- 7 Ağustos 2016
- 952
- 1.453
- 43
- 27
- Konu Sahibi Yildizsezen
-
Yahu aran iyi olmasa nolur, evde seni azarlasalar da dışarda o terbiyesize gününü gösterirler. Ailen sonuçta, bir şey yapmadan durmazlar herhalde.Ailemde aram iyi değil beni suçlayacaklardır onunla cikarken dinlemedim onlari suc bende burda belliydi nasil biri oldugu. O sinirle mahallede agzima geleni saydim eve geldim satir satir kufrettim of sakin kalabilseydim keske
Baban, abin falan varsa sal üstüne. Böyle pislikler bundan anlar. Durulmazsa şikayet et. Ne salak adamlar var ya...
Böyle tipleri nereden buluyorsunuz
bencedeBöyle tipleri nereden buluyorsunuz
Sıkma canını artık. Olan olmuş. Bence en iyisi böyle tiplerle hiç uğraşmamak. Ben biraz korkağım böyle konularda. Babama söylesem ya babama bir şey yaparsa falan diye düşünür daha da dert ederim. Bence hiç bir şey yapmayın ki iyice takmasın kafayıAh bende her gordugumde bunu diyorum kendime ama nasil guzel karakterli tanitiyorlar bastan hepimiz biliriz o ilk hallerini sonradan serefsizlesiyorlar
Allah allah bu adam böyle olduğunu belli etmiyor muydu başta?Nerdeyse 20 yasina girecek 15 yasinda kizla cinsel munasebeti vardi kiz kendi istegiyle onunla birlikte ayrilinca agliyodu bile bile asik diye o sikayet etmedi Hirsizligi cikti meydana tam kanit yok ordan da sikayet edilmiyor. Allahim ne ararsan var cocuga bisey olmuyor sapiklik yol kesme taciz hepsi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?