Nerden baslasam bilemedim okadar karsik ki Kimseye de anlatamıyorum off..
Kızkardeşim 20 yaşında ve cok cahil 1sene önce nisanlandi 5ay nisanli kaldiktan sonra ayrildilar sebebi yok.bilmiyoruz. sonradan görücü usulü biri beğendi bunu ve konuşmaya başladılar annem çok uzuluyor du kardeşime uzaktan akraba Olan oğlan bizim kızı geceleri ariyor meşgul gidior avea merkezine dokuman çıkarıyor Vee başkaları ile gorusuyomus bizim kız erkek tarafina oturmaya gidio lar bizimkiler oğlan annemi cagriyor böyle boyle başkasıyla daha gorusuyorm kiziniz diyor

Oğlan kıza yüzük bile almış siz düşünün çok üzülüyorum o çocuğa ne suçu var diye neise 2.görüştüğü oğlan benim eşimin akrabası ve işin diğer tarafı bide 3.evli bi adamla görüşüyormus 2de çocuğu var ve en iğrenç olanda annemin amcasının kizinin kocası oluyor bu sahis ve annemle biz soktayz babam hasta soylesek ya evlat katili olur yada kalpkrizinden gider annem çok kötü babam bişeylerin olduğundan haberdar ama ne olduğunu bilmiyor henüz kardeşime den nefret ediyorum napicaz biz çok sınırlı ve ofkeliyim agzimda tlf herseyi saydim kardeşime akıl verin lütfen

(((