şok şok şok !!! (bir ayda bi burun nekadar değişebilir gözlerinize inanamıcaksın :) )

Ya nerde güzel diyom herkese nezaketen olanlarını saymıyorum ama ben güzele güzelsin derim ve sende burnunda güzellllll aman gene nazar:nazar: korktuk valla :) ha bide bu kız manken gibi unutmadan söylüyeyim gördüm test ettim daşşş gibi maşallah :)

Ya cidden süperim seni görmeseydim bu kesin kararı (ameliyat) alamayabilirdim ama seni düşününce öyle güzel olcak diye mutlu oluyorum cesaret buluyorum kendimde...Senin burnun maşallah kırkbirkere maşallah dilimide ısırdım hatta şimdi sizde ısırın, çoooook güzel ve doğal. Bundan iyisi şamda kayısı zaten onuda napcaksan :)

:kedi: ayyyyy yirim ben seni yirim yirim opuyorumnanaktan ayyy inşallah cnm seninde burnun çok güzel olcak,güzelliğine güzellik tatlılığına tatlılık katıcak :1hug:
bide nazar konusunda bukadar duyarlı olmana bayılıyorum.ben nazardan çok çekinen korkağın tekiyimde :tomato::icecream::nazar: kaydirigubbakcemile3 bide ilk sayfaki fotoları iyi incele..hani sana demiştim yaaa ilk hafta korkunçtu diye..kaydirigubbakcemile2

Ya nerde güzel diyom herkese nezaketen olanlarını saymıyorum ama ben güzele güzelsin derim ve sende burnunda güzellllll aman gene nazar:nazar: korktuk valla :) ha bide bu kız manken gibi unutmadan söylüyeyim gördüm test ettim daşşş gibi maşallah :)

yaaa tamam asuman söyle ne istiyosan yarın getiricem delikafadulden:roflol::utangac:

kuzummm bende senin gibiydim tipim feci korkunç buraya koyacak kadar cesaretim yok hatta:) tbr ettik o yüzden seniolumunekankayizsmile
Bariz değişiklik var ah birazcık bizi dinleyeydinn ne güzel oldu burnuşun zaten güzel bir kızmşsın. Kasıp kavurcan ortalığızemuszemus
Yeni burnuşunla mutluluklar diliyorum canım güle güle kullan ben çoook beğendimm bihter burunlumkaydirigubbakcemile4

yerim senin topiğini kızzz..aklıma ilk ameliyat olduğun günler geldiide o zaman ne dil döktüm sanaa düzelcek diyeee bak ne güzel burnuş hokka gibin bi burnuşun olmuşş dahada düzelcek dahada güzelleşcekk söyle 1 sene bi olsun bak o burna sen canım benimm

Süpergirlll şu anda senin ilk resimlerindeki gibiyim. Mosmorr halsiz berbat bir vaziyette. Ama gerçekten sonum senin gibi olacaksa değer yani. Sanırım morluklar bir haftada gidiyormuşş. ımşaallah Allahım görebilecekmiyim o günleri bilmiyorumkismile

SOK SOK SOK ya canim ilk an aksam haberlerinde sandim kendimi :-P

evet, burnun cok cabuk degisiyor buna bende canli canli senin burnunda sahit oldum! Mesela bende su anda kendime sabir diliyorum, cünki burnum ikinci hafta da yani burnumun ucu cok daha zarif idi ve simdi de bantin altinda 3. haftama girdim burun ucum sismis halde...seni o yüzden cok iyi anliyorum ve insallah o sislerimiz iner..

resimleri paylaşmakla o kadar iyi ettin ki. benim de alçım dün alındı, bugün de bantım şok içindeyim resmen. patates gibi bir burnum var.sivrilik namına hiçbirşey yok burunda. eskiden ucu biras geniş ama kibar bir burnum vardı şimdi o kadar kaba ki. yüzümün ifadesi öle değişti ki. neden estetik yaptırdım diye kendimi kahrediyorum.en çok korktuğum yuvarlak bir burnumun olmasıydı.suratımın ortasına kalkık bir top var resmen. senin resimlerine bakınca belki benimki de böyle olur dedim.yoksa benim burun derim kalın olduğu için mi böle oldu. kahroluyorum resmen.

resimleri paylaşmakla o kadar iyi ettin ki. benim de alçım dün alındı, bugün de bantım şok içindeyim resmen. patates gibi bir burnum var.sivrilik namına hiçbirşey yok burunda. eskiden ucu biras geniş ama kibar bir burnum vardı şimdi o kadar kaba ki. yüzümün ifadesi öle değişti ki. neden estetik yaptırdım diye kendimi kahrediyorum.en çok korktuğum yuvarlak bir burnumun olmasıydı.suratımın ortasına kalkık bir top var resmen. senin resimlerine bakınca belki benimki de böyle olur dedim.yoksa benim burun derim kalın olduğu için mi böle oldu. kahroluyorum resmen.
yaaa cnm derisi kalın arkadaşların,ince derililere göre sadece biraz daha geç iniyo şişlikleri..panik yapma...bak sırf sizler için koydum fotoları..ilk haftaki burnumla şimdiki burnumu inceleyip nası rahatlamazsın..üstelik benim bünyem baya problemli olmasına rağmen..ohaoldumsmile yapma böle ben zaten çok üzüp yıprattım kendimi boşu boşuna..bari sen yapma..:teselli:

inşallah dedğin gibi olur cnm. halimi görsen ağlayıp duruyorum. ne kadarının şiş olabildiğini bilebilsem. bir de atelliyken alttan baktığımda üçgen bir görüntü vardı.şimdi yusyuvarlak oldu.o görüntü de kaybaolur mu acaba..

inşallah dedğin gibi olur cnm. halimi görsen ağlayıp duruyorum. ne kadarının şiş olabildiğini bilebilsem. bir de atelliyken alttan baktığımda üçgen bir görüntü vardı.şimdi yusyuvarlak oldu.o görüntü de kaybaolur mu acaba..
bitanem inan ağlamaktan hal olmuştum ben..burnumun ilk haftaki halini görmüyomusun korkunçççççççççç:sinifsinif: kızlar söylüyodu mucizevi bişekilde güzelleşicek kısa zamanda diye..benim bünyem farklıdır diye onlara inanmıyodum..ama ben kendimi okadar yıprattığımla,yataktan çıkmadığım depresif günlerimle kaldım..şükürler olsun geride kaldı:nazar:
seninde güzelleşicek bak inan bana...kaydirigubbakcemile5 üzme kendini !!!

canım benim çok sağol ya. içimi biras olsun ferahlattın. burnum senin eski burunun gibi şiş. yani umarım şiştir:) inşallah ben de senin gibi ilerde topic açar ağlayanlara destek olurum. çok çok sağol..

çok saol bitanem..:1hug::1hug:
inşallah bu sürecide birlikte atlatıcas güzel burunlarımız olcak olumunekankayizsmile:Saruboceq:
sen bana diil kendine bak asıl.tam taş oldun walla!!! erkek olsam sana yazardım delikafadulden

ayh yawrucuğum teşekkür ederim :D
Senin bakan gözlerin güzel ;)
Çok masum bi yüzün var tam olarak yüzünü gördüğüm için söylüyorum, burdakiler pek bişi görmüyo *))
Saklama kız kendini :D olumunekankayizsmile

aaaaaa cadim neden kaldirdin fotolarini
herkes büyük degismini görseydi amaaa:(

Back
X