- 8 Eylül 2017
- 410
- 1.062
- 28
- Konu Sahibi Kahvekokulukadin
-
Merhaba canımmmTopiğimiz hayırlı olsuun
Dedim niye ben bir topik açmıyorum hep birbirimizin profiline mi yazacağız :) Aklıma gelenleri etiketliyorum @FightForLove @Gul-i zar [USER=857163]@Tatlianne20 @Hannaz @HemDeliHemAsik
Bol muhabbetlerimiz olsun insallah[/USER]
HosgeldinMerhaba canımmm
HosgeldinNaber nasilsin canim
Bende iyilik, noldu canim hayirdirİyi canom sendennn canım çok sıkkın daralıyommm halsizimmm
Eşimle sorunlarım var gebelik şüphem varrr ne olıcakk böyle bilmiyorum inşallah yoktur bişeyy rabbim isteyene versin ben istemiyorumBende iyilik, noldu canim hayirdir
Hmm Allah tez zamanda yardim eder insallah cok uzuldum senin adina her sey diledigince olsun. Bizim kedidenm hizli yazamiyorum :)) oturdugu kucagima sev beni diyor resmenEşimle sorunlarım var gebelik şüphem varrr ne olıcakk böyle bilmiyorum inşallah yoktur bişeyy rabbim isteyene versin ben istemiyorum
Anamdayım annemde de varr ben yeni alışıyom ama sevemiyom oynuyom iple falanHmm Allah tez zamanda yardim eder insallah cok uzuldum senin adina her sey diledigince olsun. Bizim kedidenm hizli yazamiyorum :)) oturdugu kucagima sev beni diyor resmen
Aleykum selam canim hosgeldinselamin aleykum ^^
Aleyküm Selam canımmmselamin aleykum ^^
hosbuldum topigin hayrli olsun :)Aleykum selam canim hosgeldin
naberrr kizzz ^^Aleyküm Selam canımmm
Pırlantaymışşş valla ben isim falan kullanmıyom pisi pisi de getsinnKedislerin Adi ne:)) annene selam soyle.. Kediler cinsmi
İyi canım senden giremedim kızzz geç yazdım k.bakmanaberrr kizzz ^^
sukur canimm olsuruk krizimmiz baslsdi :/İyi canım senden giremedim kızzz geç yazdım k.bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?