- 1 Kasım 2020
- 402
- 185
- 53
- Konu Sahibi Mavimuhabbetkusu
-
Hanımlar merhaba, sevgilimle 5 aydır beraberiz ,kendisi bayağı kültürlü ,insanlarla iletişimi çok iyi olan,konuşmasını iyi bilen biri. Çok kitap okur yabancı filmler izler araştırma ruhu geniş zaten bi surede müşteri temsilcisi olarak çalışmış . Ben de tam tersine sessiz biriyim Teketek otururken yine konuskanım ama topluluk icinde çok sesim çıkmaz ,konu bulamam . Mesela onunla oturunca kendimi cahil gibi hissediyorum ne konuscm bilmiyorum .sohbetim iyi değil ama ben sohbeti iyi eğlenceli biri olmak istiyorum .evde eğlenceliyimdir ama dışarıda ağırım. Konuşunca kesin " bu kız ne sıkıcı diyordur" belkide. Böyle biri olmak istemiyorum yaşım da küçük değil 27 yaşındayım .ne yapmam lazım neler konuşmam lazım ,otur kitap oku demeyin bu saatten sonra olacak iş gibi durmuyor o alışık değilimtelefon bağımlısıyım aslında bundan kurtulmak istiyorum o zaten beyni saflaştırıyor yeterince, kısaca değişmek istiyorum ne yapmaliyim
Hemen beyninize wifi üzerinden kültürel ögeler pompalıyorum ben. Beş dakikaya süper kültürlü, sohbeti mükemmel bir insan olacaksınız.Hanımlar merhaba, sevgilimle 5 aydır beraberiz ,kendisi bayağı kültürlü ,insanlarla iletişimi çok iyi olan,konuşmasını iyi bilen biri. Çok kitap okur yabancı filmler izler araştırma ruhu geniş zaten bi surede müşteri temsilcisi olarak çalışmış . Ben de tam tersine sessiz biriyim Teketek otururken yine konuskanım ama topluluk icinde çok sesim çıkmaz ,konu bulamam . Mesela onunla oturunca kendimi cahil gibi hissediyorum ne konuscm bilmiyorum .sohbetim iyi değil ama ben sohbeti iyi eğlenceli biri olmak istiyorum .evde eğlenceliyimdir ama dışarıda ağırım. Konuşunca kesin " bu kız ne sıkıcı diyordur" belkide. Böyle biri olmak istemiyorum yaşım da küçük değil 27 yaşındayım .ne yapmam lazım neler konuşmam lazım ,otur kitap oku demeyin bu saatten sonra olacak iş gibi durmuyor o alışık değilimtelefon bağımlısıyım aslında bundan kurtulmak istiyorum o zaten beyni saflaştırıyor yeterince, kısaca değişmek istiyorum ne yapmaliyim
Zincirli olandan. ⛓Yks tarih hap bilgiler kitapları oluyor ya hani, o minvalde bir tavsiye mi istiyorsunuz bizden anlamadım ahsjjsjsjs
Bir de maddelere ayırıyon bazen. Ayırma.Sevmese çoktan ayrılırdı kız,seni mi çekecek
Belki de onun istediği şey kafasını sisirmeyen bir kızdır.
Benim de mesela her konuda bir fikrim vardır, herşeye atlarım, uzun uzun yorumlarda, tespitlerde bulunurum. KKda bile konu sahibinden uzun yorum yazdığım olurbazen hayatımdaki insanın kafasını şişiriyor muyum diye merak ediyorum. Geçenlerde konuştuğum birisi 'turkler neden alamancilari sevmiyor ki,mesela İngiltere'ye iş için gidenlere de uyuz oluyor musunuz?' diye sordu. O sırada garsona sipariş vermiştik..ben konuşmaya bri başladım, yemekler geldi, yedik, üstüne 50 cl biraları içtik. Konuyla ilgili son cumlemi söyledim,masadan kalktik
Bence sevgilin sana şükrediyor bile olabilir
Bu arada +1 istediği tip sizsiniz demek ki.Sevmese çoktan ayrılırdı kız,seni mi çekecek
Benim de mesela her konuda bir fikrim vardır, herşeye atlarım, uzun uzun yorumlarda, tespitlerde bulunurum. KKda bile konu sahibinden uzun yorum yazdığım olurbazen hayatımdaki insanın kafasını şişiriyor muyum diye merak ediyorum. Geçenlerde konuştuğum birisi 'turkler neden alamancilari sevmiyor ki,mesela İngiltere'ye iş için gidenlere de uyuz oluyor musunuz?' diye sordu. O sırada garsona sipariş vermiştik..ben konuşmaya bri başladım, yemekler geldi, yedik, üstüne 50 cl biraları içtik. Konuyla ilgili son cumlemi söyledim,masadan kalktik
Sevmese çoktan ayrılırdı kız,seni mi çekecek
Çok tatlısınız :))Sevmese çoktan ayrılırdı kız,seni mi çekecek
Şu anda o yolda çabalıyorum zatenAkademide sizin gibi insanlara ihtiyacımız var ya gelin tez makale falan yazın. Uzun uzun arastırılmış detaylar, madde madde örnekler, kişisel yorumlamalar, gelecek arastırmalar için alandaki boşlukları önermeler falan. Tam akademisyen olacak insansınız
Evet o da dogruKarakter meselesi bu. Sevgiliniz gibi olsanız çok çatışırdınız.
Yok hani bu saçma sapan videolarla vakit öldürüyoruz ya onlar zaten beyni yiyorTelefon bağımlısı olmak kültürlü olmayı engellemiyor yalnız, biraz uyduruk olmuş orası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?