- 20 Şubat 2016
- 1.042
- 1.059
- 133
- Konu Sahibi troyofhelenn
Rahatsızlığını diLe gerirmişsin oda yakın gördüm demiş birdaha demez. Bende hiç duymadım senin rahatsızlığını anlıyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 hafta
[/QUOT
Buraya kadar nede abartmış diye diye okudum taaki 3 haftayı görene kadar
Büyük saygısızlık yapmış haklısınız
Bu tür hassasiyetlerin var madem ne diye sevgili yapıyorsun. Edebinle dur. Adama edep dersi veriyosun bi de!neden ama çok uzun yıllardır birlikte değiliz ya da evli de değiliz
o da bize kalsın:)Hayır benim anlamadığım
3 hafta içinde sana
Ne gibi çok fedakarlıkları oldu
vede bu kısa sürede sizi çok sevdiğinden nasıl emin oldunuz
sorunlarınız mı var?Bu tür hassasiyetlerin var madem ne diye sevgili yapıyorsun. Edebinle dur. Adama edep dersi veriyosun bi de!
bugünkü konu açan tıpçılar esas beni şoka sokuyo ...kızlar iyi akşamlar. erkek arkadaşımla birbirimizi çok seviyoruz benim için çok fedakarlıkları oldu gerçekten gözümün içine bakıyor.dün çok büyük bir kavga ettik fakat şu anda aramız iyi toparladık. az önce aradı günlük normal konuşuyorduk bugün namazlarımın hiçbirini kışa adım ama yatsıyı kılıca dedi. ben de neden kılamadın dedim. gece geç yattığı için 3te uyandı bu arada bugün öğlen. rüyalanmışım uyurken galiba dedi. ben bunu duydum kalakaldım. dedim böyle bi şeyi bana nasıl söylersin. tamam olabilir insanlık hali ona bir şey demiyorum ama sizce böyle bi şeyi pat diye bana söylemesi normal mi?
Cok kızdım telefonu kapattım aradı defalarca açtım gayet normal bi şeyi aramızdaki samimiyete dayanarak söyledim diyor. Ben senin askerlik arkadaşın mıyım erkek arkadaşın mıyım nasıl böyle davranabiliyo musun bu mu bana saygın dedim. Siz olsanız naparsınız? Neyin göstergesi bu?
Bu arada ikimiz de tıp okuyoruz senin böyle şeyleri normal karşılama lazım falan diyor...
Ben niye anlamadım bişikızlar iyi akşamlar. erkek arkadaşımla birbirimizi çok seviyoruz benim için çok fedakarlıkları oldu gerçekten gözümün içine bakıyor.dün çok büyük bir kavga ettik fakat şu anda aramız iyi toparladık. az önce aradı günlük normal konuşuyorduk bugün namazlarımın hiçbirini kışa adım ama yatsıyı kılıca dedi. ben de neden kılamadın dedim. gece geç yattığı için 3te uyandı bu arada bugün öğlen. rüyalanmışım uyurken galiba dedi. ben bunu duydum kalakaldım. dedim böyle bi şeyi bana nasıl söylersin. tamam olabilir insanlık hali ona bir şey demiyorum ama sizce böyle bi şeyi pat diye bana söylemesi normal mi?
Cok kızdım telefonu kapattım aradı defalarca açtım gayet normal bi şeyi aramızdaki samimiyete dayanarak söyledim diyor. Ben senin askerlik arkadaşın mıyım erkek arkadaşın mıyım nasıl böyle davranabiliyo musun bu mu bana saygın dedim. Siz olsanız naparsınız? Neyin göstergesi bu?
Bu arada ikimiz de tıp okuyoruz senin böyle şeyleri normal karşılama lazım falan diyor...