şok oldumm

hemen konuyu anlatmak istiyorum yaklaşık 2 aydır bir birlikteliğim var aramız ilk zamanlarda çok iyiydi taki kendisi face den bir evlilik sitesine girip yazılar yazana kadar yakın bir arkadaşım görmüş bende mesaj attım kendisine bitirdim.
daha sonra beni çok sevdiğini kaybetmek istemediğini büyük bir hata yaptığını çok utandığını birdaha yapmayacağını falan söyledi.
tamam dedim.
bu arada buluştuğumuz zamanlar elimi asla bırakmaz dı akşam evdeyken konuşurduk falan veeeeee,
dün pamuk ben evliyim 2 kızım var ama sana aşığım lütfen kızma sonuçta bende insanım kimseyi sevemezmiyim falan dedi :53::53::53::53:
birlikteliğimiz etik olmayabilir ama seviyorum işte dedi
bende şuan etik olmayan tek şey seninle konuşuyor olmamız dedim
ben çok şerefsizim dedi bende benim sana söylemem gerekeni sen zaten kendine söylüyorsun ne olduğunu biliyorsun dedim ve telefonumdan engelledim.

şimdi yani ben evli bir adamın sevgilisi olmuşumm :47::47:
adam evdeyken nasıl benimle konuştu öyle saatlerce
yada kadın hiç sormadımı
bu adam evli olduğu halde dışarılarda avm de nasıl benimle korkmadan el ele dolaştı

ALLAHIM bu nasıl pişkinlikkkkkk

yuh diyorum, verilmiş sadakan varmış ucuz kurtulmuşsun
bence kadının sorup sormaması vs hiç önemli değil, sonuçta evliymiş ve hala da evlenme vaadiyle başka kadınların peşinde
gerçekten şanslıymışsın arkadaşın gördüğü için
bence adamın sana ulaşma çalabalarına iyi ya da kötü hiç tepki verme, çünkü kötü tepki versende yapışır, en iyisi tepkisizlik, bi süre sonra sıkılır başka birileirnin peşine düşer

hemen konuyu anlatmak istiyorum yaklaşık 2 aydır bir birlikteliğim var aramız ilk zamanlarda çok iyiydi taki kendisi face den bir evlilik sitesine girip yazılar yazana kadar yakın bir arkadaşım görmüş bende mesaj attım kendisine bitirdim.
daha sonra beni çok sevdiğini kaybetmek istemediğini büyük bir hata yaptığını çok utandığını birdaha yapmayacağını falan söyledi.
tamam dedim.
bu arada buluştuğumuz zamanlar elimi asla bırakmaz dı akşam evdeyken konuşurduk falan veeeeee,
dün pamuk ben evliyim 2 kızım var ama sana aşığım lütfen kızma sonuçta bende insanım kimseyi sevemezmiyim falan dedi :53::53::53::53:
ben çok şerefsizim dedi bende benim sana söylemem gerekeni sen zaten kendine söylüyorsun ne olduğunu biliyorsun dedim ve telefonumdan engelledim.

yada kadın hiç sormadımı
bu adam evli olduğu halde dışarılarda avm de nasıl benimle korkmadan el ele dolaştı

ya ohaaa çok şaşırdım ://// cnm sen bu adamla nasıl tanıştın nasıl anlamadın evli oldugunuu :S

tamam dedim.

yada kadın hiç sormadımı

arkadaşım bence hemen git hattını falan imha et bu kadar terbiyesiz namussuz bir adam zaten senin peşinide bırakmayacaktır emin ol
bu arada çok merak ettim hiç telefonu falan kurcalamadın mı?

Olaya cok sasirmadi kudurdu millet.ama sen cok adil bi insanmissin engellemissin onun sana ulasmasini ben burda ve cevremdede gordum evli olsun o benim yasak askim cok seviyorum diyeni seni tebrik ederim o serefsizde bi an once karisina yakalanir insallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

adam hem evli..

hem evlılık sıtesınde akbaba gıbı dolanıyor..

hem senınle sevgılı..

ooohh o yaşasın,bız yorumlıyalım!

Oyyy ucuz atlatmışsın, erkenden öğrenmişsin. Bu arada tebrik ederim seni buraya " evli ama karısını sevmiyor, bizim aşkımız bambaşka" gibi şeyler yazmadığın için. :27:

yuh diyorum, verilmiş sadakan varmış ucuz kurtulmuşsun
bence kadının sorup sormaması vs hiç önemli değil, sonuçta evliymiş ve hala da evlenme vaadiyle başka kadınların peşinde
gerçekten şanslıymışsın arkadaşın gördüğü için
bence adamın sana ulaşma çalabalarına iyi ya da kötü hiç tepki verme, çünkü kötü tepki versende yapışır, en iyisi tepkisizlik, bi süre sonra sıkılır başka birileirnin peşine düşer

chess nasıl oldu anlamadım nasıl olurda bu kadar rahat olur yaaaaa:47:

Oyyy ucuz atlatmışsın, erkenden öğrenmişsin. Bu arada tebrik ederim seni buraya " evli ama karısını sevmiyor, bizim aşkımız bambaşka" gibi şeyler yazmadığın için. :27:

ah yavrummm yuva yıkanın yuvası olurmu

arkadaşım bence hemen git hattını falan imha et bu kadar terbiyesiz namussuz bir adam zaten senin peşinide bırakmayacaktır emin ol
bu arada çok merak ettim hiç telefonu falan kurcalamadın mı?

benim öyle huylarım yoktur yani kimsenin telefonunu kurcalamam ki zaten telefonu şifreliydi pisliğin

mezhebi grupludur adi herifin.:26:.hakikaten güngeçmesin ki daha pişkinini görmeyelim.:53::27::27:.kurtulduğuna dua et tebrik ederim bu güzel davranışın için...

tamam dedim.

yada kadın hiç sormadımı

Cnm tebrik ederim seni ne guzel senin gibi durust insanlarda war cok goruyoruz burda ewli oldugunu yeni ogrendim asigim birakamiyorum diyen cok gorduk sakin cnm muhattap olma cok guzel yol wermissin war iste boyleleri

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cnm tebrik ederim seni ne guzel senin gibi durust insanlarda war cok goruyoruz burda ewli oldugunu yeni ogrendim asigim birakamiyorum diyen cok gorduk sakin cnm muhattap olma cok guzel yol wermissin war iste boyleleri

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

RABBİM bizi böylelerinden korusun

ah yavrummm yuva yıkanın yuvası olurmu

Olmaz cicim olmaz. Bu arada nasıl benimle gezdi tozdu diyorsun ya örnek vereyim sana. Yıllar önce benim de karşıma çıktı bunlardan bir tane. Zamparanın önde gideni. Kışın tanıştık, yazın sevgili olduk. Elele gezmeler, aileyle tanıştırmalar falan. Aklımın ucundan geçmedi evli olabileceği. Meğersem adam karısını yazlığa göndermiş, yazı da benimle geçiriyormuş. Kardeşi de aynı mokmuş, tanıştırmış onunla beni. Anne de gelini sevmiyormuş, onu da kandırmışlar onu boşayıp bunu alıcam ama çaktırma evli olduğumu diye. Allahtan bikaç ayda farkettim de kurtuldum. Yani bunlarda numara çok kuzu, bizim aklımız almaz.

Back
X