Şok oldum!! Kesik etek

O bayanlarla ayri ayri görüştüğünüzde soyleyin olmadi. Bakalim tepkilerinden birsey hissedecekmisiniz

Ben nedense erkek kardeşinizin olduğunu düşünüyorum,sanki yakın bir zamanda kavga etmişsinizde o da kızıp eteğinizi kesti gibi geliyor bana yada eteği mini veya fazla gösterişli bulduysa ondan da yapmış olabilir.Ben kardeş üzerinde yoğunlaştım:KK64:

Evde makas yok diyorsunuz, misafirlige gelen cebinde makasla gelmemistir herhalde.

Tuhaf ben olsam herkese anlatırdım böyle bir olay geldi başıma diye.
Tepkilere göre gözümde biri şüpheli olurdu

Ama çok ürktüm. Annem olsa acayip korkar herkesi incelerdi.

Ben annenin tepkisinden dolayı annen olabilir ya da kardeşin diyorum

Ben erkek kardeşin olabilir diye düşünüyorum.
Evde makas yok diyorsunuz ama koskoca evde makas yok mu ?

Bence ona konduramıyorum buna konduramıyorum deme...Aynısı başıma geldi,yakın bi arkadaşım ceketimi kesmişti :işsiz: daha da nicesi bi arkadaşımda bizim evdeyken paramı çalmıştı,sonuc suan yalnizim :KK15:

Gerçekten kimseye güvenme son bi kac zamandir size gelen insanlara yuz yuze anlat konuyu bakalım tepkileri nasil olacak

Bence biri dolabı açarken Bi yere takılıp yırtıldı. O kişi de panik oldu ve aldı dolabın içine attı eteği. Hangi manyak alıp kasten etek kessin ki

çok korkunç ya hangi amaçla böyle bişi yapmış olabilirler ki ?

Benimde camasir makinam kopariyordu camasirlari. Yuvarlak delikler aciyordu.

Cok fazla sey yapmamak lazim. Olur boyle.

IMG_20160808_113057.webp

IMG_20160808_114031.webp
etek nerdeyse bu boydaydı. Bir kere giydiğimden boydan resim çekilmemişim. Bu resmi internetten buldum.

Ben erkek kardeşin olabilir diye düşünüyorum.
Evde makas yok diyorsunuz ama koskoca evde makas yok mu ?
Bir tane vardı, kırıldı. Sonra da almadım. Gerçekten şuan küçük tırnaketi makasından başka makas yok.

Bir tane vardı, kırıldı. Sonra da almadım. Gerçekten şuan küçük tırnaketi markasından başka makas yok.

Size inanmadığımdan değil.
Hani belki makas vardır dikkat etmemissindir diye dedim.
Nedense kardeşiniz olabilir diye düşünüyorum ben.

kardeşinin yapmış olma ihtimali yüksek.
her ne kadar kimseden şüphelenemesen de malesef biri bunu yapmış.
dışarıdan gelen birinin yapma olasılığı karşılık evden birinin yapma ihtimali çok daha yüksek.
Kardeşim 20 yasında ve giyimime karışan bir çocuk değil. Ki askıda mini bir elbise var, kesse onu kesmezmiydi. Bugüne kadar onunla giyim konusunda bir kere bile tartışmadık. En şüphelwnmediğim kişi o.

Evinize gelen bir misafiri odana girerken veya cikarken gordun mu boyle biri var mi
Yada etegini cok begenen yada sana cok yakistigini soyleyen biri olabilir mi
Aklima bunlar geliyor o_O

Ben de kardeşin olabileceğini düşünüyorum. Bazı kardeşler de Moda'dan anlamadığı için bu kadar uzun etekten hoşlanmıyor. Takıntılı mıdır herkesi giydiğine falan eleştiri yapar mı?

Ben de kardeşin olabileceğini düşünüyorum. Bazı kardeşler de Moda'dan anlamadığı için bu kadar uzun etekten hoşlanmıyor. Takıntılı mıdır herkesi giydiğine falan eleştiri yapar mı?
Aksine kim ne giymiş kim ne yapmış hiç ilgilenmez. Bazen ben hevesle hazırlanırım sorarım nasıl olmuş diye, güzel der geçer.

Back
X