şok içindeyim yorum lütfen :((

yaa dış cepte sizi iç cepte de onu taşımak istiyor bnce....bi arkadaşımızında dediği gibi çok aşık değilseniz değmez bnce....

Asil takilman nokta, eski sevgiliisine gönderme yapmasi degil,
senden gizli 2ci bir face adresi olmasi,
resmen benim exim gibi 2 hayati var, senden gizli tuttugu baska bir yönü var,
ve belliki eski sevgilisini unutamamis,
yada ilgi cekmek icin hala ona gönderme yapiyor,
Resmen seni aldatmis sayiliyor,
ve ayrica yalan dolan üzerine kurulu bu iliski gördügün gibi,

iyice yüzüne vur herseyi ögrendigini söyle, yarin aradiginda,
sonrada bitti bu is de,
ama buda onun isine gelecek bundan eminim..

canım içinde şüphe bırakmaktansa onumu düşünüyor o yüzdenmi böyle şöyle diye düşünmektense yol yakınken ayrılmak en mantıklısı. içindeki şüphe kurdu senide onuda kemiriri zaten bi yerden sorna ilişkiniz içinden çıkılmaz bir hal alır gel sen ayrıl bu vatandaştan. ayrılırkende ağzına geleni değilde asıl hissettirdiklerini söyle sana. telefonda yada yüzyüze ona sen karar ver ama ben yüz yüze konuş derim. al karşına böyl böyle başka bir face adresin olduğunu öğrendim ve bu şekilde mesajlarını okudum de ben bunu kaldıramam bana baktığında bir başkasını düşündüğünü düşünmek istemiyorum biz bunu burda birtirelim sende kimi sevdiğine karar ver bundan sornaki hayatında senle olacak kişiyi seçerken aklında bir başkası olmadan yoluna devam et yoksa başkalarıda üzülür de.

ve şunu unutma evlilik düşünülen her ilişkide aşk sevgi olmak zorunda değildir. mantıken yada vazgeçmişlikte etki eder. artık olmayacağını anladığı yada bitirmekte güçlük çektiği bir ilişkinin ardından onu sevdiğini hissettiren kişiylede evlilik düşünebilir insanlar.. seni kırmak istemem ama bu böyle sanırım. ondan ya ümidi kesmiş artık sevmesede biriyle olmak zorunluluğu ihtiyacı hissetmiş ve onu sevdiğin için sende karar kılmış olabilir ancak sen ona verdiğin sevgiden daha azına layık değilsin sakın unutma.. bu şekilde bir ilişki yürümez..

kızı faceni biliyorum kızı ekleyip kızla konussam

bazı aşklar ne kadar bitse de unutulmuyor..hala sevilmiyordur belki ama hep bir hatırlanır... içerisinde hep bir acısı olur..

ama yine de bu insanlar ikinci bir aşkı yeniden mutlu olmayı hak etmiyor mu ? ediyor elbette...

yani bilemedim...

fakat ne olursa olsun farklı bir adres ve eski sevgiliye böyle göndermeler yapmak çok yanlış :20:

gamlı baykuş olmak istemem ama o ikinci adresi belki eski sevgili görüyordur... oradaki paylaşımlara bakarak da hala sevildiğini görecek... günün birinde belki o kız dönmeye karar verecek sevgilinize... eee her zaman içinde olacakmış ya bununda rahatlığıyla dönebilir....
sonrası da malum.. size koca bir elveda... :41:

cumartesi görüşeceğinizi yazmışsınız, bence açık açık konuşun... geçmişine saygı duyduğunuzu ancak kendisinden gizli bir hesabının olması ve hala orada acı çeken erkeği oynaması hiç hoş değil.. :20:

ya bunları yazdım ama o yazı askere gitmeden önce paylaşılmış... kesin bir tarih verseniz.. yani sizin ilişkiniz o zamanlar kaçıncı ayındaydı? durumlar neydi?

eski yazdığı bir şey için değildir umarım bu dert ? ? :26:

evet evlenmek zorunda olduğu ve benide evlenilecek insan olarak gördüğü için tercih etti beni...Bana zaten hep şunu diyor.Güzelsin çalışıyorsun hanımefendisin vs.....

Benzer bi olay ben de yaşadım.sonra acık acık konustum cok pişman olduğunu söyledi ya aşkı sececektim ya gururu.aşkı seçtim. şimdi iyi ki bir şans daha vermişim diyorum çok mutluyuz.evliyim ve bir bebek bekliyorum.sana sunu yap ya da bunu yap demeyeceğim.yapmak istediğin neyse on yaparsın zaten biz ne desek boş bi yerde.ama şunu unutma insan bazen denemediği şeylerden daha cok pişmanlık duyuyor.allah yardımcın olsun senin icin sadece dua edebilirim.

çok yeni 5 ağustos 2012 de yazılmış...

bugünde 6 eylül 2012..Kıza göndermemi yaptı acaba...Eklimi facede değilmi bilmiyorumki...Kendisiyle yüzyüze konuşsam itiraf edecekmi onu sevdiğini inkar edecek bende seviyorum onu beni ikna etmesinden korkuyorum:SS kızlaa konuşmak daha sağlam değilmi kıza güvenilirmi...

çok yeni 5 ağustos 2012 de yazılmış...

bugünde 6 eylül 2012..Kıza göndermemi yaptı acaba...Eklimi facede değilmi bilmiyorumki...Kendisiyle yüzyüze konuşsam itiraf edecekmi onu sevdiğini inkar edecek bende seviyorum onu beni ikna etmesinden korkuyorum:SS kızlaa konuşmak daha sağlam değilmi kıza güvenilirmi...

hayır ne kızla konuşması bu hata olur

bilmediğin bir hesabının olması zaten bir işler çevirdiğine kanıt
o kız değilse bile başkası için senin için ola o hesabı bilirdin be canm

kızla konuşmak çok saçma olur...
sevgilim sizi unutamadı mı diyeceksiniz ? ?

sevgiliniz sizi kızla beraber olarak aldatmıyor ki .. hesap sorasınız...
içinde bulunan eski bir aşkla size ihanet ediyor...

bana kalırsa kızla konuşmaya gerek yok...
kızın da egosunu tavan yaptırmayın :19:

bence kızla bir konus.
en azından durum neyse onu söyler
inkar etmez çünkü sevgılı değiller, en azından emın olursun.
sevgılın nasıl olsa ınkar edecek.işini garantıye al

evet kızın egosu tavan yapacak....ama bilemedim ne yapsam ki...ne dese de inanamam ona artık

BU GİBİ DURUMLARDA ASLA GURURLU OLUP ÇEKİP GİTMEKTEN YANA DEĞİLİM.AŞIRI ŞİRRET OLURUM VE PİŞMAN EDERİM.AFFEDECEKSEM DE EDERİM.BENCE BİLDİĞİNİ SEVGİLİNE SÖYLE.EN AZINDAN O ZAMAN NE YAPMAK İSTEDİĞİN ŞEKİLLENİR.AYRILACAKSANIZ AYRILIRSINIZ DEVAM EDECEKSENİZ EDERSiNİZ.

kızla konuşmak aşırı saçma bir durum.
kıza seni seviyormuş unutamamış mı diceksiniz.
yazdıklarına göre kızın onunla bir bağı yok.
sizin muhattap olmanız gereken kişi sevgiliniz.
gidin yüz yüze konuşun açık açık.

Son düzenleme:
Eski sevgilisini unutmamış bir adamla
devam etmeyi düşünmüyorsunuz değil mi?
ne kadar severseniz sevin bunu kendinize sakın yapmayın
sizle her buluştuğunda, sizi öptüğünde, sarıldığında
belki gece yatarken sizi değil onu düşünecek
bu gerçekten bir bayana hatta sadece bayana değil
her insana kendini çok değersiz hissettirir
bence bitirin ve kendinize yeni bir yol çizin..

Son düzenleme:
Back
X