Sohbet Cafe 2.Elcilerin Mekanı :)

:jeyyar: :jeyyar:
sergüü..tevekkeli ben seni buhadar çohg seviyim..
annem benim dermanım sendeymiş :dance:
yanış yerde harcamışım yıllarımı bugüne gadar :tomato:
en gısa sürede atlayıp geliyim angaraya emme ön bilgi olaraktan şunu deyim ben civelek herif istiyimmm :dance: :dance:
sen gibim görünxce düşman ay şey pardon dostlar başına cnm nolcek kötükedihüso nihahahahah

he olar o zaman ikizlerden civelek olanı ayırıyom üstünede reserve yazıyom

bendeseni çok seviyom kanım bi gaynıyo bi gaynıyo sorma getsin laelaelaelaelae

Selam kızlar, nassınız bakalım...a.s.
Bu aralar pek giremiyorum..
Hava güzel çıkıyom, kızımla geziyom, temizlik yapıyom, misafirimlerim geliyor...

Geldi mi...
Hadi güle güle kullan, üstünde zayıfla, sıkılaş...delikafadulden
Sıkılırsan bana satarsın...:roflol:

Laa funduş hala bi koca bulamadınmı kız...
Benim kuzen var, tanıştırayım seni...
:jeyyar:

heçte bilenem patlamadıııı kıskanç gacı... :mymeka:
notebook un cok güzelmiş laa cok kıskandımm :dilcikar:
ama güle güle kullannnn :asigim: Şeniz

anam buldumu notbok nerden kaça aldın la fundiş güle güle sörf yap :lepi:

hişşt gızz fundiş, tam 3 dene hemen evlenmeye hazır birinin full çeyizi olan 3 dene erkek kardeşim var

fundiş istedi bi göz allah verdi 3 göz

baranınannesinden beyaz polar trençkotu kim aldı bilen varmı -tatlicadiarzu-

ben de üle bişi istim -tatlicadiarzu-

Sen bekarsın bacım gez toz, hakkındır...Şeniz
Evli ve çocuklu bir bayan olarak ben haliyle tamizlik düşünüyorum tabi...şakkıdı
Ah ah bekar yıllarım, amma gezip tozardım haa...
-tatlicadiarzu-

Sen bekarsın bacım gez toz, hakkındır...Şeniz
Evli ve çocuklu bir bayan olarak ben haliyle tamizlik düşünüyorum tabi...şakkıdı
Ah ah bekar yıllarım, amma gezip tozardım haa...
-tatlicadiarzu-

ii yapmısın cnmm bak şimdi temizlik yapıon
ben gezcam bugün zati..
sende cok yorma kendinii :1hug:

Ben topluyorum benim kız dağıtıyor yaw, nasıl yorulmayayım...
Geçen gün kuru boyalarla bi şaheser çizmiş duvara, saf çamaşır suyu bile çıkaramadı valla...
:mymeka:

Nerdesiniz hanımlar...
Hava güzel ya manitası olan, kocası çocuğu olan geziyordur şimdi...
Ben kaldım yaylalara...

Nerdesiniz yaw...:mymeka:
Kurudu topik iyice...
3. sayfaya düşmüş, yakışıyomu bu bize...
kötükedihüso

selam şimal.. sen olmasan topik kalmıcak valla.. ben bu topiği bırak, nete pek giremiyorum artık... satış topiğimi de güncel tutamıyorum ne yazık ki...
yalnız funda cadısına iki çift lafım var...amwayle alakalı bi topik açtı , kendi kaçtı... ben amway satıcılarıyla uğraşıyorum... kullanmayın öyle illegal ürünleri canlarım yaa... valla vergi vermiyolar bişey yapmıyolar.. sadece abd. li bi herifin cebine gidiyo bütün para... satış şeklini sevmiyorum ben o tür ürünlerin.. o yüzden de hiç bulaşmamaya çalışırım.. ama bazen benim de dayanamayıp aldığım oluyor avondan falan... sonrasında pişman oluyorum tabiki...
fundacım eğer allerjik bir cildin varsa clinique ürünlerini önerebilirim.. ya da eczanelerde satılan dermo-kozmetiklerden kullan...

günaydın kısçeler..
hakkat topik pek ilgisiz kalmış yaf(
ben çok yoğunum bu aralar..vaktım olmuyo pek..akşamları da yorgun argın eve gittiğim gibi yatağa atıyorum kendimi çoğu zaman..
güvencincim bn o topikte yazılanları okuyorum,ilgin için çok teşekkür ettim senin yazdıklarından sonra vazgeçtim üye olmaktan ordan herhangi bir şey almaktan..
dediğin gibi dermo-kozmetik ürünler alıcam dün akşam gittim dr.murad ürünlerine baktım duymuşsundur çok iyi diyolar..
kimseden de olumsuz bişey duymadım şimidye kadar ..
benim cildim çok fazla hassas
doktor bana dediki kullandığın herşeyin kaliteli olması lazım..
diğer türlü ürünler insanlarda %10 sorun yaratırsa sende %60 yaratır..
bu yüzden bütün kozmetiklerimi bakım kremlerimi değiştiriyorum yavaş yavaş..
hepsini dermo-kozmetik yapıcam işte ama bir anda olmuyor..
benim makyaj mlz çoğu avon ve kahretsin bağımlılık yapıyor avon cilde..binpişmanım başladığıma..allahtan fondoten pudra vs kullanmıyorum..sadece farlar ve rujlar ordan..onlar da çok fazla reaksiyon yaratmaz umarım

Kimler gelmiş...
Havalar ısınmaya başladıya bende pek giremiyorum net.te ya...
Yardım melekleri bölümünde yardım isteyen bir bayan vardı...
Büyük beden kıyafetlerimden, kızımın kıyafetlerinden onun için birkaç şey ayırıp gönderdim... Kızı hastaymış, kadın birde hamile... İnsanın kendi çocuğuda olunca böyle olaylardan daha çok etkileniyor...:çok üzgünüm:

Birde mah. çocukları araştırma yapmaya bana gelirler.
Akşam ingilizce slayt hazırlamak için komşu kızı geldi, ilk önce bişeyler yaptı.
Sonra hızlı yazamıyorum sen yaz dedi, hem yaz, hem renklendir, hem slayt geçişi, düzeni ayarla..
Gözlerim şaşı oldu yaw...:bbo:

Bu arada amway ürünlerini ben hiç kullanmadım burada satan yok, ama ablam temizlik malzemelerini alıyordu bir ara güzel çıkıyor diye...

Fundiş benim ciltte çok alerjik ya...-tatlicadiarzu-
En basitinden takıyı bile 2 saat tutabiliyorum cildimde, onu bile 2 hafta çekiyorum.
Küçük küçük kabarıyorum...senağlama
Avondan tüy dökücü krem aldım, 1 defa denedim. Ay denemez olaydım kıpkırmızı oldum...
Birde leke bıraktı cildimde...:mymeka:

Benim çoğu ürün avon yada oriflame...
Şimdi ikisinden de ürün sipariş ettim bekliyorum...

Yazdıklarını görünce kafama takıldı...

Ne kadar çok yazmışım yaw...
Hadi ben kaçtım Şeniz

canım ben bildiklerimi aktardım.. yardımcı olabildiysem ne mutlu... murad ürünlerini de duymuştum... kullanmadım ancak güzel olduklarını duydum ben de.. inş. umduğum gibi çıkar canım....

canım benim, çok duyarlısın... devir çok kötü... insanlar duyarlılığını gittikçe kaybediyorlar.. ben de yardım ettikçe mutlu oluyorum... kullanmadığım eşyalarımdan bi kısmını da ihtiyaç sahiplerine veriyorum.. keşke durumum daha iyi olsa muhtaçların hepsine yardım edebilsek... ekonomi gittikçe kötü olıuyor zaten.. bu devirde, bize bizden başka kimsenin yardımı olmaz maalesef...daha açık konuşmayım.. siyasete girebilirim çünkü...:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…