• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

soğumuş bir erkek geri döner mi?

dertli93

Previously
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2014
367
74
38
kıskançlıklarımdan bunalan sevgilim 2.5 ay önce benden ayrıldı soğudum dedi. geri döner mi. kendi yaşantısından ya da yakın çevrenizde duyduklarınızdan örnekler verebilir misiniz ? çok mutsuzum

Seven insan ayrilmaz. Ancak boşta kalip cani sıkılirsa döner baskasini bulunca yine terkeder bi bahane bulup. Oyle bi dunya yok. Bak canim sende yoluna bosver.

ama çok canım acıyor aynı fakültedeyiz bir de görüyoruz hergün. kalbim sökülüyor sanki. napmısım ki bu kadar soguncak :KK61:

kıskançlıklarımdan bunalan sevgilim 2.5 ay önce benden ayrıldı soğudum dedi. geri döner mi. kendi yaşantısından ya da yakın çevrenizde duyduklarınızdan örnekler verebilir misiniz ? çok mutsuzum
Bir adam size soğudum dediyse önünüze bakın hayat devam ediyor

Dönse bile sevdigi icin geri donmez..

Bista kaldigi icin felan geri doner , bosver geri donmezsin..
Secimini yapmis sonicta geri donse ne olurki..

ama ben çok özlüyorum. fakültede kantinin kapısından içeri girerdi. ben de karsılardım onu orda birlikte yemekler yerdik. şehir dışına gezmelere gittik. yağmurda ıslanırdıkk. ben çok özledim o günleri geri gelmesini o günlr hatırına istiyorum

ama ben çok özlüyorum. fakültede kantinin kapısından içeri girerdi. ben de karsılardım onu orda birlikte yemekler yerdik. şehir dışına gezmelere gittik. yağmurda ıslanırdıkk. ben çok özledim o günleri geri gelmesini o günlr hatırına istiyorum

Güzelim sen buna deli gibi aşıksın belli, bende seninle aynı durumdayım ama benim bildiğim erkekler kıskanç kızları çok sever. heleki buna çocukça bi kısakançlık eklenince tam olur... yarın öbür gün keşke dememek için harekete geçebilirsin, ama pişman olmayacaksan.

Güzelim sen buna deli gibi aşıksın belli, bende seninle aynı durumdayım ama benim bildiğim erkekler kıskanç kızları çok sever. heleki buna çocukça bi kısakançlık eklenince tam olur... yarın öbür gün keşke dememek için harekete geçebilirsin, ama pişman olmayacaksan.
ne yapayım mesela.. 2 hafta önce gittim yanına konusmak için sarıldım hüngür hüngür ağladım. elini tutmak istedim izin vermedi. bu kadar soğutucak naptım ki ben.? neden böyle bir tavır alır erkek???????

Kızlar biz gerçekten kendi değerimizi bilmiyoruz. O çocuk bir kere kendini seven bir kızı kaybetti . Bende seninle aynı durumdayım aynı okuldayız hatta aynı arkadaş grubundayız. kendide dahil herkes benim tip olarak daha iyi olduğumu söylüyordu. Ben ilk başlarda sevmiyordum o etrafımda dört dönüyordu sonra bu dönem bir şey oldu benden uzaklaştı okula gelince haber vermemeler çağırdığım zaman yorgunum vs ler ki daha önce hep kendi buluşmak isterdi. kaç kere bu durumu konuşmaya çalıştım hiç bir şey anlatmadı. bu arada benden o kadar uzaklaştı ki bırak elimi tutmayı gözüme bile bakmamaya başladı. en son konuşmamızda geçen sene beni çok üzmüş o zamandan beri soğumuş eskisi gibi olamıyormuş halbuki o olaydan sonra daha ne kadar gezdik eğlendik.
benden soğuduğunu söylediği anda bende ipler koptu ertesi gün hemen ayrıldım. evet bende çok üzülüyorum kalbim çok acıyor ama o eski huzursuz günlerim geride kaldı artık beni durup durup eleştiren bana yokmuşum gibi davranan biri yok hayatımda... kendi yoluma bakıyorum çok mutluyum.

yaanniii diyeceğim şudur ki acını kendi içinde yaşa arkadaşlarına anlat buraya yaz ama sakın onun karşısında ağlama veya elini tutmaya vs çalışma o bunu hiç haketmiyor.

Kızlar biz gerçekten kendi değerimizi bilmiyoruz. O çocuk bir kere kendini seven bir kızı kaybetti . Bende seninle aynı durumdayım aynı okuldayız hatta aynı arkadaş grubundayız. kendide dahil herkes benim tip olarak daha iyi olduğumu söylüyordu. Ben ilk başlarda sevmiyordum o etrafımda dört dönüyordu sonra bu dönem bir şey oldu benden uzaklaştı okula gelince haber vermemeler çağırdığım zaman yorgunum vs ler ki daha önce hep kendi buluşmak isterdi. kaç kere bu durumu konuşmaya çalıştım hiç bir şey anlatmadı. bu arada benden o kadar uzaklaştı ki bırak elimi tutmayı gözüme bile bakmamaya başladı. en son konuşmamızda geçen sene beni çok üzmüş o zamandan beri soğumuş eskisi gibi olamıyormuş halbuki o olaydan sonra daha ne kadar gezdik eğlendik.
benden soğuduğunu söylediği anda bende ipler koptu ertesi gün hemen ayrıldım. evet bende çok üzülüyorum kalbim çok acıyor ama o eski huzursuz günlerim geride kaldı artık beni durup durup eleştiren bana yokmuşum gibi davranan biri yok hayatımda... kendi yoluma bakıyorum çok mutluyum.

yaanniii diyeceğim şudur ki acını kendi içinde yaşa arkadaşlarına anlat buraya yaz ama sakın onun karşısında ağlama veya elini tutmaya vs çalışma o bunu hiç haketmiyor.
ben de çok güvensiz davranıyordum ama düşününce onun da haklı tarafları var ama ben neden onun yaptıklarına rağmen soğumamışım gerçekten seven soğumazdı bence..

Hiçbir insan kusurusuz değildir herkesin elbet hataları olur ama dediğin gibi seven soğumazdı :( bende aynen onun yaptıklarına rağmen hiç soğumadım hatta 2 ay mücadele verdim ama olmayınca olmuyor

Hiçbir insan kusurusuz değildir herkesin elbet hataları olur ama dediğin gibi seven soğumazdı :KK43: bende aynen onun yaptıklarına rağmen hiç soğumadım hatta 2 ay mücadele verdim ama olmayınca olmuyor
geri döner mi sence dönmesini çok istiyorum

büyük ihtimalle dönmez ama dönersede inan hiçbirşey eskisi gibi olmaz (eskisi gibi olmasını istiyorsan aşırı aşırı süründürmen gerek o kadarda dayanır mı bilmiyorum) ve seni kaybetme korkusu kalmaz çok daha rahat davranır çok üzer. büyük ihtimalle aynı yaşlardayız (ben 22 yaşındayım.) boşver etrafına bak yada kendini bir hobiye ver.

ve en önemliside belki senin kısmetinde başka biri var böyle yaparak o kişiyi engelliyorsun ailelerimiz bizim gözümüzün içine bakıyorlar bizi üzmekten çekiniyorlar ama biz kızlar kendimizi üzmeyi çok seviyoruz. en baştada ben

Back
X