- 18 Ocak 2021
- 36
- 29
- 38
- 31
- Konu Sahibi Asi ve Mavi
Çok tadım kaçtı.3 kuruş birşey biriktirip bir yerler görelim dedik.Zehir oldu 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok tadım kaçtı.3 kuruş birşey biriktirip bir yerler görelim dedik.Zehir oldu![]()
1 dakika içinde farkettim çantamı açıp almış cüzdanımı telefon elimdeydi onu alamadı.Biz iyiyiz çok şükürBir fikrim yok, çok geçmiş olsun demeye geldim. Nasıl oldu bu olay? Size bir şey oldu mu?
Panik ve telaştan eşşmin kartlarını unuttum hanımlar onlar yanımızda.Kullanımda komisyon vs ciddi sıkıntı yaşar mıyız?En azından havale vs uğraşmayalım dedik.Şoke olduk ikimizde inanın aklımız başımıza yeni geliyor.
Komisyon alınmıyor alışverişlerde direkt tlden çevirip kendi çekiyorPanik ve telaştan eşşmin kartlarını unuttum hanımlar onlar yanımızda.Kullanımda komisyon vs ciddi sıkıntı yaşar mıyız?En azından havale vs uğraşmayalım dedik.Şoke olduk ikimizde inanın aklımız başımıza yeni geliyor.
Panik ve telaştan eşşmin kartlarını unuttum hanımlar onlar yanımızda.Kullanımda komisyon vs ciddi sıkıntı yaşar mıyız?En azından havale vs uğraşmayalım dedik.Şoke olduk ikimizde inanın aklımız başımıza yeni geliyor.
Evet galiba aynı şey. Sadece kredi kartları da değil; sigorta, mağaza üyelik kartları vs yani apple wallet a ekleyebilirsin yazan bütün kartları koyuyorum. Neyi ödeyeceksem veya hangi kartı kullanacaksam onu seçiyorum.Benimde google cuzdanda tanimli kartlarim nfc ile odeme yapabiliyorum, bunu mu kastediyorsun acaba? (Poslar, atmler, ulasim vb yerlerde kullanabiliyorum)
Konu sahibi A Asi ve Mavi sanirim pasaportlar duruyor, sanslisiniz.
Ben yurtdisinda hep kredi karti kullaniyorum. Euro veya yerel para birimi fark etmiyor.Panik ve telaştan eşşmin kartlarını unuttum hanımlar onlar yanımızda.Kullanımda komisyon vs ciddi sıkıntı yaşar mıyız?En azından havale vs uğraşmayalım dedik.Şoke olduk ikimizde inanın aklımız başımıza yeni geliyor.
Ne kadar paranız gitti peki çok geçmiş olsun iyi ki telefon pasaportlar falan
Olan olmuş artık uzulmek paranizi geri getirmeyecek. Kalan tatilin keyfini cikarin, en azindan mutsuz donmeyin.Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim fikirleriniz,destekleriniz ve geçmiş olsun dilekleriniz için.Paylaşmak iyi geldi.
Kartınız varsa sorun yok heryerde geçiyor.Pasaportlar da yanınızda .Çok sıkmayın canınızı derim ben.Cok geçmiş olsun.Kart kullanmaya karar verdik komisyon vs bilmiyorum nasıl olur ama markette denedik sabah oldu eşimin kartı duruyor.Benimkileri iptal ettim zaten onlar da gitti.
İfade verdik kayıt altına alındı belgenin bir nüshasını da bize verdiler.Bir umudum yok zaten de en azından resmi makamlara başvuralım dedik.
Olayın olduğu anı bile biliyorum neredeyse mekan belli old town katedralin hemen önü.Polis kamera kayıtlarına bakacakmış ama onun öncesinde izin istemeleri gerekiyormuş.
Çok geçmiş olsunEşimle yurtdışı gezimizin bugün 4. günü bugün çok talihsiz bir olay yaşadık cüzdanım gitti ve dolayısıyla paraların büyük bir kısmı da.Bulunduğumuz bölgede ve gideceğimiz yerde Türk bankası yok.Hala şoktayım biraz araştırdım ama ne yapacağımı bilemiyorum size sormak istedim.Fikri olanlar yardımcı olursa çok mutlu olurum.Şikayette bulunduk.
Çantamdan aldılar cüzdanı.Bugün dışarı çıktık biraz aynı yere de gittik tekrar.Çok geçmiş olsunnasıl oldu otelde mi kayboldu?
Eşimle çıktık dolaştık bugün biraz.İyi geldi yarın başka yere geçeceğiz inşaallah.Daha iyi hissederim umarım.Teşekkür ederim.Kartınız varsa sorun yok heryerde geçiyor.Pasaportlar da yanınızda .Çok sıkmayın canınızı derim ben.Cok geçmiş olsun.