Şok Oldum, Ne Denir Ki..

Hanımlar bir güncelleme yapmak istedim;
Kendisiyle ayrıyız barışma gibi bir durum yok. Kendisi beni kaybetmek istemediğini, çok sevdiğini ve ilişkimizi kurtarmak için her şeyi yapmak istediğini işe psikoloğa gitmekle başlayacağını bir şans vermemi istedi.
Sen ne düşünüyorsun

Neden bu kadar zorunuza gitti dogru soz acidir malesef. Onlar mecburi durumlar he dugunde olmamsi gerek o ayrii kadin erkek karisik olarak. Ama sokaga cikmak mecburi digerleri keyfi bir sey. Ama anlayana
misal bi akrabamızın düğününe gidip takımızı takıp, mutluluklarını paylaşmak istedik, kocamla babamla kardeşimle ayrı masalarda mı oturucaz? niye ki? sapık değil onlar , benim ailem:KK57:

Çok kararsızım psikoloğa gitmesini bir çaba olarak görüyorum aslında. Sonuçta ayrıldım o da yoluna bakardı isteseydi öyle değil mi? Yinede temkinli yaklaşıyorum şuan bilemiyorum

Narsistle Yüzleşme ve EnstitüYaYa - Narsistle Yüzleşme

karar vermeden önce güzelce oku bunları ablacım, lütfen

psikologa git, seviyorsan birden bırakamayabilirsin zaten psikologun sana terapi ile acı çekmeden ayrılmanı güzelce halledecektir.

misal bi akrabamızın düğününe gidip takımızı takıp, mutluluklarını paylaşmak istedik, kocamla babamla kardeşimle ayrı masalarda mı oturucaz? niye ki? sapık değil onlar , benim ailem:KK57:
Dini olarak caiz degil kardesim burda soracaginiza arastirmanizi tavsiye ederm.tabi ilgileniyorsaniz

off bir tanıdığım da böyleydi (ben). sevgiliyken adama anlayış gösterdim, alttan aldım, ilgisiz davranmalarını psikolojik travmalarına bağladım ama evlendik 5 sene sonra patlak verdi. o hala ilgisiz bana karşı ama benim sabrım tükendi boşanma aşamasındayız şu anda. beni seviyormuş sözde ama icraat hiç öyle demiyor. eski sevgilisinin numarasını kaydetmiş farklı isimle, sorduğumda hala ona kızgınım hala aşamadım unutamadım dedi. 10 sene geçmiş nasıl yaaa??
ben evlendim çocuk yaptım öyle ayrılıyorum siz evlenmeden ayrılın lütfen giden sizden gidiyor.

off bir tanıdığım da böyleydi (ben). sevgiliyken adama anlayış gösterdim, alttan aldım, ilgisiz davranmalarını psikolojik travmalarına bağladım ama evlendik 5 sene sonra patlak verdi. o hala ilgisiz bana karşı ama benim sabrım tükendi boşanma aşamasındayız şu anda. beni seviyormuş sözde ama icraat hiç öyle demiyor. eski sevgilisinin numarasını kaydetmiş farklı isimle, sorduğumda hala ona kızgınım hala aşamadım unutamadım dedi. 10 sene geçmiş nasıl yaaa??
ben evlendim çocuk yaptım öyle ayrılıyorum siz evlenmeden ayrılın lütfen giden sizden gidiyor.
Yuh be yuh! Evleniyor cocuk yapıyor hâlâ asamiyor olaya bak

Umarim kendi degerini anlayip ayrilirsi. Seni seven birisi birisi sana boyle dis kapinin mandali gibi davranmaz. Ayril gitsin kendi basina yasasin dertlerini seni ortak etmesin.

banlanmamak için susuyorum ama sadece o " caiz değil" yaftasını yapıştırırken biraz daha dikkatli olmanızı tavsiye edeceğim nacizane...
Kendi kafama gore konusmuyorumm.dinimizin yasakladigi bir sey bu.kadin erkek karisik calgili dugun yapmak.Bilmiyorsanizda arastirin diyorum ama isinize gelmiyor sanirim ne diyebilirm.

Back
X