• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şok sözler: Annen de olsa, diz kapağının üstü tahrik eder

Saraylim

Vazgec gonul.. Vazgec sesini duyan yok
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2012
6.954
19.360
498
Şok sözler: 'Annen de olsa, diz kapağının üstü tahrik eder'
Furkan Vakfı Kurucusu Alparslan Kuytul’un, tesettür ve cinsellik konularında açıklamalar yaptığı video vakfın internet sitesinde yayınlandı
Sitene Ekle

Furkan Vakfı Grubu lideri Alparslan Kuytul’un, tesettür ve cinsellik konularında açıklamalar yaptığı video vakfın internet sitesinde yayınlandı. Kuytul açıklamasında “Annen de olsa, diz kapağının üstü tahrik eder. İslam gerçeği konuşuyor” ifadelerini kullandı.

İşte Kuytul'un sosyal medyada tepki çeken o açıklamaları: "Ne diyor İslam, annen de olsa diz kapağının altından göbeğine kadar ve sırtına bakamazsın. Annen de olsa, diz kapağının üstü tahrik eder. İslam gerçeği konuşuyor. Hayal aleminde değil İslam. Toz pembe hayallerde gezmiyor İslam. 'Olmaz canım, annesiyle olur mu, bacısıyla olur mu?' İslam hayal kurmuyor, gerçeği söylüyor. 'Olur' diyor. Biri yapmazsa biri yapar. 'Olur mu?' diyenlerin başlarına geliyor."

Kaynak: Odatv
http://www.milliyet.com.tr/sok-sozler-annen-de-olsa-diz-gundem-2003730/

Bir erkek evladin olacak ve onun yaninda dizustu hic bir elbise giyemeyeceksin, hele mayo ile denize filan asla giremeyeceksin, sebep de bu adamin acikladigi gibi onun senin bacaklarini gordugunde tahrik olmasi, erkekliginin uyanmasi olacak... Kendi evladinin senle yatasi gelecek..:KK57: Boyle birsey var mi?
Ben bunu ileri derecede sapiklik olarak kabul ediyorum, boyle bir insan, anasinin bacagini ciplak gordugunde anasina, bacisininkini gordugunde bacisina sulanan bir insan benim gozumde sapiktir. Bu sapikligin dinle bir iliskisini goremedim. Haa yok, "adam hakli, musluman olan er kisi acikta birsey gordugu zaman anasina bile sulanir, firsat buldugunda ise onla bu yuzden cinsel iliskiye de girer, tecavuz de eder" diyorsaniz o zaman bu konuyu dini konudan sayip musluman olan kisilerin dini hassasiyetleri rencide olmasin diye kapatabilirsiniz.

Bir erkek evladin olacak ve onun yaninda dizustu hic bir elbise giyemeyeceksin, hele mayo ile denize filan asla giremeyeceksin, sebep de bu adamin acikladigi gibi onun senin bacaklarini gordugunde tahrik olmasi, erkekliginin uyanmasi olacak... Kendi evladinin senle yatasi gelecek..:KK57: Boyle birsey var mi?
Ben bunu ileri derecede sapiklik olarak kabul ediyorum, boyle bir insan, anasinin bacagini ciplak gordugunde anasina, bacisininkini gordugunde bacisina sulanan bir insan benim gozumde sapiktir. Bu sapikligin dinle bir iliskisini goremedim. Haa yok, "adam hakli, musluman olan er kisi acikta birsey gordugu zaman anasina bile sulanir, firsat buldugunda ise onla bu yuzden cinsel iliskiye de girer, tecavuz de eder" diyorsaniz o zaman bu konuyu dini konudan sayip musluman olan kisilerin dini hassasiyetleri rencide olmasin diye kapatabilirsiniz.

Tek kelimeyle sapkınlık bunun adı..

Al birini vur ötekine,bunlar bir bitmedi hala amip gibi çoğalıyorlar..
Cok haklisin...Yok dondurma yiyen kadin fuhusa tesvik eder, yok calisan kadin fuhusa tesvik eder,yok 6 yasindaki kiza nikah yapilir, yok kahkaha atan kadin iffetsiz, en son da bu.. Bunlarin kadinlarla alip veremedigi ne? Ne istiyorlar bizden? Emre amade evde sus pus oturan koleler mi? Gun gectikce kadin ustune demec veren, ahkam kesenler cogaliyor, kimse de buna dur demiyor.. Agzi olan konusuyor.. Birilerinin pek de isine geliyor belli.. Turkiye nereye gidiyor?

Cok haklisin...Yok dondurma yiyen kadin fuhusa tesvik eder, yok calisan kadin fuhusa tesvik eder,yok 6 yasindaki kiza nikah yapilir, yok kahkaha atan kadin iffetsiz, en son da bu.. Bunlarin kadinlarla alip veremedigi ne? Ne istiyorlar bizden? Emre amade evde sus pus oturan koleler mi? Gun gectikce kadin ustune demec veren, ahkam kesenler cogaliyor, kimse de buna dur demiyor.. Agzi olan konusuyor.. Birilerinin pek de isine geliyor belli.. Turkiye nereye gidiyor?

Daha devamı gelecektir bunların,hergün yeni icraatlarla karşımıza gelirler..
Kadını farklı görüyor bunlar herhalde,evde otursun kocaya,bebeye baksın itaat etsin mantığı güdüyorlar.
İş hayatı olmasın ki,erkeklerle aynı ortamda bulunmasınlar.
Ama kendileri her haltı yesinler..

Anne bu ya. Yok artik. Oyle bir sey olsa dunya ensestten gecilmezdi.

Bu erkekler bu kadar aciz igrenc yaratiklar mi ki annesinin dizustu elbisesinden tahrik olacak?. Eee herseyi bunlarin nefislerine gore ayarlayacaksak hani nerede kaldı bunlarin imtihani?

adamın içinin çirkinliği yüzüne vurmuş zaten. sokakta görsem korkarım

Ayyy ne kadar igrenc. Yeminle bi anne olarak, bu adamin annesinin yerine utandim. Bir annenin Boyle sapik bir oglu olacagina hic olmasin yani. Bu bide annesinin kendisini nasil dunyaya getirdigini falan ogrense sapiklikdan cildirir heralde. Allah ne verirse hayirlisini versin.

enteresan enteresan vakıflar, neden vakıf kurarlar, ne iş yaparlaro_O

Çüş sapık herif bi bitmediniz ya. Bölünerek mi çoğalıyorsunuz siz?

Bu adamın kadın görünce kendini tutamamayla ilgili problemleri var zaten. Aşağıdaki videoda da fantastik açıklamaları var. Kadın görünce dişleri gıcırdıyormuş, titriyormuş falan.

"Onlar zalimdirlerrr!!"

Bu adamın kadın görünce kendini tutamamayla ilgili problemleri var zaten. Aşağıdaki videoda da fantastik açıklamaları var. Kadın görünce dişleri gıcırdıyormuş, titriyormuş falan.

"Onlar zalimdirlerrr!!"

Allah sana akıl fikir versin. deli yaratık

Kişi kendinden bilir işi diye boşa dememişler. Hasta sapık ruhlu, sıfatında meymenet yok zaten bakınca ıyk!
Kadına kafayı takmaktan ileri gidemiyorlar sanki kadınlar yeryüzünden silinse atomu parçalayacak bu müslüman erler.

Töbe töbe. Babalarımızda bizden etkilenir o zaman. Erkek ya sonuçta. Ayne evde farklı odalarda takılalım bundan böyle.Bu ne ya bu ne!! Ne susuyorlar ne duruyorlar. :KK11:

Back