ya öküz yine neyse ama benimki bu aksam bana ne dedi biliyomusunuz....beni spora alistirmaya calisyor...ve bende spor salonuna gidecegime ya eve bi alet almayi düsünüyorum...bizmkine sordum, spordan cok anladigi icin, hangisini alsam sence dedim...bu da bana kafan iyi galiba dedi..bende neden ki dedim ne oldu yanlis birsey mi dedim dedim...s...tir lan dedi bana!!! inanamadim sok oldum....bende ona neler dedim neler basina kalktim herseyi cünki cok zoruma gitmisti...ben senin icin ailemin azarina katladim, senin dedigine bak biliyormusun, hic degmezmissin dedim...bidaha arama sorma beni dedim...sonra off oldu pat diye ben uyyacagim diyip...daha sonra tekrar msne girip, kardesinin cok hasta oldugunu (cok hasta dedigi üsütme ve ates) ve bundan dolayi stresli oldugunu söyledi. bende iyi allah acil sifalar versin yolun acik olsun bu kadarmis dedim..bu yalvarmaya basladi, hic kimseyi senin kadar sevmedim yok cok baglandim sana nolur birakma beni, sana cok aliskin oldugumdan dolayi böyle konusyorum dedi....ve özür diledi....ben seninle görüsmek istemiyorum, seninle niyetim ciddiydi ama sen bitirdin sevgin askin kalmadi artik icimde dedim...sen cantada keklik diye düsündün yok öyle dedim....ben bunu haketmedim dedim...tamam diyor fakat seninle ayrilirsak, ben bidaha kimseyi de sevmem diyor...istemyiorsan yürütmeyiz diyo:)
onu cok kez ikaz etmistim küfürlü konusmalarindan dolayi. ama hep yine yapti yine yapti....bence küfü eden karekterini belli ediyor...pis eyler düsünen cok küfür eder kanimca ve böyle biri ile hayatimi dewam etmek istemyiorum....aramiycam sormuycam sürünsün arkamdan