• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

soğumus benden

Siz ona, onu annenizin yanında evden kovarken "soğudum senden" dememiş miydiniz?

sporla birlikte kiloların da gidecek, o zaman daha da kendine güveneceksin. yeni arkadaşlar edinmeye çalış kafan dağılır. aynı şeye takılıp kalmazsın. kulağına müziğini tak, çık hızlı hızlı yürü, bütün kötü enerjilerinden kurtulursun.
bırak o merak etsin, neden bana artık eskisi gibi değil diye.

Sizin bu konusmalariniz beni kendime getiriyor ayni sekilde yasicam hemde rahat rahat nefes alicam o sasircak bu niye benle ilgilenmiyo die INŞALLAH o cabalicak benim icin ;)

Siz ona, onu annenizin yanında evden kovarken "soğudum senden" dememiş miydiniz?

Annemin yanında demedim bas basayken dedim cunku o agir konusucan dedim ama o olaydan sonra hic bisekilde kavga ckarmadm ama her lafn arasnda solemye basladi kisasa kisas mi peki

"melekes, post: 38249276, member: 635028"]bilmiyorum ki ..
normalde askere giden adam olur derlerdi .
şimdi adam olanlarda bozuluyor sanırım ..[/QUOTE]
Büyüdüm ayaginda 25 yasina geldi ya aga pasa kesildi basima erkegim ben diyo erkeklik karisini cignemek mi azrlamak mi erkek dediigin hanimini el.ustunde tutmali

hayal dünyasında yaşıyorum

Kılıbıklık meselesine takıldım ben..Bir yıldır sevgilimle beraberiz,benim istemediğim bi yer olduğu zaman benim yanımda bile açık açık söylüyor arkadaşlarına,Miss_Gothic istemiyor,gelemem diyor.Ben de diyorum arkadaşlarıma..Ne var ki bunda?

Kılıbıklık meselesine takıldım ben..Bir yıldır sevgilimle beraberiz,benim istemediğim bi yer olduğu zaman benim yanımda bile açık açık söylüyor arkadaşlarına,Miss_Gothic istemiyor,gelemem diyor.Ben de diyorum arkadaşlarıma..Ne var ki bunda?

Diyor dagda icmenin neyi kötü diyor tel çekmiyor istemiyorum diyorum ben sevglm.istemio geleemem arkadslarmi satamam diyo :( doldurasami geliyo cunku eskiden bole deildi

Artik her tartismamizda sogudugunu belirtiyor artik sadece belirtmekle kalmiyor telefondada belli ediyor ariyor soguk buz gibi tlelefonu kapatmaya yer ariyor aradim demek icin ariyormus gibi sanirim bitiyor bilen olaylari bilir duygusallığı kalmamisti seviodu ama nasil oluyorsa simddide bana karisma artik sogudum zaten filan dedi artik bende bisey demiyorum herseye tamam diyorum sorun cikaran ben degilmisim onu anladim benden soğumus hersey sanriim yavas yavas bitiyor. . 1 ay tlelefonda gorusmeyeyim kabuguma cekiliyim diyorum sizce bu ters teper mi ???bilemedim ama cok ağladım bunlari hak etmedim ben ne olduysa sogumadimda iki kere disari cikma dedim diyemi soğudu benim sevgim baskaymis ozmn.. yazik cok yazik yoruldum. .
benim ilişkilerden anladığım sinirli olan taraf baskın karakter oluyor ve ilişkiyi hep o yönlendiriyor. ama ilişki iki kişiliktir ve herşeye tamam dedikçe daha çok soğur sizden çünkü heyecan kalmamıştır. kendinizde söylüyorsunuz küfür, hakaret, bağırma ama yinede sevginiz artmış.
bazı erkekler sevmekten bazıları sevilmekten hoşlanır
bazı erkekler kaçanı kovalamaktan bazlarıda kaçıp kovalanmaktan hoşlanır
bence bunu iyi tespit edip ona göre davranmanız lazım
yok yinede olmuyorsa soğudum kelinesini yutmadan sen soğudun ama ben savdım deyip bitirin.

Bende takmiyorum kizlar bende takmicam karsimdako kalin kafalı nın biri bende biktim artik karismamdan dolyi sogmus yoksa bitmesini istemezmis lutfetmis bende geziyim tozayimda ofa gorsun yetti takmiyorum karismiyorum aglamiyorum.inceldgi yerden kopsun yetti bilede üzülüyorum olede
Hatta muhtemelen sen uzaklaştıkça o senin üstüne düşecek. Hatta neden böyle yaptığını soracak. O zaman da aynen su cevabı ver " o kadar çok benden soğuduğunu söyledin ki beni de soğuttun "

Hatta muhtemelen sen uzaklaştıkça o senin üstüne düşecek. Hatta neden böyle yaptığını soracak. O zaman da aynen su cevabı ver " o kadar çok benden soğuduğunu söyledin ki beni de soğuttun "

Süper cevap bunu demeyi ALLAH bana nasp etsin :)

Diyor dagda icmenin neyi kötü diyor tel çekmiyor istemiyorum diyorum ben sevglm.istemio geleemem arkadslarmi satamam diyo :KK43: doldurasami geliyo cunku eskiden bole deildi
Evet dolduruşa da geliyor olabilir ama erkek gücünü bu şekilde göstermeye de çalışıyor olabilir.Aslında senin üzüldüğünü farkettiği halde böyle yapmasını anlamlandıramıyorum.Evet yaptığı şey kötü olmayabilir (ama bana göre kötü,yanlış anlama da bir erkeğin dağda hele de içki içerken ne işi var? erkek dediğin oturur evinde içer) ama sevgilim istemiyorsa olay bitmiştir deyip geçmeli.Benimkine bugün,şimdi çalıştığı işten 2 bin lira daha fazla kazanabileceği bir yerden iş teklifi geldi.Hemen beni aradı ne diyorsun diye.Ben de o işi bazı özel sebeplerden dolayı istemiyordum ve sen bilirsin ama gönlüm razı değil dedim ve reddetti.Senin düşüncen paradan ve diğer herşeyden daha önemli dedi..Değer verdirt kendine canım,bırak soğuduysan soğudun,sana muhtaç değilim de.Kendini ne zannediyor Allah aşkına???

benim ilişkilerden anladığım sinirli olan taraf baskın karakter oluyor ve ilişkiyi hep o yönlendiriyor. ama ilişki iki kişiliktir ve herşeye tamam dedikçe daha çok soğur sizden çünkü heyecan kalmamıştır. kendinizde söylüyorsunuz küfür, hakaret, bağırma ama yinede sevginiz artmış.
bazı erkekler sevmekten bazıları sevilmekten hoşlanır
bazı erkekler kaçanı kovalamaktan bazlarıda kaçıp kovalanmaktan hoşlanır
bence bunu iyi tespit edip ona göre davranmanız lazım
yok yinede olmuyorsa soğudum kelinesini yutmadan sen soğudun ama ben savdım deyip bitirin.

Sevgi anlaminda soğumamis karisiyor diye sogumus ne yapym bu nedemek :( ben kaçınca kovaliyor bence ben eskiden kendime asiktim simdi onu.merkes yaptım bu hale geldik

Evet dolduruşa da geliyor olabilir ama erkek gücünü bu şekilde göstermeye de çalışıyor olabilir.Aslında senin üzüldüğünü farkettiği halde böyle yapmasını anlamlandıramıyorum.Evet yaptığı şey kötü olmayabilir (ama bana göre kötü,yanlış anlama da bir erkeğin dağda hele de içki içerken ne işi var? erkek dediğin oturur evinde içer) ama sevgilim istemiyorsa olay bitmiştir deyip geçmeli.Benimkine bugün,şimdi çalıştığı işten 2 bin lira daha fazla kazanabileceği bir yerden iş teklifi geldi.Hemen beni aradı ne diyorsun diye.Ben de o işi bazı özel sebeplerden dolayı istemiyordum ve sen bilirsin ama gönlüm razı değil dedim ve reddetti.Senin düşüncen paradan ve diğer herşeyden daha önemli dedi..Değer verdirt kendine canım,bırak soğuduysan soğudun,sana muhtaç değilim de.Kendini ne zannediyor Allah aşkına???

Erkek gucunu bu sekil göstermeye çalışıyor olabilir haklsnz evi yok ailesi uzakta bu memlektnde calisiyor şantiye de kalıyor orda icemez ama yinede kötü ne gerek var sevglm istemiyo onunla goruscem dese erkekligmi azaliyor :( haklsnz nedym

mutluluklar dilerim ;)

Annemin yanında demedim bas basayken dedim cunku o agir konusucan dedim ama o olaydan sonra hic bisekilde kavga ckarmadm ama her lafn arasnda solemye basladi kisasa kisas mi peki
Açıkçası ben bütün bunların sebebinin bundan önceki tutumunuz olduğunu düşünüyorum.
Daha önceki başlığınızda yazdığınız gibiyse tüm ilişkiniz, bugüne kadar çok kontrolcü, baskıcı ve yaptırımcıymışsınız. En son büyük kavganızda adamı itip "senden soğudum" demişsiniz, evden kovmuşsunuz sonra tekrar çağırmışsınız.
Siz birden tavrınızı değiştirince adam da meydanı boş bulup siz hazır karışmamaya başlamışken özgürlüğünü ilan etmiş.
Yaptığı doğru demiyorum. Sadece yılların birikimi ve etkiye tepki diyorum.

Süper cevap bunu demeyi ALLAH bana nasp etsin :)
Bana eşim (tabii o zaman sevgilimdi) sevgiliyiz diye her fırsatta mesaj mı atmam gerekiyor demişti. Ki kendisi çalıştığı için gündüz sıfır mesaj be aramamız vardı. Sonra Hırs yaptım bende adamadım mesaj atmadım. Aradığında açmadım iki saat sonra mesaj attım canım aramışsın önemli bişey miydi diye. Oda yok önemli değildi nasılsın diye aramıştıö diyince. Ha iyi o zaman iyiyim hayatım da arkadaşlar var sonra konuşsak olur demi der aramadım bidaha. Aradan bi ay geçti böyle. Bi gün patladı neden benimle ilgilenmiyorsun müsait olunca yazıcam diyosun yapmiyosun falan diye. Bende dedim ki "sevgiliyiz diye her fırsatı mesaj mı atmam gerekiyor :)" üstünden 5 yıl geçti 2 senelik evliyiz eşim hala der iyi kapak yaptın diye :))

Açıkçası ben bütün bunların sebebinin bundan önceki tutumunuz olduğunu düşünüyorum.
Daha önceki başlığınızda yazdığınız gibiyse tüm ilişkiniz, bugüne kadar çok kontrolcü, baskıcı ve yaptırımcıymışsınız. En son büyük kavganızda adamı itip "senden soğudum" demişsiniz, evden kovmuşsunuz sonra tekrar çağırmışsınız.
Siz birden tavrınızı değiştirince adam da meydanı boş bulup siz hazır karışmamaya başlamışken özgürlüğünü ilan etmiş.
Yaptığı doğru demiyorum. Sadece yılların birikimi ve etkiye tepki diyorum.

Benim.sinir olduğum o yapınca normal bana gelince anrmol olmasi ona üzülüyorum ben hep oyle deildim dedgm gibi askerden geldi bu hale geldi benide bahane etti arkds çevresinden somra böyle oldubiseye Hayır gelemem demeek satmak mi bi laf tutturdu satamaam diyo arkdslarini

Kendinizi cekin bence biraz , karismayin bakalim hic.
Malesef kacan kovalanir diye bir gercek var.
Siz ustune dustukce sorunlar daha da buyur.

Benim.sinir olduğum o yapınca normal bana gelince anrmol olmasi ona üzülüyorum ben hep oyle deildim dedgm gibi askerden geldi bu hale geldi benide bahane etti arkds çevresinden somra böyle oldubiseye Hayır gelemem demeek satmak mi bi laf tutturdu satamaam diyo arkdslarini
Yani şöyle, ben de arkadaşlarımla yaptığım bir programı, sevgilimin "ben istemiyorum"dan başka geçerli bir nedeni yoksa iptal etmem. Benim gözümde bu satmaktır evet. Eğer makul bir neden varsa tabii ki o program iptal olur ama ben onun dışında ben sevgilim için arkadaşlarımdan vazgeçmem mesela.

Bana eşim (tabii o zaman sevgilimdi) sevgiliyiz diye her fırsatta mesaj mı atmam gerekiyor demişti. Ki kendisi çalıştığı için gündüz sıfır mesaj be aramamız vardı. Sonra Hırs yaptım bende adamadım mesaj atmadım. Aradığında açmadım iki saat sonra mesaj attım canım aramışsın önemli bişey miydi diye. Oda yok önemli değildi nasılsın diye aramıştıö diyince. Ha iyi o zaman iyiyim hayatım da arkadaşlar var sonra konuşsak olur demi der aramadım bidaha. Aradan bi ay geçti böyle. Bi gün patladı neden benimle ilgilenmiyorsun müsait olunca yazıcam diyosun yapmiyosun falan diye. Bende dedim ki "sevgiliyiz diye her fırsatı mesaj mı atmam gerekiyor :)" üstünden 5 yıl geçti 2 senelik evliyiz eşim hala der iyi kapak yaptın diye :))

Supermis okurken cok mutlu oldum sizin kazanmaniza :)) mutlulukllar dilerim

ben nasil bu plani uygulayabilirim benim olaya

Back
X