şok şok şok !!! (bir ayda bi burun nekadar değişebilir gözlerinize inanamıcaksın :) )

supergirl şimdiden güzel duruyor çok haklısın zaman geçtikçe eminim daha güzel olucak. darısı benim başıma. ben de neler öğrendim burda neler. etrafımdaki arkadaşlarımda öyle. bıktılar benim burun lafı etmemden. :lepi: herkesi de burun olarak görüyorum hihoyyyt. ameliyatım olur olmaaz benim de ilk işim fotolarımı sizlerle paylaşmak olucak..

aslında şuanda çok komik görünüyo..hatta belki arkadaşlar görünce yaa bunları neden koymuş,bu burunla nasıl memnun diye düşünüp afallayabilirler,hatta benim zevksiz ya da kör olduğumu düşünebilirler..sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3 ben sadece 1 ayda ki farkı görmelerini sağlayıp endişeli arkadaşların içlerine su serpmeyi istedim..zemuszemus
inşallah sende çok güzel bi burna kavuşur mutlu olursun cnm opuyorumnanaktan

Eeee Arkadaşalr artık kurtuldunuz benden. Nihayet oldum bitti ameliyat.. Ama bu surat nasıl geçecek yaaaa bilmiyorumkismile Sanki üzerimden tır geçmiş gibi

supergirlll benim korkumda cok allerjik bir bunyemin olması :( cok beyaz tenliyim bir yerimi hafifce vursam 10 gun mosmor gezerim, kucukken arkadaslarimla sakalasirdik kolumu sıktılar diye kan oturmustuda ogretmenim gorup ailende siddet mi var diye annemleri gorusmeye cagirmisti:)) hiç aklima getirmek istemesemde ameliyattan sonra inanilmaz derecede sismekten morarmaktan cok korkuyorum:( umarim ben ameliyat olurken desteklerinizi esiremessiniz! ve bende senin gibi guzel bir burna kavusurum:)

süperim girlümmm topiğini tesadüfen gördümm..canımsınn..
daha bu değişim nekii ben 4 5 ve 6 ayları bekliyorumm...
belkide burdaki en güzel burunlardan birisi olcak ....ben eminimde sen topik açarsınn gibi geliyor tekrardann..bu resimler geriye baktığında çok çirkin bile gelecekzemuszemus

güle güle kullan çirkin burnunukaydirigubbakcemile5:lepi:

sositososito canımsınnnn :1hug:

Eeee Arkadaşalr artık kurtuldunuz benden. Nihayet oldum bitti ameliyat.. Ama bu surat nasıl geçecek yaaaa bilmiyorumkismile Sanki üzerimden tır geçmiş gibi

benim fotoları görmüyomusun o 2. ve 5. gün fotolarım günün en iyi halleri...fenalaştıımda foto çekemiyodumda...:sinifsinif:
inşallah geçicek cnm bihaftada mucizevi bi şekilde kurtulcaksın:teselli:

ARKADAŞLAR hiç kusura bakmayın ama o kadarda basit bir olay değilmiş yani sonuçta bıçak altına giriyorsun.
Başım şiddetli ağrıyorr , yüzüm mosmorrr ,,, burnumda kan lar birikti. Onları nasıl temizlicem . Şu deniz suyundan nefret ediyorum

Şımdi biraz uyumak istiyorum bana dua edin lütfen :Saruboceq:

supergirlll benim korkumda cok allerjik bir bunyemin olması :( cok beyaz tenliyim bir yerimi hafifce vursam 10 gun mosmor gezerim, kucukken arkadaslarimla sakalasirdik kolumu sıktılar diye kan oturmustuda ogretmenim gorup ailende siddet mi var diye annemleri gorusmeye cagirmisti:)) hiç aklima getirmek istemesemde ameliyattan sonra inanilmaz derecede sismekten morarmaktan cok korkuyorum:( umarim ben ameliyat olurken desteklerinizi esiremessiniz! ve bende senin gibi guzel bir burna kavusurum:)

canımm allah benzetmesin benimkiyle..benim gözler ikinci günün sonunda tamamen kapandı..dışardan gözlerim görünmüyomuş..gözlerimden sıcak sular akıyodu..göz çevrem hem aşırı şiş hemde mosmordu..gözlerimin içine kadar bütün vücudum kaşınıyodu..mesela forumda hiçbi arkadaş yazmamıştı ben yaşayınca şok geçirdim.ben burun ağrısından ölüyodum..yüzüm sanki parçalanıcak gibi geliyodu şişliklerin germesinden..1 ay geçti hala burnum azda olsa ağrıyo inanırmısın..bu forumda özellikle ağrı olayını hiç okumadığımdan aklımı kaçırıcaktım bende ters giden bişiler var diye..bihafta ağzımı hiç açamadım sadece aralayabiliodum..annem çok çekti bebek mamalarıyla besledi beni..suyu ılıtıyodu içebilmem için..15 dk da bir buz koy,krem sür..doktorla konuşuyoruz o bile şaşkındı..ilk defa böyle bi hastayla karşılaştım diyodu.böyle olunca fizikselin yanısıra psikolojik tramvada geçirdim..yaa ben böyle kalırsam diye..yüzüm insan yüzü gibi diil aşırı acı çeken bi yaratık yüzüydü..:sinifsinif:

allah düşmanımın başına vermesin..benim biçok ilaca karşıda alerjim var bitanem..sakın benle kıyaslama kendini..inşallah seninki ağrısız sızısız geçicek..şişlik morluklarada takılma.benim bile mucizevi bi şekilde bihafta sonra geçti..sen hep iyi ve rahat ol..ben bünyeme delikafadulden bende problem var yani.. sakın korkupta vazgeçme kaydirigubbakcemile3 herzaman destek olmayada hazırım cnm:1hug:

ARKADAŞLAR hiç kusura bakmayın ama o kadarda basit bir olay değilmiş yani sonuçta bıçak altına giriyorsun.
Başım şiddetli ağrıyorr , yüzüm mosmorrr ,,, burnumda kan lar birikti. Onları nasıl temizlicem . Şu deniz suyundan nefret ediyorum

Şİmdi biraz uyumak istiyorum bana dua edin lütfen :Saruboceq:

inan bana herşey bihafta sonunda geçmiş olcak sık dişini cnm:teselli: çok çok geçmiş olsun..:1hug:

canımm allah benzetmesin benimkiyle..benim gözler ikinci günün sonunda tamamen kapandı..dışardan gözlerim görünmüyomuş..gözlerimden sıcak sular akıyodu..göz çevrem hem aşırı şiş hemde mosmordu..gözlerimin içine kadar bütün vücudum kaşınıyodu..mesela forumda hiçbi arkadaş yazmamıştı ben yaşayınca şok geçirdim.ben burun ağrısından ölüyodum..yüzüm sanki parçalanıcak gibi geliyodu şişliklerin germesinden..1 ay geçti hala burnum azda olsa ağrıyo inanırmısın..bu forumda özellikle ağrı olayını hiç okumadığımdan aklımı kaçırıcaktım bende ters giden bişiler var diye..bihafta ağzımı hiç açamadım sadece aralayabiliodum..annem çok çekti bebek mamalarıyla besledi beni..suyu ılıtıyodu içebilmem için..15 dk da bir buz koy,krem sür..doktorla konuşuyoruz o bile şaşkındı..ilk defa böyle bi hastayla karşılaştım diyodu.böyle olunca fizikselin yanısıra psikolojik tramvada geçirdim..yaa ben böyle kalırsam diye..yüzüm insan yüzü gibi diil aşırı acı çeken bi yaratık yüzüydü..:sinifsinif:

allah düşmanımın başına vermesin..benim biçok ilaca karşıda alerjim var bitanem..sakın benle kıyaslama kendini..inşallah seninki ağrısız sızısız geçicek..şişlik morluklarada takılma.benim bile mucizevi bi şekilde bihafta sonra geçti..sen hep iyi ve rahat ol..ben bünyeme delikafadulden bende problem var yani.. sakın korkupta vazgeçme kaydirigubbakcemile3 herzaman destek olmayada hazırım cnm:1hug:

Cok tesekkurler ilgin için :) umarim dedigin gibi agrisiz sizisiz bir ameliyat geciririm mesajindan sonra belki allerjik reaksiyon gostermem diye avutuyorum kendimi:) seninde iyilesip bu donemi atlatmana cok sevindim, darisi basima :Saruboceq:

Şİmdi biraz uyumak istiyorum bana dua edin lütfen :Saruboceq:

canım çoooooook geçmiş olsun inşallah bu sıkıntıyı en kısa sürede atlatırsın,bak şimdi bende tırsmaya başladımbilmiyorumkismile

heyyyy kızlar bu süper kız burdan gözüktüğünden çok çok daha güzel aynı zamanada burnuda burdakinden çok daha fazla güzel, adı gibi süper bi kız yalnız bi kusuru var anladığım kadarıyla pek fotojenik değilmiş :)

Ya cidden süperim seni görmeseydim bu kesin kararı (ameliyat) alamayabilirdim ama seni düşününce öyle güzel olcak diye mutlu oluyorum cesaret buluyorum kendimde...Senin burnun maşallah kırkbirkere maşallah dilimide ısırdım hatta şimdi sizde ısırın, çoooook güzel ve doğal. Bundan iyisi şamda kayısı zaten onuda napcaksan :)

heyyyy kızlar bu süper kız burdan gözüktüğünden çok çok daha güzel aynı zamanada burnuda burdakinden çok daha fazla güzel, adı gibi süper bi kız yalnız bi kusuru var anladığım kadarıyla pek fotojenik değilmiş :)

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:roflol: yaaa asuman cidden kopardın beni :roflol:
arkadaşlar anlıcağınız burnum fotodaki gibi kocaman bi patates diilde daha küçüğümsü bi patates laelaelaelaelae bide floransa ya bakmayın öyle tatlı bi şirine ki hayata çok güzel bakıyo her gördüğünüde güzel sanıyo doğal olarak hihoyyyt olumunekankayizsmile

Back
X