Yurtdışında hırsızlık olayı yaşadık.Nakit paralarımızın neredeyse hepsi gitti.Yardımınıza ihtiyacım var

Çok tadım kaçtı.3 kuruş birşey biriktirip bir yerler görelim dedik.Zehir oldu 😔

Cüzdanını bir yerlere atmışlardır umarım o bulunur da kartlar kimlik falan uğraşmazsın.
Acil para problemini çöz. Çözdüysen de unut gitsin şu an. Tatilin tadını çıkar. Olmuşa çare yok. Dönünce üzülürsün üzüleceksen. Şimdi Karalar bağlama hemen çık şu psikolojiden 🥲

Panik ve telaştan eşşmin kartlarını unuttum hanımlar onlar yanımızda.Kullanımda komisyon vs ciddi sıkıntı yaşar mıyız?En azından havale vs uğraşmayalım dedik.Şoke olduk ikimizde inanın aklımız başımıza yeni geliyor.

Panik ve telaştan eşşmin kartlarını unuttum hanımlar onlar yanımızda.Kullanımda komisyon vs ciddi sıkıntı yaşar mıyız?En azından havale vs uğraşmayalım dedik.Şoke olduk ikimizde inanın aklımız başımıza yeni geliyor.

Kullanin gitsin , madem oraya kadar gittiniz tatili zehir etmeyin. Cok gecmis olsun.

Komisyon alınmıyor alışverişlerde direkt tlden çevirip kendi çekiyor

Hayır bir şey olmaz kart kullanın daha kolay.

Benimde google cuzdanda tanimli kartlarim nfc ile odeme yapabiliyorum, bunu mu kastediyorsun acaba? (Poslar, atmler, ulasim vb yerlerde kullanabiliyorum)

Konu sahibi A Asi ve Mavi sanirim pasaportlar duruyor, sanslisiniz.
Evet galiba aynı şey. Sadece kredi kartları da değil; sigorta, mağaza üyelik kartları vs yani apple wallet a ekleyebilirsin yazan bütün kartları koyuyorum. Neyi ödeyeceksem veya hangi kartı kullanacaksam onu seçiyorum.
Bence de otursun sevinsinler pasaportları çalınmamış.

Ben yurtdisinda hep kredi karti kullaniyorum. Euro veya yerel para birimi fark etmiyor.

Harcadiginiz para birimini banka kendi kurundan tl'ye çeviriyor. Siz ozel olarak doviz ekstresi talep etmediyseniz normal ekstrenize yansiyor. Bazen hafif bir kur farki olabiliyor ama can sıkıcı bir tutari bulmuyor.

Kart kullanmaya karar verdik komisyon vs bilmiyorum nasıl olur ama markette denedik sabah oldu eşimin kartı duruyor.Benimkileri iptal ettim zaten onlar da gitti.
İfade verdik kayıt altına alındı belgenin bir nüshasını da bize verdiler.Bir umudum yok zaten de en azından resmi makamlara başvuralım dedik.
Olayın olduğu anı bile biliyorum neredeyse mekan belli old town katedralin hemen önü.Polis kamera kayıtlarına bakacakmış ama onun öncesinde izin istemeleri gerekiyormuş.
Kartınız varsa sorun yok heryerde geçiyor.Pasaportlar da yanınızda .Çok sıkmayın canınızı derim ben.Cok geçmiş olsun.

Eşimle yurtdışı gezimizin bugün 4. günü bugün çok talihsiz bir olay yaşadık cüzdanım gitti ve dolayısıyla paraların büyük bir kısmı da.Bulunduğumuz bölgede ve gideceğimiz yerde Türk bankası yok.Hala şoktayım biraz araştırdım ama ne yapacağımı bilemiyorum size sormak istedim.Fikri olanlar yardımcı olursa çok mutlu olurum.Şikayette bulunduk.
Çok geçmiş olsun 😕 nasıl oldu otelde mi kayboldu?

Çok geçmiş olsun 😕 nasıl oldu otelde mi kayboldu?
Çantamdan aldılar cüzdanı.Bugün dışarı çıktık biraz aynı yere de gittik tekrar.
Başıboş etrafı kesen birkaç kişi vardı.Dikkat edince farkediyor insan.
Daracık sokaklar kalabalık insanların saniyelik dalgınlığından faydalanıyorlar.
Kamera da vardı o sokakta.Para gitti zaten de en azından işlem yapılır bu pislikler biraz çekinirler belki.Başkasının canı yanmaz.

Back
X