Sohbet Cafe 2.Elcilerin Mekanı :)

herkesin sevgililer günü kutlu olsun.. :asigim: sergücüm yaptığın güzel paylaşımlar için çok teşekkürler..
hayatımda ilk defa eşime çok klasik bir hediye aldım .. ben ki, en ilginç hediyeyi nasıl bulurum diye günlerce mağazaları, interneti araştırıken, bi markette çok şirin kalpli bir yastık görünce dayanamadım aldım...hihoyyyt o da pek sever ya öyle şeyleri :)) attı bir kenara duruyor öyle.. o yastıkların ne işe yaradığını da bilmiyorum zaten..biricik karısı için zincir geçirip boynuna assa nolur sanki...-tatlicadiarzu-. o da bana gümüş kolye almış.. bak ben hemen boynuma astım...:roflol:

İlahi kız yastıkta boyuna asılır mı...
Ama aşk bu yaptırır belki, biraz zorla adamı :roflol:

Bu hafta sonu kimse yok galiba...
Gerçi bende pek giremedim 10dk bakıp bakıp çıkıyorum işte...
Ne zaman gelsem kimse olmuyor zaten...:çok üzgünüm:

:)en azından alımışsın o sevsede olur sevmesede alamayanlar ne yapsın ?????

:)en azından alımışsın o sevsede olur sevmesede alamayanlar ne yapsın ?????

bekarken sevgili olayını, sevgililer gününe hiç denk getiremezdim.. ya ayrı şehirlerde olurduk, ya ayrılırdık, ya da çok yeni bir beraberlik olurdu . hediye alabilecek kadar samimi hissetmezdim..
sonuçta evlenene kadar benimde sevgililer günüm eve tıkılı şekilde geçti.. şimdi de çok farklı olduğu söylenemez .. sadece ufak hediyeler aldık birbirimize... ne bi yemeğe çıktık, ne de bi eğlence mekanına gittik... yani çok bişey kaybetmiş sayılmıyosun hayatım.. çok az kişi sevgililer gününde kayda değer bişey yapıyor... en kötüsü de sevgililer gününde ayrılmalar daha çok oluyormuş... galiba hediye ve ya vakit geçirme kavgası yüzündendir.
:roflol:

2. elcilerden hayır yok yok bacım...:dilcikar:
Baksana topiciğimiz can çekişiyo....
kaydirigubbakcemile

evett nerde bu gacılarrrr

zaten kendimi yalnız hissediyomm sizde gidinnn senağlama :mymeka:

İşte 2. elciler için bir fıkra...
Mailime geldi yaşanmış bir olaymışşdelikafadulden

Abimiz koyu kahverengi deri, yarım botu alıp kasaya yanaşıyor.Kasadaki kız botları poşete koyarken, sayın abimiz de soruyor;
- 43 lira değil mi?...
- Kız, 'Ne münasebet' der gibi bakıyor ve 'Bunlar orijinal deri...İndirimli fiyatı 180 lira.
'Abimizin bitiş cümleleri, kızcağızın kopuş anına denk geliyor;
-Olur mu hanımefendi, altında 'Size 43' yazıyor
:roflol:

evett nerde bu gacılarrrr

zaten kendimi yalnız hissediyomm sizde gidinnn senağlama :mymeka:

Bulamadın mı bacım seni kollarına alacak bi manita...:mymeka:
Bide genç olacaksınız, nerde kaldı sizin heyecanınız...:asigim:
Gel ben bulayım bari, sevap işlemiş olurum.:jeyyar:

Ne Doktormuş be!

Yıllar önce bir Karadeniz kasabasında görev yaparken, kansızlık nedeniyle
başvuran bir hastamı muayene ediyordum. Konjoktiva dediğimiz alt göz kapağının içine bakarken, bir yandan da :
'Amca sende basur mu var?' dedim. Kansızlığın baş sebeplerinden biridir ve
Karadeniz'de bu duruma sık sık rastlanır. Amcanın dışarı çıkarken yanındaki arkadaşına söylediğini hâlâ hatırlarım...
'Ne doktormuş be, helal olsun..!
Gözümden baktı, dötümdekini gördü.'
:roflol::roflol:

Ne çok işi var bu kızların yine kimse uğramamış.:uhm:
Acaba sergü sildimi mesajları delikafadulden

Kahvede sohbet eden adama arkadaşları:

''Senin Aile yaşantına hayranız, eşin ve çocuklarınla çok mutlu bir yaşantın var. Karının bir dediğini iki etmiyorsun. Bu mutluluğunun sırrını bize de anlat yoksa pısırık olduğunu düşüneceğiz.'' derler.

''Kısaca anlatayım ...'' der adam.

''Düğünümüz bittikten sonra karım kendi atına, ben de kendi atıma bindik, evimize doğru gidiyoruz.
Benim bindiğim atın ayağı takıldı ve sendeledi.
Karım eğildi ve benim atıma 'Bir' dedi.
Biraz daha ilerledik ve benim atımın ayağı tekrar takılıp tökezlediği zaman, eşim tekrar eğilip atıma 'İki' dedi.
Az sonra atım tekrar aynı şekilde tökezleyince eşima atından indi ve at'a 'Üç' dedi ve çeyizinden tabancasını çıkartıp atımı alnından vurdu.

Ben şok olmuştum ...
Eşime bir hışımla çıkıştım ''Yazık değil mi ata, neden vurdun kadın, manyak mısın sen?'' diye bağırdım ...
Karım arkasını döndü ve bana 'Bir' dedi.

Ve o günden sonra karımın bir dediğini iki etmedim sırnaşık şey:teytey::hooray:

vay beee .. kadına bak sen... her eve lazım vallaaa... Allahtan biz sayı sayabiliyoz da, 3 te kalmıyoz.. bizim herifler şanslı.. :roflol:

vay beee .. kadına bak sen... her eve lazım vallaaa... Allahtan biz sayı sayabiliyoz da, 3 te kalmıyoz.. bizim herifler şanslı.. :roflol:

Allah ikinizinde ömrünü uzun etsin emi:1hug:
gece gece koptum :roflol::roflol:

kalkın nan 2.elci tembel avratlar topluluğu ne yatıyonuz hala:mymeka:

ben sevgililer günü maceramı anlatmadım size dimi:jeyyar:
benim promosyon meraklısı odunum bu sefer ne hikmetse hediye almış onlarıda market poşetinden çıkardı zaten market poşetini görüncü dellendim bi an ama evet bu sefer kıymış paraya bir parfüm ve birde en kırmızısından oje almış dedim kırmızı ojeyi sevdiğimi biliyon demi :asigim: ..
-yoo dedi ben kendi zevkim için aldım herüf benim ojelerin kırmızısını koyu buluyomuş daha açık renk almış bu kadarmı bencil olur bi insan yavbenneyaptımki..
şimdi ne var bunda adamcağız düşünmüş ya diyeceğiniz ama
canım kalasımın kaydirigubbakcemile3 nişanlıyken aldığı hediyeleri size anlatayım önce .
levis dan kotlar ,gömlekler , clarins dan parfümler, beymenden gömlekler, chanel parfümler, vakko dan şallar fularlar v.b bilmem anlatabildimmi

peki ben ne aldım :jeyyar:
en koyusundan eker ayran çünkü ayrana dayanamaz ve bir bardak içince anında uyku moduna geçer ..
sabah niye bana ayran içirttin ne hayallerim vardı diyince bende dedim dur birde en soğuğundan bir bardak su verim de içşakkıdı
intikamım acı oldukaydirigubbakcemile3

Sergü kız ayran mı verdin adamcağıza....:roflol:
Bu "birrr" diyecektin.
Gerçekten intikanım acı olmuş ha, korkulur senden bacım.delikafadulden
Ama sıra sendeydi yani, iyi olmuş.
Kadının fendi, erkeği yendi:hooray:

ohhhhhhhhh ellerine sağlık sergüm süprizzzzz
benim sevgililer günüm sıradan geçti kızlar ya , sadece sefgiliminen denize uçuyoduk az daha delikafadulden.. tek atraksıyon buydu..
her zaman derim '' akıllı beni bulmaz , deli dibimden ayrılmaz '' diye..
aha kendimin nehadar haklı oldumu bikez daha gördüm..
be gerizekalı herif sahildeyiz tamam , iyi güzel romantik olsun diye çalışmışsın çabalamışsın takdir ettim yani tüm organizasyonda falso vermedi hayatında ilk defa kızlar :) neyse..
arabayı tee kıyıya sıfır park etti sevgili armutum , dönmeye karar verdiğimizde arka sol teker aşağıya doğru kaymaya başldımı , ben kapıyı açıp kendimi direk dışarı attım mı :1rolleyes: sol teker hizasında şöfer mahalinde oturan erkekimi arabada kaderiyle başbaşa bıramış olmamdan mütevellit dönene kadar konuşmadı benimle.
hani ölünceye kadardı..:tomato:
canım herşeyi bu kadar ciddiye almak yersiz..
diyemedim tabi ona..
haklısın canımd edim..
affet..-tatlicadiarzu-

bu arada hediyesini sülemeyi unuttum ,
kızkulesinde yemek yedik ( muhteşemdi )
hediyesi de bi sandık..şöle 45*50 cm ebatlarında..içi hediye dolu..
herşey vardı içinde , gümüş takılar , çikolata , badi ( 2 dene ) , çanta , süslü püslü çoraplar , taşlı tokalar , makyaj malzemeleri ,minik minik oyuncaklar..gözlük almış bide..ona bayıldım vala..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…