Şok şok şok lütfen bu bi rüya olsn

PinarSLDkendinin 38461984 .!.:
Evt canlarim kardeşimle konuştum ancak uzak oldugumuz için suan telefonda sakince konuştum kendi de diyor zaten yardım almam lazım doktora götürcek annem .
Elinden telefon alındı hiç bi şekil konuşmuyor kimseyle.
Gelelim şu telefonun dokümanının da nasıl almış damat adayı Biliyormusunuz kardeşimi aramış şu şu tuşa baş demiş öyle ortaya çıkmış
Damat adayı annemi aramış ve demiş ben böyle suçlu gibi yaşıyamam eşinize söyleyin yoksa ben söyliycem demiş ben böyle yaşıyamam demiş.
Bende anneme dedimki söyle ona eşim kızımı öldürür kendide ya ölür yada hapis boylar bu iyi olmaz bunla yasayabilicekmisin de dedim.
Evet canm bende kendimin hat dokumumu cikartcaktm sadece telefona şifre geliyor kolay bir sey

Evt canlarim kardeşimle konuştum ancak uzak oldugumuz için suan telefonda sakince konuştum kendi de diyor zaten yardım almam lazım doktora götürcek annem .
Elinden telefon alındı hiç bi şekil konuşmuyor kimseyle.
Gelelim şu telefonun dokümanının da nasıl almış damat adayı Biliyormusunuz kardeşimi aramış şu şu tuşa baş demiş öyle ortaya çıkmış
Damat adayı annemi aramış ve demiş ben böyle suçlu gibi yaşıyamam eşinize söyleyin yoksa ben söyliycem demiş ben böyle yaşıyamam demiş.
Bende anneme dedimki söyle ona eşim kızımı öldürür kendide ya ölür yada hapis boylar bu iyi olmaz bunla yasayabilicekmisin de dedim.
Arkadaşım şu şu tuşa bas diye telefon dökümü yine çıkmaz,merkez yine vermez yine vermez bu işlerden anlıyorum bütün sülalesi gitse yine alamaz damat bey,diyelim ki kardeşinin online işlem merkezine bakmak istedi ve online şifresini verdi yine kardeşinizin kiminle görüştüğü ortaya çıkmaz sadece telefonun baş numarası çıkar hepsi çıkmaz.Güvenlik nedeni ile.

Evet canm bende kendimin hat dokumumu cikartcaktm sadece telefona şifre geliyor kolay bir sey
Yok canım bunun ki öyle birşey değil damat bey Avea hat merkezine gitmiş çıkartmış merkez hiçbir zaman başkasının telefon dökümünü vermez hiç kimseye.Hat sahibi olmadan.

Yok canım bunun ki öyle birşey değil damat bey Avea hat merkezine gitmiş çıkartmış merkez hiçbir zaman başkasının telefon dökümünü vermez hiç kimseye.Hat sahibi olmadan.
damat adayı şifreyi alıp girmiştir online işlmelerine

Yok canım buşifre yetii öyle birşey değil damat bey Avea hat merkezine gitmiş çıkartmış merkez hiçbir zaman başkasının telefon dökümünü vermez hiç kimseye.Hat sahibi olmadan.
Evet canm bnde kendiminkni cikarttircaktm hat sahibine gelen sifre yetiyor adam almstir bi şekilde sanirim

damat adayı şifreyi alıp girmiştir online işlmelerine
Online işlemlerden almamış canım,merkeze gidip çıkarttırmış,merkez hiçbir zaman hat sahibi olmadan işlem yapmaz,kardeşim bile benim işlemin için yakınında diye gitti yapamadı benim olmam gerek çünkü.

Evet canm bnde kendiminkni cikarttircaktm hat sahibine gelen sifre yetiyor adam almstir bi şekilde sanirim
Online işlemlerden değil canım,merkeze giderek yaptırmış,merkez hiçbir zaman hat sahibi olmadan işlem yapmıyor hat sahibinin imzası cartu curtu gerek,benim kardeşim bile benim hattında sorun oldu yapamadı hat sahibi olması gerek demişler ve dökümanıda vermezler.

ahu_nur .!.:
Online işlemlerden değil canım,merkeze giderek yaptırmış,merkez hiçbir zaman hat sahibi olmadan işlem yapmıyor hat sahibinin imzası cartu curtu gerek,benim kardeşim bile benim hattında sorun oldu yapamadı hat sahibi olması gerek demişler ve dökümanıda vermezler.
O zaman bi yanlslk var demekki

Nerden baslasam bilemedim okadar karsik ki Kimseye de anlatamıyorum off..
Kızkardeşim 20 yaşında ve cok cahil 1sene önce nisanlandi 5ay nisanli kaldiktan sonra ayrildilar sebebi yok.bilmiyoruz. sonradan görücü usulü biri beğendi bunu ve konuşmaya başladılar annem çok uzuluyor du kardeşime uzaktan akraba Olan oğlan bizim kızı geceleri ariyor meşgul gidior avea merkezine dokuman çıkarıyor Vee başkaları ile gorusuyomus bizim kız erkek tarafina oturmaya gidio lar bizimkiler oğlan annemi cagriyor böyle boyle başkasıyla daha gorusuyorm kiziniz diyor :KK43:
Oğlan kıza yüzük bile almış siz düşünün çok üzülüyorum o çocuğa ne suçu var diye neise 2.görüştüğü oğlan benim eşimin akrabası ve işin diğer tarafı bide 3.evli bi adamla görüşüyormus 2de çocuğu var ve en iğrenç olanda annemin amcasının kizinin kocası oluyor bu sahis ve annemle biz soktayz babam hasta soylesek ya evlat katili olur yada kalpkrizinden gider annem çok kötü babam bişeylerin olduğundan haberdar ama ne olduğunu bilmiyor henüz kardeşime den nefret ediyorum napicaz biz çok sınırlı ve ofkeliyim agzimda tlf herseyi saydim kardeşime akıl verin lütfen :KK43:(((
Böyle rüya mı olur kardeşiniz resmen kabusa çevirmiş hayatını :( bence ilk nişanlısının intikamını alıyor aklınca. Ayrıca evlenmek için biraz küçük yaşta ve siz üzerine baskı kurdukça kardeşiniZ kaçamaklarını abartarak idame ettirecektir. Kafasını başka şeylerle meşgul edin, eğitimini tamamlamamış ise okumaya özendirin ya da bir hobi edindirin ...

Arkadaşım şu şu tuşa bas diye telefon dökümü yine çıkmaz,merkez yine vermez yine vermez bu işlerden anlıyorum bütün sülalesi gitse yine alamaz damat bey,diyelim ki kardeşinin online işlem merkezine bakmak istedi ve online şifresini verdi yine kardeşinizin kiminle görüştüğü ortaya çıkmaz sadece telefonun baş numarası çıkar hepsi çıkmaz.Güvenlik nedeni ile.
Bak şimdi bu çocuk adliyede çalışıyor ve tanıdığı çok kardeşimi aramış şu şu tuşa baş demiş beklemis tlf açık ondan sonrada zaten olsn olmuş msjlari felan hepsi çıkmış ortaya damat hem akılisin hemde kolu uzun birisi demekki

Belkide merkez değilde başka yere gitti ne bilim bi şekil yaptı bunu benim bildigim bu belkide online işlem yaptırdı ama bisekil hersey çıktı ortaya

Böyle rüya mı olur kardeşiniz resmen kabusa çevirmiş hayatını :KK43: bence ilk nişanlısının intikamını alıyor aklınca. Ayrıca evlenmek için biraz küçük yaşta ve siz üzerine baskı kurdukça kardeşiniZ kaçamaklarını abartarak idame ettirecektir. Kafasını başka şeylerle meşgul edin, eğitimini tamamlamamış ise okumaya özendirin ya da bir hobi edindirin ...
Bende intikam aldığını düşünüyorum :(

kardeşinizin nişanlandığını şu sevgilisi olan annenizin akrabası bilmiyormu yaa... kardeşinize onu söyleyin bak senin nişanlı olduğunu bile seninle birlikte çünkü seni kullanıyor diye söyleyin... kendisini erkeklerin gözünde değerli gördüğünü ama aslında kuruşluk değeri olmadığını söyleyin... yazık yaa gencecik kızlar ne hallerdeler... eskiden erkekler koşardı kızların peşinden elde etmek için... şimdiki kızlar kendileri aranıyorlar....

Bak şimdi bu çocuk adliyede çalışıyor ve tanıdığı çok kardeşimi aramış şu şu tuşa baş demiş beklemis tlf açık ondan sonrada zaten olsn olmuş msjlari felan hepsi çıkmış ortaya damat hem akılisin hemde kolu uzun birisi demekki
Kardeşinizin iyiliğini istiyorsanız o Adamada dikkat edin tanıdık falan olaylarınada inanmayın bak yukarıda bir arkadas yazmış döküman için savcılık izni şart diye.Bu işler kolay değil çünkü belkide bu adam kardeşinle evlenmek istemiyordu,fakat ailesi kardeşinizle evlenmesini istiyordu oda ayrılmak için böyle bir bahane üretmiş olabilir.

Belkide merkez değilde başka yere gitti ne bilim bi şekil yaptı bunu benim bildigim bu belkide online işlem yaptırdı ama bisekil hersey çıktı ortaya

Bakın ısrar etmenin gerçekler karşısında anlamı var mı, yok.

Bir üye sürekli yazıyor ama anlamadınız ne yazık ki, bir de ben yazayım.

Diyelim eli uzun kolu uzun eski damat adayı şifreyi bir şekilde aldı, online işlemlere girdi(veya merkezde birinin girmesini sağladı), numaranın sadece ilk 6-7 hanesi gözükür. Sizin müstakbel damat adayı geri kalan 45938 ihtimali tüm akrabalar ile deneyemeyeceğine göre, evli adamla kardeşinizin konuştuğunu bulamaz, bu hikaye tamamen yalan.

Ya da diyelim süper güçlere sahip biri ve buldu numaranın tamamını? ve kime ait olduğunu. Sadece kardeşinizin arama kısmını görebilir. Belki o evli adam kardeşinizi rahatsız edip duruyordu, nereden bilebilir içeriğini? Yargıtay Başkanı olsa dahi savcılık izni olmadan operatörden ayrıntılı döküm alamaz, imkansız, namümkün, olamaz.

Ailenizin kardeşinize yanlış tutum sergilemesi başka bir olay, kardeşinizin yanlış tutum sergilemesi başka bir olay. Kardeşiniz hata yaptı diye aileniz aklanamaz. Babanız kardeşinizi öldürebilir? dediğinize göre zaten ailede tartışmasız olarak bir hata var.

Kardeşinizle ilgili de hoş olmayan şeyler yazıp duruyorsunuz, herkesin gözünde kardeşiniz mazlum, siz ise acımasız aile olarak canlandınız. Afiyet olsun.

Sen çok akılisin o kesin
Anlatamıyorum galiba çalışanda okusanda insanın içi önemli arkadaşım
Kusura bakma öyle okumaklada adam olunmuyor.

kusura bakmayın ama kardeşiniz oyuncak bebek mi de içi dogustan samanla mı doldurulmus gibi olsun?
tabi ki degil.
onun karakteriyle ilgili problem gordugunuz seyler varsa tükaka demeden once ailenize ve hatta kendinize de bir donup bakmanız lazım bence.

ayrıca o yaşlarda evlilik ona oyunda level atlamak gibi bir eylem gibi gozukse de cogu evlilikteki temel neden, cinselligi yasal yollarla yaşamak uzere o adıma daha sıcak bakabilir.
buyuk konusmak istemem ama sırf bu amaçla yapılmıs bir evlilikte huzurlu bir ortamın olacagına inanmıyorum, dolayısıyla kurumsal olarak yaygın goruldugu uzere cocuk yaptıkları vakit onu da saglıklı bir aile ortamı bekleyecegini dusunmuyorum.

madem kardesinizden vazgectiniz,
en azından gelecegini riske atacagı kucuk cocuklar dunyaya gelmemisken onlardan da vazgecmeyin,
kardesinizi bu hatadan ailece döndürün, dönün.

Back
X