şok içindeyim yorum lütfen :((

şu satırlara bakar mısınız:

''BEN SENİ ART NİYETSİZ VE ÇIKARSIZ SEVDİM BEN KİMSEYİ BİR DAHA BÖYLE ASLA SEVEMEM HER ZAMAN BİR YERLERDE SEN OLACASIN BEN YILLAR SONRA BİLE SENİ HATIRLAYACAGIM ACABA ŞU AN MUTLU DİYE DÜŞÜNECEGİM BEN KADER DEYİP YAŞAMAYA DEVAM EDİCEGİM AMA ASLINDA O YARA HALA KANIYOR OLACAK''

ben erkekler bunu nasıl yapabiliyor hiç anlamıyorum. en asil duyguların insanıymış gibi davranıp, büyük bir zerafet içinde acı çektiğini - neredeyse vakur bir tavırla - dile getirip öte yandan bu asilliğe, zarifliğe, vakurluğa taban tabana zıt bir iki yüzlülükle nasıl diğer kıza 'seni dünyalara değişmem' diyebiliyorlar? biri bana bunu açıklayabilir mi?

belki biraz sert kaçacak sözlerim ama gerçekten böyle hisseden bir insan, bu hislerini herkesin (bilhassa eski sevgilisinin) ulaşabileceği bir platformda yazmazdı. bu askerlik duygusallığı değil, düpedüz ağız aramaktır. eski sevgilisinden bir ışık arıyor hala budala. bence bir üstte bahsettiğim dalavereyi çevirmenize bile mahal yok. sizi en az incitecek şekilde def edin bu adamı hayatınızdan. kızgınsanız yüzyüze, ya da çok üzgünseniz mesajla ya da maille.

unutamamış ve hala aşık o kıza belli....
bence uzatmanın anlamı yok...
git konuş sonrada yolver yarasını başkalarıyla sarmaya çalışsın...
yanında sen aklında başka biri....
çözüm belli....

nasıl da kanmışım ya bari yakışıklı olsaa sağlam bir kişilik olsa...kendisine eski sevgilini unutamıyorsun dediğimde ben o kadar şerefsiz değilimde seni birakıp ona gidecek halim yok falanda filan hala ınanamıyorum ya gercekten bana olan ilgisi ve aramalarıyla beni sevdiğine inanmıştımm...

yaralı erkek de hiç çekilmez. nedense kadınlardan daha derin ve uzun oluyor bu süreç..çok sancılı..özellikle de bir kazık yediyse karşıdan daha da kötü, nefret sevgiye, sevgi nefrete bürünüyor tuhaf bir hal alıyor. kimse de sargı bezi olmak istemez zaten. bence de çıktıları al koy karşısına bakalım. tavrına göre hareket edersin. ama başka bir hesabının olması zaten onun senden başka bir hayat daha yaşadığını gösterir. madem sana da versedi bu hesap bilgilerini. ben sevmedim bu çocuğu ya...

yaralı erkek de hiç çekilmez. nedense kadınlardan daha derin ve uzun oluyor bu süreç..çok sancılı..özellikle de bir kazık yediyse karşıdan daha da kötü, nefret sevgiye, sevgi nefrete bürünüyor tuhaf bir hal alıyor. kimse de sargı bezi olmak istemez zaten. bence de çıktıları al koy karşısına bakalım. tavrına göre hareket edersin. ama başka bir hesabının olması zaten onun senden başka bir hayat daha yaşadığını gösterir. madem sana da versedi bu hesap bilgilerini. ben sevmedim bu çocuğu ya...

evet aynen...inkar edecektir o belli..birde sadece o mesajmıdırki bence o facete kız eklidir görüşüyorlardır bile.umut olduğuna göre...

offff yaa ne yapsam ben ne desem diyeyim zaten sevmediği için boşşş

bosversene ... yalan soylemıs ıste ortada ... sen neden onu dusunuyorsun kı
yol ver gıtsın ... hatta kalbını kır ...

çok sinir bozucu bi durum, kendini yavaş yavaş geri çek...
yok "o askerde üzülürde, yapamamda, bırakamamda" deme sakın...
seni haketmeyeni bırakıcaksın...
kendine özgüveni nerden geliyo bu odunun:20:
terkedilsinde askerdeyken, görsün unutamamayı, bidaha kimseyi sevememeyi:20:

öyle birşey söliyeyimki kırılsın kalbiii...öyle birşey yapmalıyımki ders olsun fikri olan varmı

Bence ders vermekle falan yorma kendini. Al çıktısını. Koy önüne. Açık açık konuş. Beklemediği bir anda aç mevzuyu ki yalanlar, bahaneler üretecek zamanı olmasın.

Ben ilişkide şeffaflıktan yanayım. Yüzyüze görüşüp sor bakalım ne demekmiş bu satırlar. Yüzünden, halinden anlarsın. Baktın ki aklı fikri gerçekten o kızda "Allah yolunu açık etsin" de arkana bile bakma.

evet ya zaten inşallah kendinden beter birine düşer hep beddua edicem ona...

uzak dur ayyalnız, bu ilişkiden hayır gelmez. onun güler yüzü parlayan gözleri seni daha fazla kandıramaz artık....

ya dur hemen panik yapma askerlik psikolojisi geçer. e bende yaşadım aynısı o askerde tuttukları anı defterine 2 ay boyunca unutamıyorum die yazmış benim adım bile geçmemiş saygı duydum çünkü geçmişteydi ve bittiğine inandığım bişeydi içim acımadı mı dersen çok acıdı. sonra baktımki tüm yüreğinle bana bağlanmış. şimdi evliyiz

ya dur hemen panik yapma askerlik psikolojisi geçer. e bende yaşadım aynısı o askerde tuttukları anı defterine 2 ay boyunca unutamıyorum die yazmış benim adım bile geçmemiş saygı duydum çünkü geçmişteydi ve bittiğine inandığım bişeydi içim acımadı mı dersen çok acıdı. sonra baktımki tüm yüreğinle bana bağlanmış. şimdi evliyiz

ama o anı defterine yazmış faceten kıza gönderme yapmamışki bunun umudu var görüşüyorlardır

inanın canım öyle acıyorki kendimi aldatılmış hissediyorumm..fazlasıyla hakediyor bedduamı..benim 9 ayımı çalmaya hakkı yok..yalancı bir insanmış.

Altın portakal ödülünü vermek lazım

Son düzenleme:
sen burada onu bekle ... yerı geldımı davranıslarına dıkkat et mıllet yanlıs anlamasın dıye onun yaptıgına bak ...
yuzune fırlat aldıgın cıktıları sonrada terket bak terketmezsen yıne aynısı basına gelır bn sana soylıyım bnm geldı cunkı

ama o anı defterine yazmış faceten kıza gönderme yapmamışki bunun umudu var görüşüyorlardır

ya bak ben anlıyorum senin hissettiğin duyguları bizim zamanımızda face yoktu sonradan çıktı o zamanlar msn çok modaydı o da bir sürü adresi vardı yazıyodu çiziyodu konuşuyodu anlasamda anlamazdan geioyodum. zaten şu face çıktı çıkalı herkes ayrılıyor ya nie insanlar amacına uygun kullanmıyolarya ya

ya bak ben anlıyorum senin hissettiğin duyguları bizim zamanımızda face yoktu sonradan çıktı o zamanlar msn çok modaydı o da bir sürü adresi vardı yazıyodu çiziyodu konuşuyodu anlasamda anlamazdan geioyodum. zaten şu face çıktı çıkalı herkes ayrılıyor ya nie insanlar amacına uygun kullanmıyolarya ya

face daha cook yuvalar yıkarr yazık yaa

bence görüşmeye gitmeyin...
hiçbir şeyi de sormayın kendisine...
önüne çıktı koyacaksınız ne olacak, utanacak mı, aklı ondaysa hala birdenbire bırakacak mı?
ya inkar edecek, ya da işine gelirse diyecek...
en iyisi siz bırakın...

Back
X