- 11 Haziran 2007
- 3.006
- 29
- 318
- 44
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr delikafadulden delikafadulden delikafadulden pilates topu kazandm demiştim yaaaaa geldiiii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ayy cook sevndmmm ama şişirmek için yardım edin litfenn -tatlicadiarzu-
heçte bilenem patlamadıııı kıskanç gacı... :mymeka:
notebook un cok güzelmiş laa cok kıskandımm :dilcikar:
ama güle güle kullannnn :asigim: Şeniz
hişşt gızz fundiş, tam 3 dene hemen evlenmeye hazır birinin full çeyizi olan 3 dene erkek kardeşim var
Günaydın...
Valla çok güzel, tam temizlik havası...
Sen bekarsın bacım gez toz, hakkındır...Şeniz
Evli ve çocuklu bir bayan olarak ben haliyle tamizlik düşünüyorum tabi...şakkıdı
Ah ah bekar yıllarım, amma gezip tozardım haa...-tatlicadiarzu-
güvencincim bn o topikte yazılanları okuyorum,ilgin için çok teşekkür ettim senin yazdıklarından sonra vazgeçtim üye olmaktan ordan herhangi bir şey almaktan..
dediğin gibi dermo-kozmetik ürünler alıcam dün akşam gittim dr.murad ürünlerine baktım duymuşsundur çok iyi diyolar..
kimseden de olumsuz bişey duymadım şimidye kadar ..
benim cildim çok fazla hassas
doktor bana dediki kullandığın herşeyin kaliteli olması lazım..
diğer türlü ürünler insanlarda %10 sorun yaratırsa sende %60 yaratır..
bu yüzden bütün kozmetiklerimi bakım kremlerimi değiştiriyorum yavaş yavaş..
hepsini dermo-kozmetik yapıcam işte ama bir anda olmuyor..
benim makyaj mlz çoğu avon ve kahretsin bağımlılık yapıyor avon cilde..binpişmanım başladığıma..allahtan fondoten pudra vs kullanmıyorum..sadece farlar ve rujlar ordan..onlar da çok fazla reaksiyon yaratmaz umarım
Kimler gelmiş...
Havalar ısınmaya başladıya bende pek giremiyorum net.te ya...
Yardım melekleri bölümünde yardım isteyen bir bayan vardı...
Büyük beden kıyafetlerimden, kızımın kıyafetlerinden onun için birkaç şey ayırıp gönderdim... Kızı hastaymış, kadın birde hamile... ınsanın kendi çocuğuda olunca böyle olaylardan daha çok etkileniyor...:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?