sohbet başlatmak icin bahaneler nelerdir? Var mı öyle taktıkler? Sohbet baslatamamakla ılgılı derdim var.

Bir de annesi nasıl mesaj atıyor onu aklım almadı. Hadi kuzen falan olsa neyse. Koskoca insan neden böyle bir şey yapar ki
Ben fazla cekıngen davrandıgımdan yakındıgım ıcın ona demıskı “karakterı de boyledır yani sen kendi açından kötü davrandığını sanma senlık değil. Demek ıstemıs. Nedenını bılemıyorum diyorum işte bilemiyorum neden atıldı.

ya ben 3 yıllık sevgilimin tanıyıp arkadaş olduğum kuzenlerinin böyle atlayıp yazmasından rahatsız olurum
hele bi de daha ilk görüşmeden böyle şeyler olacak.
imposible.
Zaten “neden” yazdığını bılmıyorum. Mesaj icerigi de şu “karakteri zaten cekıngendır siz kendi açınızdab yanlıs anlamayın” manasında bi cümle kurulmus karşı tarafa. Ve sız gıbı hıtap edilmıs yani ooo damat naptınız ya ooo ne zmn tanısıyoz ya vs diyen yok :D Neden yazıldığını zaten bilmiyorum diyorum. Ha bir de annmle cocugun tanısmıslıgı da zaten var onceden. Herneyse artık cocuk kendı sosyal hesabnı da kapattı.

Benim annem her konusutugu ile bir bağlantı bulur du birde ya komşu yada uzaktan akraba 😂
baya da iyiyms yetenekliymiss annenniiz :D az da bana gondersın. Artık konusmak ıcın konu bağlayacak sahıs kalmadiiiğ :D hesabnı kapattı. calıstgı yerı bılıyorumda gıtmekte rhatsız etmek olacagı ıcın gıdemem. Bu sorunun içinde konu sahıbesı bogulacak mıydı yoksa çare bulacak mıydiiğ :D

Hayır alan veren yok kımseyı. Okuyorum da zaten evlenmeyı düşünmüyorum egıtımım tamamlanmadan. Yazmış ona tmm da ne zmn istemeye gelıyosunz dememıs sonucta. Yanlıs anlasılma olmus zaten karakterı cekındendır sen yanlıs anlama kendı açından demıs hepsi bu. Alan veren kaçıran yol alan yok dereyi görmeden paça sıvanır mı :KK70: yok yani öyle bi vaziyet. Mesajın icerigi söyledigm sekılde arkadaslar.

dünyanın neresine giderseniz gidin, 1 kez buluştuğu kızın annesinden böyle bir mesaj alan her erkek aynen bizim yazdıklarımızı düşünür :)

Soru sor... Özellikle karşı tarafn ilgi alanıyla ilgili sürekli soru sor

Üzgünüm ama bazı tavırlarınızla çocuk sizden uzaklaşmış, yargılamıyorum tabiki ama. Bundan sonra ölüm sessizliğine bürünün

Bu arada akraba annesi. Daha önce konusunda görmüştüm.
Yok artık ben şok

Konuya gelecek olursak, adam senin soğuk davranışından gitmemistir. Fazla ısrarcı davranışından gitmiş olabilir.

Yaş kaç? Birde hesabı sildigine eminmisin? Seni engellemis ve ismini degistirmis olabilirmi?

Son düzenleme:
baya da iyiyms yetenekliymiss annenniiz :KK70: az da bana gondersın. Artık konusmak ıcın konu bağlayacak sahıs kalmadiiiğ :KK70: hesabnı kapattı. calıstgı yerı bılıyorumda gıtmekte rhatsız etmek olacagı ıcın gıdemem. Bu sorunun içinde konu sahıbesı bogulacak mıydı yoksa çare bulacak mıydiiğ :KK70:
Evet gitmek rahatsız etmek olur.
Anası mesaj atar, kızı dükkana gelir, ne yapışkan aile bunlar diye düşünür.
Ona göre. Yaz dizilerindeki kızlar gibi çılgın olucam derken itici olursun.

Back
X