sohbet başlatmak icin bahaneler nelerdir? Var mı öyle taktıkler? Sohbet baslatamamakla ılgılı derdim var.

sohbet bir ortam gerektirir

yani sokaktan geçen adamı çevirip sohbet edemeyiz değil mi (burası hariç bakın çevirdiniz beni sohbet ediyoruz işte)

bulunulan ortama göre konuşulur konular belirlenir vs vs

yani gerekirse havalar da kararsız sabah çıkıyoruz soğuk öğlen ısınıyor bir bakmışsın dolu yağdı ile başlar sohbet farklı farklı yönlere doğru ilerler

bu kişi ile sohbet etmeliyim ile olmaz yani konu konuyu açacak ortam lazım

Kiminle sohbet başlayacaksınız mesela ve sohbetin nereye gitmesini amaçlıyorsunuz bunlar önemli. Atıyorum kadın iş arkadaşlarınızla çok derin olmayan ama vakit geçirecek eğlencelik bir ilişki kurmak istiyorsunuz. Sabah üstündeki beğendiğiniz birşeye iltifat edin nereden aldığını sorun. Oradan başlar zaten sohbet. Ya da öğlen kahveleri sonrası fal bakmayı teklif edin. Genelde herkes sever fal baktırmayı.

Ters seslere rağmen, bazı insanlar sohbet başlatmakta sıkıntı çeker.
Önce nasılsın naber, havalar da bugün nasıl böyle ile başlar sonra tıkanır kalır.
Aslında sohbet başlatmak değil, biraz da karşındaki insanı tanımak ile başlar muhabbet.
Hangi iş ile meşgul olduğundan girilerek, ilgi alanlarına yönelerek devam eder sohbetler.
Ancak bu tamamen sizin karşı tarafa (kız veya erkek fark etmez) arkadaşlığınız ile ne kadar ilgili olduğunuzla alakalı.
Siz karşınızdaki insana arkadaş,/sevgili/dost (her ne sıfat ileyse) olarak ilgi duyup, onu merak ediyorsanız, soru sorarsınız, onun verdiği cevaplar doğrultusunda da sohbet ilerler...
Tutup burada kimse size diyalog metni hazırlamaz yani, bu sizin kendinizde oluşturmanız gereken bir durum.

Sonra iş arkadaşı gelip konu açsın “iş arkadaşım sürekli giydiklerimle ilgileniyor, beni kıskanıyor” diye

Bulusmamızda bu utancım gergnlıgım yansıdığı içi hoşlandıgm adamla sohbet btti.utancımın sucu.

yani bazı insanlar çok konuşur, dışa dönüktür; bazıları içe dönüktür. karşısındaki konu açmadan konuşamaz falan.
böyle bir yapınız varsa sohbet açacak konu bulmadan önce utangaçlığı dönüştürecek yöntemler bulmak lazım. yani burada bir sürü öneri gelse de kolay gerilen ve utangaç biri olarak yine zorlanırsınız.

Böyle taktıkler mevcut mu bu konuda
Türkiye gibi bir ülkede her hangi bir dişi canlının bir erkekle sohbet başlatamama gibi bir ihtimali olmadığı için, senin taktik öğrenmeye çalışan bir yürüyen testesteron olduğuna inanıyorum. Malum cinsel açlığın afrikasında yaşıyoruz bir testesteronluya hafif gülümseseniz dahi nikah masasında bulabilirsiniz kendizi...

Bu başlıkla başlatmışsınız mesela..
Oyle dogrusun ki. Ya sohbetimiz biraz acayip bitti. En son bi konudan sürtüstük ama kvga degıl. Bı hafta mesajlasmadık. Sonra beni sıldı sosyal medyadan. Yazacağım gün sildi. Bu sefer de sildiği icin yazdığımı dusunmustur alakası yok ztn yazacaktm. Dedim kaç gündür yazamadm cekındım. Dedı konusacak bır sey bnce ama soyle dınlerim deyınce dedim bazı şeylerı düzeltmek ısterdım bunu kabul etmessin diye dusundumdüşündüm konusmkta ıstıyordum merak edıyodm nasılsın diye dedım. Merak etcek seyyok bıldıgın gbı ya demiş. Sonra ısler yogunmu dedim cevap alamadım ama msjı gordu. Konuşmadık sonra. buluşmamızda da yaptıgım saçma soguk haller oofff o yüzden kaçtı bnce

adam konuşmak istemiyor belli etmiş daha napsın yahu

Mevzu farklı. Konu bulurum ama yaratıcı bir sey lazım su an. Cubku
Mutlaka bulurum konu da. Bu mevzu farklı. Yaratıcı bi konu lazım . Ya sohbetimiz biraz acayip bitti. En son bi konudan sürtüstük ama kvga degıl. Bı hafta mesajlasmadık. Sonra beni sıldı sosyal medyadan. Yazacağım gün sildi. Bu sefer de sildiği icin yazdığımı dusunmustur alakası yok ztn yazacaktm. Dedim kaç gündür yazamadm cekındım. Dedı konusacak bır sey bnce ama soyle dınlerim deyınce dedim bazı şeylerı düzeltmek ısterdım bunu kabul etmessin diye dusundumdüşündüm konusmkta ıstıyordum merak edıyodm nasılsın diye dedım. Merak etcek seyyok bıldıgın gbı ya demiş. Sonra ısler yogunmu dedim cevap alamadım ama msjı gordu. Konuşmadık sonra. :/

Bırak gitsin. Bulunmaz hint kumaşı mı ki? İlgi duyan adam sen buzdolabı da olsan bi zaman tanır açılır mı acaba diye. Sen peşinden yazdıkça sıkılıyor belli. Kendini değersizleştirme lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…