Sohbet Cafe 2.Elcilerin Mekanı :)

şimall bebem geçmiş olsunnnn Allah korumusss :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :teselli:

güvercnnn fıkran cok güzell yaaaaaa delikafadulden delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

ikinci elcileerrr canlarımmm günaydınnn süprizzzzz öğlen oldu gerçiii Şeniz nirdesinizzzz sengözlerimebaksanab napıonuzz :CüvCüv: ben odamı temizliyorummmm şakkıdı

la böürme sabah sabah ibik gibi dikilmiş tepeimize :mymeka:

kendi dikilmiş sabahın köründe ayağa bizimde uykumuza edecek klava:
biz ügrenci deelik öle haftaiçi kafamıza göre uyanma lüksümüz yohtur malasaaff !!
yni uyandım ayıptır sülemesi :1closedeyes:

hiç uyanmasaydın akşam tekrar yatca nasıl olsa :mymeka:

hafta içi bende 8 d kalkıyormm ne var yaniii
:dilcikar:

hadi sen kalktın gene dierleri hiç yokk kessin gezmelere tozmalara gittiler havada güzelll :1rolleyes: :asigim:

bende çıkcaam birasdan bebişim..
bu havada evde oturulmas şakkıdı
senni nöbetin mi var ?
nee evdesin :mymeka:
çıksana sende ..al sefgülü..çayır çimen dolanın işte..hihoyyyt

üni de sevgili bulmanın en kötü yanı.. başka şehirden gelebiliii olması gitti anacagızıın yanınaa.. :mymeka:
yrn cıkarım bende belkimmm
KK nöbetindeyimm bugünnn :roflol:

sen nere gidionn laa :mymeka:
kimle gidionn :asigim:

Vereyim dimi kız...hihoyyyt
Valla çok korktum şimdi elektrikli aletlere yaklaşırken 2 defa düşünüyom...:uhm:

Sana da geçmiş olsun canım...
Bu arada fıkraya koptum...:roflol:

şimall bebem geçmiş olsunnnn Allah korumusss :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :teselli:

güvercnnn fıkran cok güzell yaaaaaa delikafadulden delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Sağolasın bebişim...a.s.

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
süpermiş naannnnnnnn

ne demek cano.. 2. elciler daima herşeyin süperlerine layıktır... :lepi:

saol tatlım... valla ben de bugün hep gezmedeydim.. ayaklarımı hisetmiyorum..kafamçokkarıştı

Sana da geçmiş olsun canım...
Bu arada fıkraya koptum...:roflol:

Sağolasın bebişim...a.s.

saol canım benim... yok anladım ben, bu 2. elcilerin üzerinde bir uğursuzluk var.. okutup üfletelim kendimizi.. kurşun mu döktürcez, napcaksak yapalım artık... kötükedihüso

ayy evet kurşun döktürelimm cok zevkliiiii delikafadulden delikafadulden delikafadulden elem tere fişş kem gözlere şişşş kaydirigubbakcemile3 :roflol:

ayy ne gadder helecanlı.... huyumuz değişti bööle kös kös oturmaktan herhal... getirin bütün bulduğunuz hacıları hocaları üzerimizde uğursuzlık var.. yetişin komşulaaaar.. :roflol:

Açılın... Açılın... Hoca geldi...delikafadulden

Sizin için özel olarak gittim buldum Beyaz hocayı...:1closedeyes:

Şimdi sorularınızı sorabilirsiniz kızlar...:jeyyar:

Açılın... Açılın... Hoca geldi...delikafadulden

Sizin için özel olarak gittim buldum Beyaz hocayı...:1closedeyes:

Şimdi sorularınızı sorabilirsiniz kızlar...:jeyyar:

sayın saygıdeğer pek kıymetli hoca efendi ilk soruyu ben sorimm:1closedeyes:..
efenim hani güzele bakması sevap derler ya ben sabah akşam sawyerime bakıyom
:asigim: ,
onun güzelliği beni mest ediyoru, acaba cenneti garantilemişmidirmiyimkidir acaba

Şimdi efenimmm, şöyle cevap vereyim...:1closedeyes:

Bu yavruya bakılmaz mı bee...delikafadulden
Bakmayan gözler kör olsun zati...şakkıdı
Bir kerecik bak, ahhh ah diye iç geçir...:1rolleyes:
Yerin garanti cennetliktir...
sırnaşık şey

kızçelerrr günaydınnnn delikafadulden öğlen oldu gerçii -tatlicadiarzu-
yine bırakmısınız topicigimizi bi başınaaa :mymeka:

pöfff yrnda sınaw war ona calısıomm
siz napıonuzz

ya bi de bu aralar 2. el topii beni pek sarmıo nedenseee
sanırım depresyondayımmm
mirmirmirmir

sana da günaydın canım...ben de çok takılamıyorum 2. ele artık..., zaten sen de fazla gezinme.. sınavların var onlara çalış.. ben bi giriyorum , kaç saat kendimi kaybediyorum..

malüşüm başarılar dilerim zuzum :1hug:

evet 2. elciler yatıyo bu aralar dışarda süper indirimler var millet ordan 1. el almak varken buraya takılmıyo sanırım bundan yavaşladı 2. el topiği ürün atan çok satan pek yok ..
mağazalarda yeni sezonda bile % 50 lik indirimlere gitmişken burdan uğraşılmaya değmiyor diye düşünüyom şahsi fikrim

sana da günaydın canım...ben de çok takılamıyorum 2. ele artık..., zaten sen de fazla gezinme.. sınavların var onlara çalış.. ben bi giriyorum , kaç saat kendimi kaybediyorum..

cnm konu konu çalışıyorum birini bitirince 10 dk ka mola :))
gitcem birazdan zatennn dier knuyu calıscamm :)) :CüvCüv:

saol cicişiimmm

bi de benim elektriğim tutumuo bazı üyelerlee alasım gelmio -tatlicadiarzu-

bişilerde satamıom işler kesatt gamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…