Şok şok şok lütfen bu bi rüya olsn

Hat dökümü vs işlemler için öncelikle gsm şirketine gidersiniz. Gittiğiniz yer hiç bir bilginiz göremez zaten. Numaranızı ekrana girerek işlem için onay bekler. Ve sizin telefonuza bir onay mesaj kodu gelir bu kodu yetkiliye söylerseniz ve oda size istediğiniz bilgiyi söyler.

Okadar sıkı bir kural varki ikinci bir işlem için bile tekrar telefonunuza onay kodu gelir ve yine o kodu görevliye söylerseniz.

Yani bu kod olmadan hiç bir gsm şirket çalışanı bilgilerinize ulaşamaz.

Konuda defalarca size nasıl alındı diye sorulmuş sizde adliyede çalışıyor diyivermişsiniz. Savcımı arkadaşım bu çocuk. Keza öyle bile olsa bu bilgiler için gerekli bir neden ile dilekçe sunması gerekir.

Birde internetten kontrol edilebilir. Ama bunun içinde telefona onay kodu gönderilerek yapılır.
Ama siz gidip şahıstan öğrendiğini söylemiş siniz ki .

Bu durumda. Ya konunuz sahte yada zavallı kardeşinize öyle bir kininiz varki millet burada ona saydırdıkça mutlu oluyorsunuz.
Benim neden böyle bi derdim olsun anlamıyorum Nekadar ayıp.
Başka isim yok böyle yalan soylim uydurim öylemi.? Vallah şaka gibi ama hepsi gerçek malesef

Nerden baslasam bilemedim okadar karsik ki Kimseye de anlatamıyorum off..
Kızkardeşim 20 yaşında ve cok cahil 1sene önce nisanlandi 5ay nisanli kaldiktan sonra ayrildilar sebebi yok.bilmiyoruz. sonradan görücü usulü biri beğendi bunu ve konuşmaya başladılar annem çok uzuluyor du kardeşime uzaktan akraba Olan oğlan bizim kızı geceleri ariyor meşgul gidior avea merkezine dokuman çıkarıyor Vee başkaları ile gorusuyomus bizim kız erkek tarafina oturmaya gidio lar bizimkiler oğlan annemi cagriyor böyle boyle başkasıyla daha gorusuyorm kiziniz diyor :KK43:
Oğlan kıza yüzük bile almış siz düşünün çok üzülüyorum o çocuğa ne suçu var diye neise 2.görüştüğü oğlan benim eşimin akrabası ve işin diğer tarafı bide 3.evli bi adamla görüşüyormus 2de çocuğu var ve en iğrenç olanda annemin amcasının kizinin kocası oluyor bu sahis ve annemle biz soktayz babam hasta soylesek ya evlat katili olur yada kalpkrizinden gider annem çok kötü babam bişeylerin olduğundan haberdar ama ne olduğunu bilmiyor henüz kardeşime den nefret ediyorum napicaz biz çok sınırlı ve ofkeliyim agzimda tlf herseyi saydim kardeşime akıl verin lütfen :KK43:(((
kardeşin okuyormu.

merhaba canim kiz kardesinizin bence saglikli oldugunu dusunmuyorum psikologa gitmeli. arti ailece siz cok uzuleceginiz bir davranislar bunlar ama . siz yinede sakinliginizi korumalisiniz aile olmak kolay degil bir an once onu yardim almaya ikna edin. yoksa dahada kotu gunler sizleri bekliyor olabilir lutfen ona sert tepkiler vermeden konusun oncelikle. insallah olumlu haberlerini aliriz bir an once
Olumlu hı haber bende bekliorum cnm ams malesef hep daha kötü şeyler duyoyrn yoruldum artık 2 günde hayatım alt üst oldu neden böyle bişey yapio hala inanin anlamış değilim şaka gibi

Hayır liseyi bitirdi okumak istemedi annem yalvardi ama okumadi
işte okumayınca evde otur otur ne yapacak . böyle saçma sapan şeylere sarıyor kızlar. oysa okusa bak bakalım derslerden başını kaldırıp bunları yapabiliyormu. boş zaman boş işler ve böyle yanlış hareketlere yol açıyor.

bence kız kardeşin cahil kesinlikle cahil deil..maşallah 20 yaşında hayat okulundan nerdeyse mezun olacak..çok ayıp yaptığı..güzelce silkelenmeye ihtiyacı var..aile falan yıkar Allah korusun..annenle beraber konuşun..

Kız evde; evli bekar akraba görücü demeden önüne gelirse değerlendiriyor. Bence bu durumda hemen evlendirmeyin, kocasına yazık olur.

zaten miyoptum okurken daha miyop oldum bayan.... biraz imla kurallarına dikket edin yahu!

neyse... kardeşinizin bi desteğe ihtiyacı var bu belli.

karışık yazınızdan anladığım kadarıyla 1 den fazla erkekle konuşmuş...

ne diyeyim konuşun anlaşıp neden yaptığını sorun sonra olmadı elindeki iletişim araçlarını alın

bence kardeşinizin suçu yok. buldumcuk olmuş boşlukta, ergenlikten yeni çıkmış herşey üst üste gelmiş bi işe girsin biraz çevre edinsin kendine gelir

bunları neden yaptığını ciddi bir şekilde sorun. yaptıklarının karşısına çıkmayacağını mı düşündüğünü, ailesini hiç mi düşünmediğini sorun. eğer ki pişmansa düzeltilir her şey ancak pişkin pişkin cevap veriyorsa sıkıntı var demek.

kız kardeşinizde kusur bulacağınıza kendinizde bulun.
yeteri kadar ilgilenip alakadar olsaydınız
20 yaşındaki bir çocuğu nişanlamazdınız.

kız kardeşinizi pskologa götürün akıl sağlığı yerinde değil

Nerden baslasam bilemedim okadar karsik ki Kimseye de anlatamıyorum off..
Kızkardeşim 20 yaşında ve cok cahil 1sene önce nisanlandi 5ay nisanli kaldiktan sonra ayrildilar sebebi yok.bilmiyoruz. sonradan görücü usulü biri beğendi bunu ve konuşmaya başladılar annem çok uzuluyor du kardeşime uzaktan akraba Olan oğlan bizim kızı geceleri ariyor meşgul gidior avea merkezine dokuman çıkarıyor Vee başkaları ile gorusuyomus bizim kız erkek tarafina oturmaya gidio lar bizimkiler oğlan annemi cagriyor böyle boyle başkasıyla daha gorusuyorm kiziniz diyor :KK43:
Oğlan kıza yüzük bile almış siz düşünün çok üzülüyorum o çocuğa ne suçu var diye neise 2.görüştüğü oğlan benim eşimin akrabası ve işin diğer tarafı bide 3.evli bi adamla görüşüyormus 2de çocuğu var ve en iğrenç olanda annemin amcasının kizinin kocası oluyor bu sahis ve annemle biz soktayz babam hasta soylesek ya evlat katili olur yada kalpkrizinden gider annem çok kötü babam bişeylerin olduğundan haberdar ama ne olduğunu bilmiyor henüz kardeşime den nefret ediyorum napicaz biz çok sınırlı ve ofkeliyim agzimda tlf herseyi saydim kardeşime akıl verin lütfen :KK43:(((
Kardeşimden nefret ediyorum diyipte kendinizi buna inandırmayın..
Hata yapıyor kardeşiniz hemde büyük bir hata eğer ben kardeşimden nefret ediyorum derseniz kurtaramazsınız kardeşinizi bu durumda bir piskoloğa danışmanızda fayda var..
Bir insanı topluma geri kazandırmakmı önemli toplumdan dışlamak mı?
Heleki bu sizin öz kardeşiniz se nefret etmeyin her ne hata yapıyor olursa olsun sahip çıkın.
Doğru yolu bulmasını sağlayın, başı boş bırakmayın..
Yanlız kalmasın kesinlikle. Gerekirse görüştüğü kişilerle iletişime geçin onları vazgeçirin kimse arayıp sormasın kardeşinizi bi süre..
Takibe alın.. çok dikkatli davranın aynı zamanda sıkmayında kaçıp gitmesin.. Dışarı çıkarın gezin birlikte vakit geçirin ama yanlız bırakmayın..

Kız kendisi zorlayarak nişanlanış, annesi istemediği halde diretmiş. Demek ki okumakta istememiş. Yoksa nişanlanacağım evlendirin beni diye ailesine direteceğine, ben okuyacağım diye diretirdi. Okumak istemeyeni zaten kimse zorla okutamaz.
Açık yazacağım ailenize suç bulmuyorum, neden mi? Kız kardeşin nişanlansa da nişanlanmasa da bunları yapacaktı. Zira yaşıtları okula gidip kendi gibi olanlarla takılmak, yemek, içmek, gezmek, bir şeyler öğrenmek isterken o evlenme derdine düşmüştü. Bunun nişanla sözle alakası yok. Hastalık olabilir ki umarım hastalıktır. Eğer kişiliği böyleyse ailenin adına üzülürüm.

ben olsam kesin kardeşimi döverdim
hatta evde odaya kiletler
tüm telefon net gibi iletişim araclarını da elinden alırdım

sende kendince haklısın ancak artık bu tür şeyler geri kafalılık sayılıyor 20 yaşında kız aklı var sonuçta beni kilitleselerdi bir yerden kaçar giderdim açıkcası..

Evt canlarim kardeşimle konuştum ancak uzak oldugumuz için suan telefonda sakince konuştum kendi de diyor zaten yardım almam lazım doktora götürcek annem .
Elinden telefon alındı hiç bi şekil konuşmuyor kimseyle.
Gelelim şu telefonun dokümanının da nasıl almış damat adayı Biliyormusunuz kardeşimi aramış şu şu tuşa baş demiş öyle ortaya çıkmış
Damat adayı annemi aramış ve demiş ben böyle suçlu gibi yaşıyamam eşinize söyleyin yoksa ben söyliycem demiş ben böyle yaşıyamam demiş.
Bende anneme dedimki söyle ona eşim kızımı öldürür kendide ya ölür yada hapis boylar bu iyi olmaz bunla yasayabilicekmisin de dedim.

Şifre gelE="h2oh2osahibine çocuk da 318, mşifreyi gönder dediys"]Isteyen istediginin hat dokumunu bu kadar kolay alabiliyor mu yav? :KK57:[/QUOTE]
Sifre geliyor hat sahibine cocuk da gelen sifreyi gonder dediyse demekki...

Back
X