şok içindeyim yorum lütfen :((

aynen halen arıyorr gece bıle aramış.annesini alıp bize gelecekmiş..bensiz yaşayamazmış.yalvarmalar:14:

Ya canım, aslında o yazılar okadarda abartılacak birşey olmayabilirdi yani gerçekten asker psikolojisi , duygusal bir anınada denk geldiyse, ondan
ibaret olabilir.

Ama işi bozan onu denemen, ve onun seni inkar etmesi oldu. bu gerçekten mide bulandırdı. keşke daha fazla test etseydin, baksaydın sana yasıtacakmıydı. O kız olarak diretseydin keşke, bakalım sana davranışları değişecekmiydi.

Ama canım olurya, çok seversin, affetmek niyetinde olursun sakın onu denediğini falan söyleme.

Telden yazıyorum, hatam varsa kusura bakma.

Son düzenleme:
canım bence inanma süslü laflarına... insanların aklındakileri değiştirmek çok zor.. sevgilimle sebebini anlatmak istemediğim bir nedenden dolayı ayrıldık... önceleri barışmak için uğraştım.. sonra ona yol verdim.. tamamen çıkardım hayatımdan.. numaramı değiştirdim.. sonra dayanamadı barışmak istedi.. önceleri istemedim.. barıştık vs..bir daha böyle olmuycak, ben sensiz yapamam edememler.. ama şimdi bile o ayrıldığımız nedenler hala aklında hiç düşüncesi değişmiyor.. çok üzülüyorumm. ama son zamanlarda artık umrumda değil bir insanın düşüncesi kesinlikle değişmiyor.

evet kızlar sonuç olarak ben çok aptal olduğumu düşünüyorum.kıza arkadaşlık teklifi göndermiş bir kaç defa kız kabul etmemiş bunuda şimdi ağzından kaçırdı.saat 5 te askeriyeye teslim olacak.bende allah belanı versın dedım affetmıyorum dedim..neden böyle şeyler geliyor başıma yaa...

ya anlattıkların karşısında bende gerçekten şok oldum çok üzücü ve insanı çok inciten bi durum :50: ama herşeye iyi yönden bak bence daha geç olmadan gerçek yüzünü görmüş oldun... ilişkiniz daha ileri bi boyutta olsaydı ve sen bunu sonradan öğrenseydin senin için daha kötü olurdu.. gerçekten bu duruma düşmek insanın kendisini çok kötü hissetmesine sebep oluyo çünkü karşındaki kişiye güveniyosun ve güvenin boşa çıkarılıyo :44: neyse sen kendini üzme bence böyle insanlar çok var... kimseye güvenmemek lazım.. sen gerçek yüzünü önceden gördün allah sana onun gerçek yüzünü gösterdi yol yakınken... şimdi zaten askere gidiyomuş unutmak senin için daha kolay olur.. boşver seni haketmiyomuş sen seni hakedicek birini bulursun o da gitsin o kıza ne hali varsa görsün üzme canını böyle olaylar çoğumuzun başına geliyor..çoğumuz hayal kırıklığına uğruyoruz :31:

Canım beraberde olsanız bu konu hep aklında kalacak ve sen hep düşüneceksin acaba halen aklındamıdır diye. Bence birşeyler kafandan silinmeden başlama silinmiyorsa zaten kesinlikle başlama kendini sinir hastası edersin ileride düşünmekten.

Son durum ne acaba, merak ettim?

Canım yalvarmaları sonucu affettim onu...Şu an askerde günde 3-5 defa arayıp duruyor..İyi gidiyor şimdilik umarım affettiğime pişman olmam halen yaptığını sindiremedim ama onu sevdiğim için ona belli etmiyorum.Bende unutmaya çalışıyorum.:17:

Canım yalvarmaları sonucu affettim onu...Şu an askerde günde 3-5 defa arayıp duruyor..İyi gidiyor şimdilik umarım affettiğime pişman olmam halen yaptığını sindiremedim ama onu sevdiğim için ona belli etmiyorum.Bende unutmaya çalışıyorum.:17:

Anladım canım, hayırlısı olsun. :)
Dediğin gibi inşallah pişman olmazsın.

Canım bence o kız yüz vermediği için ondan bir saplantı olmuş. Aslında sen onun için daha değerlisin ama o kıza karşı zaafı var. Yani kız ona yüz vermediği için onu takmış kafasına. Aslında sevdiği falan yok. Bence askere gitmiş o bu yaptığı hatayı orda daha iyi anlar. Sen kendini üzme.. O seninle olacak. Ama tavrını takınmaya devam et. Seni elinin altında görmesin.

Canım bence o kız yüz vermediği için ondan bir saplantı olmuş. Aslında sen onun için daha değerlisin ama o kıza karşı zaafı var. Yani kız ona yüz vermediği için onu takmış kafasına. Aslında sevdiği falan yok. Bence askere gitmiş o bu yaptığı hatayı orda daha iyi anlar. Sen kendini üzme.. O seninle olacak. Ama tavrını takınmaya devam et. Seni elinin altında görmesin.

aynen canım dediğin gibi..olayı çözdün :)))) Zaten savunmasıydı aynı şekildeydi.."Seni çok seviyorum ama bende saplantı olmuştu.Onları yaparken bile seni hep seviyordum en başından beri hep sevdim seni "dedi.Hayırlısı bakalım. :42:

Back
X