şok içindeyim yorum lütfen :((

bence görüşmeye gitmeyin...
hiçbir şeyi de sormayın kendisine...
önüne çıktı koyacaksınız ne olacak, utanacak mı, aklı ondaysa hala birdenbire bırakacak mı?
ya inkar edecek, ya da işine gelirse diyecek...
en iyisi siz bırakın...

nasıl yani anlamadım

Cumartesi çıktılarınıda al git, fırlat yüzüne birde tokat at. Sonrada çek git.
Kayıplara karış ulaşamasın sana..

baaşka fikri olan var mı

seni üzmesine izin verme, onun kalbinde başkası var o sende boşluk dolduruyor tselli buluyor, lütfen seni yormasına senden bişeyler götürmesine izin verme, bende konu açtım aldatıldım aşk gözümü kör etti resmen herşeyine göz yumdum en sonunda bana yapmadığını bırakmadı üzülüp ağlıyorum ah ediyorum, onun yüzünün asılmasına bile kıyamazdım ben ama ben öyle acılar çekiyorum ki:(

Arkadaşım konunun tam cevabı değil ama şunu da söylemek istiyorum

Burada aldatılan ayrılan kandırılan tüm kadınlar erkek arkadaşının evlenme vaadinde bulunduğunu söyleyür

Bakın arkadaşım burası Türkiye eğer erkekler seninle evlenebilirim demese sevgilisiz kalırlar mecburen (mecburen derken onları masumlaştırmıyorum kendi sebeplerini belirtiyorum) böyle yalanlara baş vurup sevgililerini kendilerine bağlıyorlar,böyle diyenlere hemen inanmayın kanmayın yaş tahtaya basmayın lütfen

Arkadaşım konunun tam cevabı değil ama şunu da söylemek istiyorum

Burada aldatılan ayrılan kandırılan tüm kadınlar erkek arkadaşının evlenme vaadinde bulunduğunu söyleyür

Bakın arkadaşım burası Türkiye eğer erkekler seninle evlenebilirim demese sevgilisiz kalırlar mecburen (mecburen derken onları masumlaştırmıyorum kendi sebeplerini belirtiyorum) böyle yalanlara baş vurup sevgililerini kendilerine bağlıyorlar,böyle diyenlere hemen inanmayın kanmayın yaş tahtaya basmayın lütfen

kimse aldatılmayı, yalanı haketmez,, insanalrın kalbiyle oynamak bukadr basit değil. sen karşındaki insanın saflığına, masumiyetine, iyi niyetine inanıyorsun etrafımızda mutlu insanalr yok mu sende mutlu huzurlu olmak istiyorsun, ümitler vaadler karşılıklıdır ama birinin sözünde durmaması yarı yolda bırakması hemde adi bişekilde olması hazmedilir değil,, böyle şeyler insanı yorar tüketir,, çağımızın hastalığıda tükenmişlik değil mi :((

evet kızlar eskı sevgılısının adıyla soyadıylaa faceten sakladığı gönderme yaptığı face ekledim bunu...yuttu ve döküldü..

özet olarak;

hayatında bırı oldugunu söylemedı sakladı..hayatında sadece onu sevdıgını söyledı.bende kızın ağzıyla şans verelim ilişkimize dedim. bana yabancı gibi davranmayacaksan olur dedı.yuzyuze görüşelim dedi.yalvardı numara istedi bende olmaz yanlış düşündüm bıdaha rahatsız etme benı dedım kapattım...

yaaaa gel dedi koştu kızaaaaa

kimse aldatılmayı, yalanı haketmez,, insanalrın kalbiyle oynamak bukadr basit değil. sen karşındaki insanın saflığına, masumiyetine, iyi niyetine inanıyorsun etrafımızda mutlu insanalr yok mu sende mutlu huzurlu olmak istiyorsun, ümitler vaadler karşılıklıdır ama birinin sözünde durmaması yarı yolda bırakması hemde adi bişekilde olması hazmedilir değil,, böyle şeyler insanı yorar tüketir,, çağımızın hastalığıda tükenmişlik değil mi :((

kimse hak etmediği için daha temkinli olmayı öneriyorum zaten. bu devirde 9 ay tanışıklık evlilik kararı almak için yeterli süre değil ki arkadaşın durumu da bunu kanıtlıyor, evet sevgili olunacak ki tanınılacak belli kararlar verilecek, bu da bu kadar hızlı olmamalı ve bu kadar kaptırılmamalı

Son düzenleme:
sevdiğini söylemiş ve unuttum demiş sende inandın ya da inanmak istedin
insan sevdiği şeyi unutabilir mi biraz düşün bakalım

evet kızlar eskı sevgılısının adıyla soyadıylaa faceten sakladığı gönderme yaptığı face ekledim bunu...yuttu ve döküldü..

özet olarak;

hayatında bırı oldugunu söylemedı sakladı..hayatında sadece onu sevdıgını söyledı.bende kızın ağzıyla şans verelim ilişkimize dedim. bana yabancı gibi davranmayacaksan olur dedı.yuzyuze görüşelim dedi.yalvardı numara istedi bende olmaz yanlış düşündüm bıdaha rahatsız etme benı dedım kapattım...

yaaaa gel dedi koştu kızaaaaa

Şanslısın ki gerçek yüzünü yol yakınken gördün hemde elinde geçerli delillerin varken.
Bır kadın için çok ağır bi durum olsa da, noktayı koyman gerek..

nasıl yani anlamadım

adamla görüşüp hiçbir şey olmamış gibi davranıp ertesi günde çıktıları önüne koyacakmışsınız ya...
niye böyle birşey yapacaksınız, görüşmeyin bakın adam nasıl davranıyor diyorum...
adama çıktıları gösterip ne yapmasını bekliyorsunuz?
ne gerek var böyle bir şeye...
ben onu öylesine yazdım dese herşey yoluna girecek mi sizin açınızdan ya da sen yanlış anlamışsın dese...
girmeyecek...
o zaman hafiye gibi orayı karıştırdım, burayı karıştırdım bak bunları buldum demenin anlamı ne...

gerçekten iğrenç bi insanmış. başkalarının duygularıyla oynamaktır bu yaptığı.

kaç yaşında bilmiyorum ama yaşı küçük herlde.

sizden öncce uzun süreli ilişki yaşamış erkeklerle ilişkiye başlamadan önce bin kere düşünün kızlar. çünkü erkekler kolay kolay unutamıyolar.

biz kadınlar daha çabuk unutup silebiliyoruz, bende öyle oluyo ve sildiğim insanı bi daha aklıma getirmiyorum. zamanında ne kadar aşık olsam da bi noktadan sonra unutuyorum. galiba unutamayanlar saplantılı insanlar oluyolar. uzak durmakta fayda var.

offf ya inanmıştım beni sevdiğine ://// seven insan bunu yapar mı evliliği düşünüyorduk :SSS nasıl güveneyim ben bu kişiye artık 25 yaşındayım güzel bir kızım böyle birşey ilk defa başıma geliyor.

güven bir kere sarsıldımı bir dahaki seferde suçsuz olsa bie inanası gelmiyor insanın.
açıkça konuşmalısın. güven olmayan bir ilişkide mutluluk söz konusu olmuyor maalesef.
seni hak eden biri olmalı. biz kadınlar çok özel olmayı çok özel hissetirilmeyi isteriz. aklındaki sorulara çözüm bulmadan mümkün değil.

kızlar telefonda yüzüne vurdum...şimdi 100 cevapsız var nasıl yalvarıyor anlatamam....nasıl yeminler ediyor inanmıyorumm

kızlar telefonda yüzüne vurdum...şimdi 100 cevapsız var nasıl yalvarıyor anlatamam....nasıl yeminler ediyor inanmıyorumm

Daha dur canım, bunlar başlangıç. Daha yalvarmalar, sensiz yaşayamamlar, o sadece
hevesti, sen gerçek aşkımsınlar, ağlamalar, hatta gidersen delilik yaparım bile denilecek.

Daha dur canım, bunlar başlangıç. Daha yalvarmalar, sensiz yaşayamamlar, o sadece
hevesti, sen gerçek aşkımsınlar, ağlamalar, hatta gidersen delilik yaparım bile denilecek.

aynen yaaaa inanmıyorum..bensiz yaşayamazmış...:27:

aynen halen arıyorr gece bıle aramış.annesini alıp bize gelecekmiş..bensiz yaşayamazmış.yalvarmalar:14:

Back
X