funndaacımmm hoşgeldin tatlım valla bende düşünmeye başladım ne alsam diye:))) gerçi hediyem göbüşümde ama:))
kızlar çok mersi ederim ...çok sağolun..beğeninize sevindimmm....
kız funnyda senin başını bağlamak lazım artık heeeee....:)))
kart a kaçarsın almazlar sonra seni ,pörsersin ...
ben az daha kaçıyodum ..iyiki kocam beğendide aldı ...hala evdeydim yoksama :))))))))))
malibu ''malibu'' içmeye gidin çekin kafaları :))
ılgın allah analı babalı büyütsün canım...
fundacımmm ye teyzesi yiyeninin
roguem sağol bitanem inşallah
fundam senide verelim artık çoluk çocuğa karış :)))))))))))))))))
funnyda olur bebemm yaa def et başındakilerii
gerçi hangi birini def etceksennn delikafadulden
kurban olsun sana hepsi yaa , defederim ben oları sen dert etme
rujjj mq var ya tek tek dıklaaa sonra alıntı yap de :)
funnişimm tamam malibu içer kafaları çekerizz
oldumu kıssss süprizzzzznasıl çoklu alıntı yapayonuz nan :jeyyar:...ben bilmiyom..:tomato:
herşeyi biliom onda kusur kaldımmmm:1shok:
nan zilliler benim yokluğumu aratmıyonuz bakıyomda:roflol:
heyy maşallah valla süpersiniz , kızlar heh şöyle neşemiz bol olsun zuzular:lepi:..
ılgınım dünyanın en güzel hediyesini veriyosun daha ne istiyosun canım benim Allah hayırlısıyla senide bebişinide kurtarsın:1hug:
valla kızlar ben ne alacağımı bilmiyom almayabilirimde
geçen sevgililer gününden hırsım var benim odun kafaya ..hadi anlatayımda siz karar verin :1closedeyes: ..
efenim geçen sevgililer gününde bu benim odun kafa
elinde bir gülle geldi böle ambalajlı felan karıcığım sevgililer günün kutlu olsun dedi,
amanin ben pek bi sevindirik oldum neyse bir de baktım gülde bir etiket etikette aynen şu yazıyo
'' şekerciler süpermarket sevgililer gününüzü kutlar'' :1shok:
pinti herüf gitmiş promosyon gül getirmiş tabi o gülü kafasında dağıttımı sölememe gerek yok kötükedihüso
şimdi acil promosyon bişi veren market neyim arıyom bulunca ne verdiğimi siz burdan sölerim
Geldim kızlar...
Bugün coşmuş topik ben yine kaçır ya...
Aman gelenim gidenim bitmiyor ki, bugün yine misafirim vardı.
Misafir gelmese eltim dibime taşındı, ikide bir gel diye o çağırır.
Zaten evini toplayıp yerleştirmekten geberdim,kafamçokkarıştı kendi evime bakamıyom...
Ay canım sıkıldı kime anlatayım kimle dertleşeyim ben ya...senağlama
Çok güzelmiş canım, eşin güle güle kullansın.kızlar sabahladım bugün şaftım kaydı valla :)
sabaha kadar topici düzenledim,fotoları yeniledim ..sonra da eşime sevgililer günü için aldığım hediyenin aynını daha ucuza buldum,5 saat te onun içib bekledim derken yatayım saat 10 oldu kızım uyandı...ama mutluyummm. :)) çook meşguldummm çokkkkkkkk :)
bu arada eşime hadeyem bu 147.5 a almıştım bir siteden 5 saat 60 ytl için bekledim(taksitli fiatı ile 160 tl oluyordu da) ve 103.e kazandım :))ama çok memnuneyim şuan haaaa:))nasıl sizce kızlar begendiniz mi ?
Gel bacım bende boşta bi kuzen var, yakışıklı boylu postlu.evet yaaa artık el atın şu konuyaahihoyyyt
karta kaççem yakındaşakkıdı
ykomu akraba eş dost ? gencım guzelim , severim sevilirim:jeyyar:
dünyayı dar ederim , şey pardon ,dünyanın en mutlu ınsanı ederim :dance::dance:
bakın gılar , ben size diyim , eger bu konuyu çözemezseniz , toplarım pılımı pırtımı gelirim yerleşirim size vala..
ondan sonna sıkıysa bulmayın bana goca
:roflol: Ben görürsem sana haber veririm bacım, sıkma sen tatlı canını.nan zilliler benim yokluğumu aratmıyonuz bakıyomda:roflol:
heyy maşallah valla süpersiniz , kızlar heh şöyle neşemiz bol olsun zuzular:lepi:..
ılgınım dünyanın en güzel hediyesini veriyosun daha ne istiyosun canım benim Allah hayırlısıyla senide bebişinide kurtarsın:1hug:
valla kızlar ben ne alacağımı bilmiyom almayabilirimde
geçen sevgililer gününden hırsım var benim odun kafaya ..hadi anlatayımda siz karar verin :1closedeyes: ..
efenim geçen sevgililer gününde bu benim odun kafa
elinde bir gülle geldi böle ambalajlı felan karıcığım sevgililer günün kutlu olsun dedi,
amanin ben pek bi sevindirik oldum neyse bir de baktım gülde bir etiket etikette aynen şu yazıyo
'' şekerciler süpermarket sevgililer gününüzü kutlar'' :1shok:
pinti herüf gitmiş promosyon gül getirmiş tabi o gülü kafasında dağıttımı sölememe gerek yok kötükedihüso
şimdi acil promosyon bişi veren market neyim arıyom bulunca ne verdiğimi siz burdan sölerim
Ay kıyamam sana, oğluşun en güzellerini alır sana.kızlar valla benim hediye gibi bi derdim yok ne herif bana alır nede ben ona 1 kez aldım baktım o bana almıyo bende bıraktım kurban olsu dediim ha doğum günüm var dedim doğmaz komaz olasıca dedi nöreyim bende böle hediyesiz yaşlanıp gidecem oğlum büyüyünce enneler gününde alırsa ondan görebilirim ancak
oyyyyyyyyyyy yerım senıııı:teselli::teselli:
gel bana annat bidenemm ..
dynerem ben seniiŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?