Salonun kapısı açık diye daldım içeri hemen destursuz.Atlatırım elbet ama dikkatli olması gerekiyordu onun da.Çok utandımşanssızlık..
inanır mısın ben de hep insanların özel durumlarını yakalama korkusu vardır. mesela eve anahtarla girmeyi, aynı evin içinde odaya girerken kapı tıklatmadan girmeyi sevmem.
evde 2 erkek kardeş, annem babamla yaşadım ama şükür olmadı böyle bir şey.
babanda da suç var düşüncesizlik etmiş.
aslında normal bir şey. bana çoookk şaşşırtıcı gelmedi..erkek sonuçta... ama insanın babası olunca şimdi senni şoka sokmuştur.
inşallah atlatırsın. olmasa keşke böyle şeyler..
23 yaşndayım neden ?
Aynen öyle oldu ya o benden ben ondan utandım.Şimdi artık düşüncem de değişti ona karşı ya.Her gece tvde neler izliyo kimbilir deyip izlemese bile sinir olcam kendi kendimeevet görmen çok kötü olmuş o senden sen ondan utanmışsındır
ama babanda bir erkek canım
her insanın nefsi vardır ve babanda nefsine yenilmiş izlemiştir
bundan sonra odandan çıkarken filan öksürürsün yada seslenirsin aynı olayla karşılaşmassın
Haklısın da bu adam daha geçen gün kalp sorunu yaşadı.Ölüm ne kadar da yakınmış diye yorumlar yaparken gidip cinselliğe değil daha ruhani şeylere sarılmasını beklerdim.
Evet normal karşılamamanızı anlıyorum ama benim yaşadıklarımdan bihaber olmanıza veriyorum bu durumu.Daha ufacık çocukken cinsellikle ilgili iğrenç olaylar yaşadım.Keşke o anın getirdiği panikle konu açmasaydım kendi kendime sakinleşmeye çalışsaydım diye düşünüyorum şu an.Sonuçta kimse benim hassasiyetlerimi bilmiyor.18 yaşı olsa idiniz bu tepkinizi çok normal karşılayacaktım çünkü.
23 yaşında olduğunuza göre tepkinizin abartılı olduğunu düşünüyorum.
Evet bir talihsizlik olmuş,olmasaymış iyiymiş,ama babanızı başka bir kadınla yakalmış gibi nefret dolu sözler söylemenizi anlamadım.
Bana göre normal değilmiş ki kendi kendimi sakinleştiremeyip buraya kadar yazmışım.23 yaşındasınız. insan fizyolojisini biliyorsunuz.
sizce verdiğiniz tepki normal mi ?
Evet normal karşılamamanızı anlıyorum ama benim yaşadıklarımdan bihaber olmanıza veriyorum bu durumu.Daha ufacık çocukken cinsellikle ilgili iğrenç olaylar yaşadım.Keşke o anın getirdiği panikle konu açmasaydım kendi kendime sakinleşmeye çalışsaydım diye düşünüyorum şu an.Sonuçta kimse benim hassasiyetlerimi bilmiyor.
Bana göre normal değilmiş ki kendi kendimi sakinleştiremeyip buraya kadar yazmışım.
Evet normal karşılamamanızı anlıyorum ama benim yaşadıklarımdan bihaber olmanıza veriyorum bu durumu.Daha ufacık çocukken cinsellikle ilgili iğrenç olaylar yaşadım.Keşke o anın getirdiği panikle konu açmasaydım kendi kendime sakinleşmeye çalışsaydım diye düşünüyorum şu an.Sonuçta kimse benim hassasiyetlerimi bilmiyor.
Aynen canım,zaten kötü olan ilişkimizin üstüne böyle bir durum yaşamamdan dolayı bu derece kötü hissettim.Olmamş saymak zorundayım.bence başlık sahibinin verdiği tepki babasıyla ilişkisinin zaten kötü olmasından kaynaklanıyor, bir de üstüne eğer konu anne ve babaysa cinselliğe objektif bakamayış eklenince durum bu oluyor
bence dert edeceğin bişey değil canım, böyle bi talihsizlik yaşanmamış gibi davran
Bana göre normal değilmiş ki kendi kendimi sakinleştiremeyip buraya kadar yazmışım.
Aradan yıllar geçti ve ben kendi kendime atlatmaya çalıştım.Şu saatten sonra ne yapabilirim ki?Nasıl inandırabilirm?Burda bi konu açıyoruz insanlar sahte mi diye sorguluyorlar,bu olay da sorgulanacak ve benim insanları doğru söylediğime inandıracak gücüm yok,çektiğim acının gerçek olduğuna inanmalarını sağlamaya çalışmaktansa bununla kendi kendime başa çıkmak daha kolay geldi hep.Açtığın konuda tepkilerin çok abartılı ve biz sen anlatmazsan hassasiyetini bilemeyiz.
Umarım çocukken tacize falan uğramamışsındır.Eğer öyle bir durumun varsada çıkgit o evden.23 yaşındasın kimseye hesap vermek zorunda değilsin.Güçlü ol,yaşadıklarını annede anlat.Kimsenin yanına bırakma yaptıklarını.
Aradan yıllar geçti ve ben kendi kendime atlatmaya çalıştım.Şu saatten sonra ne yapabilirim ki?Nasıl inandırabilirm?Burda bi konu açıyoruz insanlar sahte mi diye sorguluyorlar,bu olay da sorgulanacak ve benim insanları doğru söylediğime inandıracak gücüm yok,çektiğim acının gerçek olduğuna inanmalarını sağlamaya çalışmaktansa bununla kendi kendime başa çıkmak daha kolay geldi hep.
Kızlar kendimi çok kötü hissediyorum şok olmuş durumdayım.Az önce görmemem gereken bir şey gördüm.Babam demekten utandığım bi babaya sahibim.Hiç bir zaman babalık yapmadı bana.Kusura bakmayın nolur karışık yazıyorum şaşkınlığıma verin.Odamdan su almak için çıktım babam ben ve anneannem varız evde sadece.Anneannem odasnda uyuyor.O Salonda oturuyodu her gece tv izler geç saatlere kadar.Yanına gittim bi baktm tvde çıplak bi kadın oturmuş onu izliyor.Allahım nerden de gittim yanına.Çok kötüyüm şu an.Ben gidince şaşırdı kanalı değiştrmeye çalıştı telaştan değiştiremedi tvyi kapattı.Normalde hiç gtmezdm yanına zaten konuşmuyorduk ama dün değil ondan önceki gece kalbinde bi sorun olmuştu ve hayatımda ilk kez üzülmüştüm onun için.Az önce de nasıl olduğunu sormaya gitmştm yanına ama yüreğimin yumuşaması boşunaymış.Şimdi yaşadığım şeye bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?