şok oldumm

hemen konuyu anlatmak istiyorum yaklaşık 2 aydır bir birlikteliğim var aramız ilk zamanlarda çok iyiydi taki kendisi face den bir evlilik sitesine girip yazılar yazana kadar yakın bir arkadaşım görmüş bende mesaj attım kendisine bitirdim.
daha sonra beni çok sevdiğini kaybetmek istemediğini büyük bir hata yaptığını çok utandığını birdaha yapmayacağını falan söyledi.
tamam dedim.
bu arada buluştuğumuz zamanlar elimi asla bırakmaz dı akşam evdeyken konuşurduk falan veeeeee,
dün pamuk ben evliyim 2 kızım var ama sana aşığım lütfen kızma sonuçta bende insanım kimseyi sevemezmiyim falan dedi :53::53::53::53:
birlikteliğimiz etik olmayabilir ama seviyorum işte dedi
bende şuan etik olmayan tek şey seninle konuşuyor olmamız dedim
ben çok şerefsizim dedi bende benim sana söylemem gerekeni sen zaten kendine söylüyorsun ne olduğunu biliyorsun dedim ve telefonumdan engelledim.

şimdi yani ben evli bir adamın sevgilisi olmuşumm :47::47:
adam evdeyken nasıl benimle konuştu öyle saatlerce
yada kadın hiç sormadımı
bu adam evli olduğu halde dışarılarda avm de nasıl benimle korkmadan el ele dolaştı

ALLAHIM bu nasıl pişkinlikkkkkk

İnanamıyorum ya ben de şok oldum bu tarz şeyler çok duyuyoruz bu ara bu erkeklerdeki doyumsuzluk ve gözü dışarıda olma merakı nedir ya anlayamıyorum.

İnanamıyorum ya ben de şok oldum bu tarz şeyler çok duyuyoruz bu ara bu erkeklerdeki doyumsuzluk ve gözü dışarıda olma merakı nedir ya anlayamıyorum.
yaaa bide sana harcadıklarım çocuklarımın sadakası olsun dedi
2 çay 1 pizza hesap numarasını bilsem eft yapıcam ya

Bırak hiç muhatap olma. Sadakaymış bilmiyoruz sanki sadakanın ne olduğunu. Bence seni kızdırıp bir tepki almak istiyor. Bir şekilde iletişimde kalmak istiyor. Evliymiş birde çocukları varmış uzak dur derim.

Bırak hiç muhatap olma. Sadakaymış bilmiyoruz sanki sadakanın ne olduğunu. Bence seni kızdırıp bir tepki almak istiyor. Bir şekilde iletişimde kalmak istiyor. Evliymiş birde çocukları varmış uzak dur derim.
etmediği küfür kalmadı mesajla bende sadece ALLAH a havale ettiğimi söyledim şimdilik sesi kesildi aramasını engelledim ama sms engellenemiyor nedir bizim bu adamlardan çektiğimiz sanki bogazıma bir kaya oturdu ağlayacağım neredeyse

Yinede vayy ben çok asigim naaaapiim birakamiyom demiyorsun ya sanada bravo verilmiş sadakan varmis

Ynede vayy ben çok asigim naaaapiim birakamiyom demiyorsun ya sanada bravo verilmiş sadakan varmis
kız yalancı olmasını bırak evli adamın nesine aşık olacağım ama ağır konuşuyor canımı sıkıyor gidip gırtlağına yapışıcam az kaldı :KK62::KK62::KK62:

kız yalancı olmasını bırak evli adamın nesine aşık olacağım ama ağır konuşuyor canımı sıkıyor gidip gırtlağına yapışıcam az kaldı :KK62::KK62::KK62:
Tek bir msjini daha gorursem telimde aninda savciliga gidip sikayette bulunacagim de butun foyanda meydana cikar dersin oyle eskisi gibi tel sapikliklari rahat degil enselerler adami

pis terbiyesiz ahlaksız adam yaaaa :KK62:

bi de sadakam olsun demiş malozcan :KK62:

ucuz kurtulmuşsun canımmmm... bundan sonra sewgilin olcaklara karşı daha dikkatli ol...

SOKTAYIM. ALLAHTAN IKI AYDA BITMIS..SIZIDE TEBRIK EDERIM.HER KEZ BOYLE TEPKI VERMIYOR..EVLI ERKEKLERLE BIRLIKTE OLMAYA DEVAM EDEBILIYORLAR.

hemen konuyu anlatmak istiyorum yaklaşık 2 aydır bir birlikteliğim var aramız ilk zamanlarda çok iyiydi taki kendisi face den bir evlilik sitesine girip yazılar yazana kadar yakın bir arkadaşım görmüş bende mesaj attım kendisine bitirdim.
daha sonra beni çok sevdiğini kaybetmek istemediğini büyük bir hata yaptığını çok utandığını birdaha yapmayacağını falan söyledi.
tamam dedim.
bu arada buluştuğumuz zamanlar elimi asla bırakmaz dı akşam evdeyken konuşurduk falan veeeeee,
dün pamuk ben evliyim 2 kızım var ama sana aşığım lütfen kızma sonuçta bende insanım kimseyi sevemezmiyim falan dedi :KK53::KK53::KK53::KK53:
birlikteliğimiz etik olmayabilir ama seviyorum işte dedi
bende şuan etik olmayan tek şey seninle konuşuyor olmamız dedim
ben çok şerefsizim dedi bende benim sana söylemem gerekeni sen zaten kendine söylüyorsun ne olduğunu biliyorsun dedim ve telefonumdan engelledim.

şimdi yani ben evli bir adamın sevgilisi olmuşumm :KK47::KK47:
adam evdeyken nasıl benimle konuştu öyle saatlerce
yada kadın hiç sormadımı
bu adam evli olduğu halde dışarılarda avm de nasıl benimle korkmadan el ele dolaştı

ALLAHIM bu nasıl pişkinlikkkkkk

Aman kendinizden uzak tutun artık. Bir daha görüşürseniz artık sizde vebal altına girmiş olursunuz.
Kimi evlilik böyle işte. Adam takılıyormuş bekar gibi. Yazık ailesine.

SOKTAYIM. ALLAHTAN IKI AYDA BITMIS..SIZIDE TEBRIK EDERIM.HER KEZ BOYLE TEPKI VERMIYOR..EVLI ERKEKLERLE BIRLIKTE OLMAYA DEVAM EDEBILIYORLAR.

Aman kendinizden uzak tutun artık. Bir daha görüşürseniz artık sizde vebal altına girmiş olursunuz.
Kimi evlilik böyle işte. Adam takılıyormuş bekar gibi. Yazık ailesine.
birde sanki ben suçluymuşum gibi etmediği hakaret kalmadı kedimi halen toparlayamadın onlar nasıl laflardı ruh gibiyim :mad:

Back
X