Şok oldum!! Kesik etek

Evinize gelen bir misafiri odana girerken veya cikarken gordun mu boyle biri var mi
Yada etegini cok begenen yada sana cok yakistigini soyleyen biri olabilir mi
Aklima bunlar geliyor o_O
O dediğim bir elin parmaklarını geçmeyen kişiler odama girip çıkarlar. Giyindiğimde de bu kişilerden çok güzelsin, çok yakışmış diye iltifatlar alırım hep. Etek giymeye bu yıl yeni başladım. Öncesinde giymezdim. Bu kişiler çok yakınların. Odama giren yabancı yok ki eve de yabancı gelmiyor. Bu kadar beni sever gibi görünüp ne için boyle bir şey yapılır aklım almıyor.

Saçma ama yine de bi ihtimal diyorum; kardeşinizin bir kız arkadaşı olsa ve bir kereliğine eteğinizi ona emanet vermiş olsa ve kız da başına bir kaza getirmiş olsa, kardeşiniz de çözüm olarak böyle bir şey yapmış olsa.... Olabilir mi acaba?

O dediğim bir elin parmaklarını geçmeyen kişiler odama girip çıkarlar. Giyindiğimde de bu kişilerden çok güzelsin, çok yakışmış diye iltifatlar alırım hep. Etek giymeye bu yıl yeni başladım. Öncesinde giymezdim. Bu kişiler çok yakınların. Odama giren yabancı yok ki eve de yabancı gelmiyor. Bu kadar beni sever gibi görünüp ne için boyle bir şey yapılır aklım almıyor.
Odanıza giren biri yaptı muhakkak. Belki denedi bir yere takıldı,sonra attı oraya bulamayasınız diye.
Bilemiyorum askıda duran şey kalkıp kendi yırtılıp saklanamayacağına göre muhakkak biri kasıtlı yada kasıtsız yaptı.
Ben olsam her gelene gösterirdim ama o an farketmişim gibi yapardım,odama gidip "aaaa bu eteğime ne olmuş böyle,şok oldum,nasıl oldu ki bu ben asmıştım bunu vs"diyerek tepkilerine bakardım.

Ben olsam herkesten suphe ederdim yakinim bile olsa..

Ben birinin kasten kötülük amaçlı yaptığını düşünmüyorum. Biri ya çok beğendi dayanamadı aldı ve kendi zevkine uydurmaya çalışıp beceremeyince sakladı ya da başına kaza geldi yine saklandı. Tabi bunlar da çok yanlış davranışlar ama kötü niyetle fesatlıktan yapıldığını sanmıyorum yani.

Valla bir çocuğun da işi olabilir seni içten içe kıskanan birinin de..yeterince delil yok maalesef:))

biri yapmış ama işte.
sen ne kadar konduramasan da malesef bu böyle.
o yapmaz bu yapmaz demektense sıra ile olabilecek insanlarla birşekilde yüzleş derim.
burada çözülecek bi mesele değil ki bu.

Saçma ama yine de bi ihtimal diyorum; kardeşinizin bir kız arkadaşı olsa ve bir kereliğine eteğinizi ona emanet vermiş olsa ve kız da başına bir kaza getirmiş olsa, kardeşiniz de çözüm olarak böyle bir şey yapmış olsa.... Olabilir mi acaba?
Gittim yanına şimdi, dedim boyle boyle kızmıycam bak. Ezan vakti yemin et dedim. Etti. Dedi ki saçmalama öyle şey yaparmıyım.

Bence eteğin başına birşey geldi, yırttı biri, çamaşır suyu döküldü falan ve o kısmı kesip attılar.

Ben de çok küçükken ablamın kot pantolonunu yırtmıştım dizlerinden (habersiz giydim ama zaten yırtılacağı varmış yani demek ki :) ) sonra yıkayıp balkona astım o bakarken, o gidince de gece gidip çöpe attım, çalındı sandı. Ama ne yapayım deseydim çok kızardı ve gerçekten küçüktüm, 11 bilemedin 12 hadi en fazla 13 :KK14:

Ayrıca amma abartmışsın bana düşman var, yakınlarım beni sırtımdan vurdu falan :KK70: Böyle mi gösterecek sana düşman olan biri kinini, bence çok paranoyak olma, sebebi dediğim gibi basit birşeydir. 20 yaşındaki kardeşine odaklan bi bakalım.

Genelde nazarinin degecegine inanilan kisinin onun haberi olmadan kiyafetinden bir parca kesilip yakilir biri senin nazarinin degeceginimi dusundu acaba gerci ufak bir parca kafidir derler ama bilemedim simdi

Uyurgezer yok. Ayrıca çok yakın bir arkadaşım var on yıldır tanırım eşya alışverişi de yaparız ama o etek tarzı değil zaten ve dediğim gibi yeni almıştım bir kere giydim. O arkadaşta istediğinde vereceğimi bilir.
erkek kardeşin yapmış olmasın?
hani tartıştınız falansa..ne bilim..

Genelde nazarinin degecegine inanilan kisinin onun haberi olmadan kiyafetinden bir parca kesilip yakilir biri senin nazarinin degeceginimi dusundu acaba gerci ufak bir parca kafidir derler ama bilemedim simdi
Aaa Evetttt evet onu ben de biliyorum duydum ama dediğiniz gibi küçük bir parça icinden ipi bile olsa kafidir...
Annem yapmıştı ama hakikaten bir aktabamiz vardı nazari degiyordu her gelip gittiginde bizim evde kiyametler kopardı :( :( :(

Aaa Evetttt evet onu ben de biliyorum duydum ama dediğiniz gibi küçük bir parça icinden ipi bile olsa kafidir...
Annem yapmıştı ama hakikaten bir aktabamiz vardı nazari degiyordu her gelip gittiginde bizim evde kiyametler kopardı :KK43: :KK43: :KK43:
Ben çevre de nazarı değer diye bilinen biri değilim ki. Bilakis o tarz şeylerle ilgilenmem hiç.

Etek püsküllüyse acaba anneniz mi kesti hoşuna gitmeyip?

Benimde püsküllü elbisem vardı kestik altını.

Bence sizi kıskanan birisi neden eteğinizi kessin ki yani açıklaması yok.Yiğeniniz kesmiştir ya da ablanız olabilir.Direk sorun sorulmayacak bir şey değil

Ben olsam kıyameti koparmıştım muhtemelen de ilk olarak kardeşimin canına okumuştum. (:
Sorun yani aileniz sonuçta.

ben çok küçükken yanlışlıkla annemin gömleğini kesmiştim aklıma o gün geldi :110: bence kötü bir niyet yoktur . ya bir kaza ya da yanlışlıktır diye tahmin ediyorum .

Ben çevre de nazarı değer diye bilinen biri değilim ki. Bilakis o tarz şeylerle ilgilenmem hiç.
Yokkk canım senin için demiyorum...
Diğer arkadaşın yazdığına yorum yaptım böyle bir inanış var diye ;) ;)

Annem yapmıştı ama hakikaten bir aktabamiz vardı nazari degiyordu her gelip gittiginde bizim evde kiyametler kopardı :KK43: :KK43: :KK43:
Ben nazara inanirim ama tabi bunlar ne kadar engeller bilmiyorum

Back
X