Sokağımda arabadan laf atıldı titriyorum

Yildizsezen

Atam izindeyiz ∞ <3
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2016
952
1.453
43
27
Merhaba yazarken titriyorum onceki konumda bahsetmistim 4 aylık sevgilim vardi 3 yildir baskasiyla birlikte oldugunu ve baskalariyla da aldattigini ogrendigim gibi cok sert konusup gururunu kirip ayrilip heryerden engellemistim. Olay olali 1 ay gibi bir sure oluyor ve ben kendisini tamamen unutmustum ayni mahallede oturdugumuz icin ortak arkadaslarimiza ayrilik nedenini bile gecistiriyordum laf olmasin diye. Neyse daha az once yanimda kucuk kiz kardesimle evime giricem yaklasik 1 dakikalik mesafe kalmis onumde bir araba hizlica gecti kardesime carpacakti neredeyse yildiiz diye bagirdi bi baktim arabadan sarkmis bana pis pis guluyor. Sinirden aglayacagim bir insan nasil hem suclu hem guclu olur nasil bi midesizlik bu. Suclusun sucunu kabullen otur. Bide uyusturucu bagimlisi oldugu cikmisti ortaya ya carpsaydi bize Allahim berbat hissediyorum birakmiyor pesimi oturamiyor edebiyle karaktersiz

Ailemde aram iyi değil beni suçlayacaklardır onunla cikarken dinlemedim onlari suc bende burda belliydi nasil biri oldugu. O sinirle mahallede agzima geleni saydim eve geldim satir satir kufrettim of sakin kalabilseydim keske

Baban, abin falan varsa sal üstüne. Böyle pislikler bundan anlar. Durulmazsa şikayet et. Ne salak adamlar var ya...

Ailemde aram iyi değil beni suçlayacaklardır onunla cikarken dinlemedim onlari suc bende burda belliydi nasil biri oldugu. O sinirle mahallede agzima geleni saydim eve geldim satir satir kufrettim of sakin kalabilseydim keske
Yahu aran iyi olmasa nolur, evde seni azarlasalar da dışarda o terbiyesize gününü gösterirler. Ailen sonuçta, bir şey yapmadan durmazlar herhalde.

Baban, abin falan varsa sal üstüne. Böyle pislikler bundan anlar. Durulmazsa şikayet et. Ne salak adamlar var ya...

Babam çok korur kollar beni hep guvenir ben eğer ona boyle biriyle gecmiste birlikte oldugumu soylesem cok uzulur ve cok sinirli bir adamdir gider çocuğu da döver o karaktersiz rahat durmaz cunku soyler biseyler ben senin kizinla sunu bunu yasadim diye bile cekinmez yani

Ah bende her gordugumde bunu diyorum kendime ama nasil guzel karakterli tanitiyorlar bastan hepimiz biliriz o ilk hallerini sonradan serefsizlesiyorlar
Sıkma canını artık. Olan olmuş. Bence en iyisi böyle tiplerle hiç uğraşmamak. Ben biraz korkağım böyle konularda. Babama söylesem ya babama bir şey yaparsa falan diye düşünür daha da dert ederim. Bence hiç bir şey yapmayın ki iyice takmasın kafayı

Öyle rezil bi mahalle ki uyusturucu kullananı ihbar etsek kullanmak suc degil satmak suç diyor gelen polis. Her gun kavga olay ben babama söylesem gider dover olay ustune olay Allah kahretmesin ya

Yildizsezen Öyle ki zaten kullanmak değil satmak suç diye biliyorum ben de. Kendisi satmıyorsa bir şey yapamazsınız bu konuda şikayet ederek.

Nerdeyse 20 yasina girecek 15 yasinda kizla cinsel munasebeti vardi kiz kendi istegiyle onunla birlikte ayrilinca agliyodu bile bile asik diye o sikayet etmedi Hirsizligi cikti meydana tam kanit yok ordan da sikayet edilmiyor. Allahim ne ararsan var cocuga bisey olmuyor sapiklik yol kesme taciz hepsi

Allah allah bu adam böyle olduğunu belli etmiyor muydu başta?

Bende " laf atmalar cok gundelik bisey oldu yasantimizda, yasin genc galiba, alisirsin" demeye geldim.
Ama durum biraz farkliymis.
Abin yada baska buyugun varmi yardim edicek?

Ben baska mahalledeydim gecen yaz tasindik ama butun arkadaslarim bu mahalledeydi yani cok tanidigim oldugu icin her gun birlikteydik. Bu karaktersiz beni gordugunde dondu kaldi mahalledeki kizlardan numarami istemis isteyen kızla da bu cocuk kardes gibi dedi iste yildiz o benim abim gibi hep yanimdaydi ona gozum kapali guvenirim sen de cok yakin arkadasimsin falan biz bununla cikmaya basladik ciktigimiz sure boyunca cok iyiydi kavga edip edip barisirdik ama onun amaci farkliydi sonradan anladim. Evine gelen giden kiz sayisi belli degilmis benden once bunlari sonradan soylediler bana yok sende duzeldi seni cok sevdi falan. Mahalledeki arkadaslari yaziyodu bana ayrildigimizda tamam aldatti ama yildiz cok farkli falan diyodu diye.3 yildir baska biriyleyken benimle de birlikteydi. Tepkimi koyup direk bitirdim iliskimi gururunu kirdim kufrettim sinirle o gunden sonra takti bana sanirim ama ben susmam ona karsi biliyor daha fazlasini yapamaz. Benim anlayamadigim normal bir insan olsa sucluyum der utanir oturur gorse yolunu degistirir bu utanmadan laf atiyor ona sinirim yani baska bir seye degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…