- 11 Temmuz 2017
- 644
- 235
- 103
- 32
- Konu Sahibi Askimkizimcanimkizim
Arkadaslar esimle aramizda soyle dogru duzgun bir sohbet edemiyoruz. Etsek bile ya is konusu ya baska seyler oda konusuyoruz susuyoruz bitiyor. Ya leptopu aliyor eline yada telefonu. Vatsap haric hic sosyal hesaplarimiz yok genelde videolar ve baska seyler okur bakar yanimda. O oyle olunca bende teli aliyorum elime. Boyle geciriyoruz cogu zaman her aksami. Bazen ben elime teli alincaelimden cekip aliyor cok bakiyorsun diye. Ama kenidiside oyle Aslinda evledik evleneli durum boyleydi. Eskiye gore azcik yine iyi sohbetimiz ama benim icin yeterli gelmiyor. Sanki onu sikiyormusum gibi konustklarimdan askim basim agriyor yorgunum falan diyor bazen. Bende susuyorum yine elime teli ailiyorum. Bazen ya yazi yaziyorum kendi kendime yada dil ogrenmeye calisiyorum. Ben boyle oldukca kedimi yanliz hissediyorum. Esim ilgili sevgili ama sohbet bana cok az geliyor. Ne bileyim soyle hic durmadan bir saat etmedik. Hep genel gunluk seyler konusuyoruz. Ama bana yeterli gelmiyor. Benmi abartiyorum ne yapmaliyim. Herkesmi boyle, siz nasilsiniz?