- Konu Sahibi Yildizsezen
-
Oyle maalesef bisey yapacagindan degil satasmak olsunay tam rezilmiş bu adam
Oturur susar mı hiç?
Bu kadar karaktersizligi yapan adamdan o olgunluk beklenir mi?
Hayatim sen çok iyimser düşünmüşsün..
Ben baska mahalledeydim gecen yaz tasindik ama butun arkadaslarim bu mahalledeydi yani cok tanidigim oldugu icin her gun birlikteydik. Bu karaktersiz beni gordugunde dondu kaldi mahalledeki kizlardan numarami istemis isteyen kızla da bu cocuk kardes gibi dedi iste yildiz o benim abim gibi hep yanimdaydi ona gozum kapali guvenirim sen de cok yakin arkadasimsin falan biz bununla cikmaya basladik ciktigimiz sure boyunca cok iyiydi kavga edip edip barisirdik ama onun amaci farkliydi sonradan anladim. Evine gelen giden kiz sayisi belli degilmis benden once bunlari sonradan soylediler bana yok sende duzeldi seni cok sevdi falan. Mahalledeki arkadaslari yaziyodu bana ayrildigimizda tamam aldatti ama yildiz cok farkli falan diyodu diye.3 yildir baska biriyleyken benimle de birlikteydi. Tepkimi koyup direk bitirdim iliskimi gururunu kirdim kufrettim sinirle o gunden sonra takti bana sanirim ama ben susmam ona karsi biliyor daha fazlasini yapamaz. Benim anlayamadigim normal bir insan olsa sucluyum der utanir oturur gorse yolunu degistirir bu utanmadan laf atiyor ona sinirim yani baska bir seye degil
kac yasindasin bilmiyorum ama anlattigin mahalle ortamlari oldukca kotu. o mahalleden duzgun adam cikmayacagina sende kanaat getirmissin zaten.
ortamdan uzak dur ve oralardan uzaklas derim.
Evet tum arkadaslari kendisi gibi hic birinden bisey olmaz ben idealleri olan biriyim s hayatimda da okul hayatimda da basariliyim boyle insanlarla gelecegim olamaz zaten uzak dursunlar anladiklari dilden defediyorum hepsini kafama takip dert edemem isterse hala onu sevdigimi dusunsun bununla canimi yakacagimi dusunsun demek ki cok muhtac ilgiye sevgiye
Eger benim kızım olsaydın nekadar sinirlenirsem sinirleneyim kızarsam kızayım bana anlatmanı isterdim. Hiçkimse seni onlar kadar koruyup kollayamaz
Annene anlat, ve annenin onaylamadığı birinin sana faydası olmayacagını unutma!
Haklisiniz anlattim anneme ben gorursem konusurum onunla yazar ya da onune cikar rahatsiz ederse konusurum sahipsiz degilsin babana açarız konuyu dedi. Normalde kanmam genelde olaylara duygusal açıdan degil mantigimla yaklasirim bittiginde yanimda olmuşlardı yüzlerine bakamamın sebebi onlar beni herkese kızım zeki, hep önüne bakar sacma insanlarla muhattap olmaz, pisman olacagi bir sey yapmaz degerini dusurmez kendini kullandirmaz diye bilirken boyle bi seref yoksunu icin onlari karsima almamdi. Bu da bana ders oldu eskisi gibi guvenmeyecegim kimseye dusuk seviyeli bana yakismayan ailemin onaylamadigi insanlarla beraber olmayacagim
Kardeşine ya da bi başkasına bu insan yüzünden zarar gelirse ailen asla seni affetmez. Kendini düşünme ailem beni haksız eder falan die. İş ciddi senin küfürlerinle hal olmaz.Ailemde aram iyi değil beni suçlayacaklardır onunla cikarken dinlemedim onlari suc bende burda belliydi nasil biri oldugu. O sinirle mahallede agzima geleni saydim eve geldim satir satir kufrettim of sakin kalabilseydim keske
Yanlış anlamayın özel olacak ama özel bir şeyler yaşadınız mı? Elinde bir şeyler var da ona mı güveniyor acaba? Evinin önünde laf atmak ne demek ya hangi cesaretle?
Kardeşine ya da bi başkasına bu insan yüzünden zarar gelirse ailen asla seni affetmez. Kendini düşünme ailem beni haksız eder falan die. İş ciddi senin küfürlerinle hal olmaz.
Ilk öpüştüğum erkekti en fazla temasımız olmuştu onun dışında bir şey olmadi yani elinde fotoğraf ya da cinsel konusmalar falan yok. Ben zaten bilincindeyim beni bu tarz şeylerle tehtid edemeyeceğini yaşadiklarimin arkasinda duracagimi bilir de onun karaktersizliginden gelen bi cesaret bu. Çocuk gibi yani annesi terlik vurunca acimadi ki diye bagrinip satasmaya calisan cocuk hareketine benzetiyorum halini nefret bile yok icimde aciyorum haline kose basinda kafasi guzel arkadaslariyla yazik yani
Neyse iyi bari elinde bir şey yokmuş. Acınası halde zaten bariz. Ama yine de tedbirli olun. Devam ederse şikayet edin. Belli olmaz böyle tipler.
Cok mu ariyorsunuz bu tipleri gecmis Olsun bir daha yaparsa sikayet edin Adam takintili bellikiMerhaba yazarken titriyorum onceki konumda bahsetmistim 4 aylık sevgilim vardi 3 yildir baskasiyla birlikte oldugunu ve baskalariyla da aldattigini ogrendigim gibi cok sert konusup gururunu kirip ayrilip heryerden engellemistim. Olay olali 1 ay gibi bir sure oluyor ve ben kendisini tamamen unutmustum ayni mahallede oturdugumuz icin ortak arkadaslarimiza ayrilik nedenini bile gecistiriyordum laf olmasin diye. Neyse daha az once yanimda kucuk kiz kardesimle evime giricem yaklasik 1 dakikalik mesafe kalmis onumde bir araba hizlica gecti kardesime carpacakti neredeyse yildiiz diye bagirdi bi baktim arabadan sarkmis bana pis pis guluyor. Sinirden aglayacagim bir insan nasil hem suclu hem guclu olur nasil bi midesizlik bu. Suclusun sucunu kabullen otur. Bide uyusturucu bagimlisi oldugu cikmisti ortaya ya carpsaydi bize Allahim berbat hissediyorum birakmiyor pesimi oturamiyor edebiyle karaktersiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?