- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.213
- 698
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
Evlenecek kadar çok sevmemiş. Bunu da nişan döneminde farketmiş olabilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dimi?Boyle o aradaki buzdolabi havasi.. ne soylesen anlamsiz.. en iyisi gitmek o durumda.. yoksa acisi daha kotu oluyoçoğu kişi seni sevmiyorum demek yazmış ama Sevmemek daha hafif kalır bence soğumak (buz gibi) olmak daha kötü..
Çünkü sevmemekte bile bi his var
Ama soğukluk çok başka.
Farkı kibarlığı.Bana sevgisi bitmekle soğumak arasında fark varmış gibi geliyor hep ama bilemiyorum
Bir insanı seversin ama sevgiden daha ağır basan şeyler vardır. Bazen davranışları, bazen sözleri, bazen hayata bakış açıları, para harcama şekli vs hepsi birikir birikir ve insanda biriken bu duygu ve düşünceler karşıdaki kişiye olan duygulara duvar örer. Adamı çok seversin ama çok cimridir. Soğursun. Çok seversin ama temiz değildir, temizliğine önem vermez. Soğursun. Çok seversin, arkadaş ortamında yaptığı konuşmalar seni rahatsız eder, fikir ayrılığı olur ve soğursun. Ama bunlar birden olmaz. Zamanla birikir birikir ve patlar. Bu benim görüşüm tabi
Merak ettim kız bitirince çocuk ne yaptı? Anlayış mı gösterdi? Pesinde kostu mu?7 senedir sevgili olan bir cift taniyordum. Kari kica gibi olmuslardi. Erkrk artik kiza mum tutturuyordu. Hatta kizi bir kez bizim yanimizda ufak nirsrydrn fircaladigina sahit olmustum. Kiz da cocugun etrafinda pervane idi. O gun kizin bir hatasi olmamadina ragmen cocuk bagirip cagirip buna trip atti. Kiz hala gonul alnaya ugrasiyordu. Ve birgun kiz cocugun fotografina bakip birsey hissetmedigini farkedince cocuga telefon edip bitirdi. Aradan bir sure gecince kiz baska biriyle cikmaya baskadi ve evlendi.
Bir sure travma yasadi, onu uzdugu gunleri hatirlayip pisman oldu, bazrn yasadiklarina konduramadi, bazen kiza icinden kizdi ama kisa surdu bu uzulme cunku o da baska birileriyle sevgili oldu pek dikis tutturamasa da. Ama sonucta unuttu sanirim. Ben artik o kisiyle gorusmuyorum. Bir donem ayni labda calisiyorduk, simdi nerede ne yapiyor bilmiyorum.Merak ettim kız bitirince çocuk ne yaptı? Anlayış mı gösterdi? Pesinde kostu mu?