Sokağımda arabadan laf atıldı titriyorum

uyuşturucu kullanmak suç değil denmiş ama tckda suçtur arkadaşlar. konu sahibine önerim şikayette bulunması. hiçbir şey yapmadığı taktirde o kişi davranışlarına devam edecektir. sorun büyüyebilir.

kac yasindasin bilmiyorum ama anlattigin mahalle ortamlari oldukca kotu. o mahalleden duzgun adam cikmayacagina sende kanaat getirmissin zaten.
ortamdan uzak dur ve oralardan uzaklas derim.

kac yasindasin bilmiyorum ama anlattigin mahalle ortamlari oldukca kotu. o mahalleden duzgun adam cikmayacagina sende kanaat getirmissin zaten.
ortamdan uzak dur ve oralardan uzaklas derim.

Evet tum arkadaslari kendisi gibi hic birinden bisey olmaz ben idealleri olan biriyim s hayatimda da okul hayatimda da basariliyim boyle insanlarla gelecegim olamaz zaten uzak dursunlar anladiklari dilden defediyorum hepsini kafama takip dert edemem isterse hala onu sevdigimi dusunsun bununla canimi yakacagimi dusunsun demek ki cok muhtac ilgiye sevgiye

cok guzel karar vermissin, okulunu oku boyle tiplerden de uzak dur.
kiz arkadas olarak bile mahalledekiler cok tekin degil gibi.

Eger benim kızım olsaydın nekadar sinirlenirsem sinirleneyim kızarsam kızayım bana anlatmanı isterdim. Hiçkimse seni onlar kadar koruyup kollayamaz

Annene anlat, ve annenin onaylamadığı birinin sana faydası olmayacagını unutma!

Haklisiniz anlattim anneme ben gorursem konusurum onunla yazar ya da onune cikar rahatsiz ederse konusurum sahipsiz degilsin babana açarız konuyu dedi. Normalde kanmam genelde olaylara duygusal açıdan degil mantigimla yaklasirim bittiginde yanimda olmuşlardı yüzlerine bakamamın sebebi onlar beni herkese kızım zeki, hep önüne bakar sacma insanlarla muhattap olmaz, pisman olacagi bir sey yapmaz degerini dusurmez kendini kullandirmaz diye bilirken boyle bi seref yoksunu icin onlari karsima almamdi. Bu da bana ders oldu eskisi gibi guvenmeyecegim kimseye dusuk seviyeli bana yakismayan ailemin onaylamadigi insanlarla beraber olmayacagim

Yanlış anlamayın özel olacak ama özel bir şeyler yaşadınız mı? Elinde bir şeyler var da ona mı güveniyor acaba? Evinin önünde laf atmak ne demek ya hangi cesaretle?

Aferim sana en doğrusunu yapmışsın,cocuklarımız hata yapar ne kadar yakıstıramasakta bu yaslarda bunların olacagını tahmin ederiz. Bilerek bilmeyerek ne hata yaparsan yap hep anlat annene, annen arkandayken sırtın yere gelmez kızım.Allah seni ve tüm cocuklarımızı kötü niyetli insanlardan korusun insallah

Ailemde aram iyi değil beni suçlayacaklardır onunla cikarken dinlemedim onlari suc bende burda belliydi nasil biri oldugu. O sinirle mahallede agzima geleni saydim eve geldim satir satir kufrettim of sakin kalabilseydim keske
Kardeşine ya da bi başkasına bu insan yüzünden zarar gelirse ailen asla seni affetmez. Kendini düşünme ailem beni haksız eder falan die. İş ciddi senin küfürlerinle hal olmaz.

Yanlış anlamayın özel olacak ama özel bir şeyler yaşadınız mı? Elinde bir şeyler var da ona mı güveniyor acaba? Evinin önünde laf atmak ne demek ya hangi cesaretle?

Ilk öpüştüğum erkekti en fazla temasımız olmuştu onun dışında bir şey olmadi yani elinde fotoğraf ya da cinsel konusmalar falan yok. Ben zaten bilincindeyim beni bu tarz şeylerle tehtid edemeyeceğini yaşadiklarimin arkasinda duracagimi bilir de onun karaktersizliginden gelen bi cesaret bu. Çocuk gibi yani annesi terlik vurunca acimadi ki diye bagrinip satasmaya calisan cocuk hareketine benzetiyorum halini nefret bile yok icimde aciyorum haline kose basinda kafasi guzel arkadaslariyla yazik yani

Kardeşine ya da bi başkasına bu insan yüzünden zarar gelirse ailen asla seni affetmez. Kendini düşünme ailem beni haksız eder falan die. İş ciddi senin küfürlerinle hal olmaz.

Ne yapmaya calistigini anladigi dilden sordum onunla insancil konusularak da halledilmez maalesef. Annemle konustum eger sana bulasmaya calisirsa bundan sonra babana acariz konuyu dedi soyledim yani bir sey olmasin diye huzurumuzu kacirmasina izin vermeyecegim

Neyse iyi bari elinde bir şey yokmuş. Acınası halde zaten bariz. Ama yine de tedbirli olun. Devam ederse şikayet edin. Belli olmaz böyle tipler.

Cok mu ariyorsunuz bu tipleri gecmis Olsun bir daha yaparsa sikayet edin Adam takintili belliki

Anladigi dilden arkadasina yazmistim geldi bana dedi ben x yuzume soyle. Soyledim amacsiz misin sen yolda keko gibi laf atarsin anca kendini çok mu onemli goruyorsun sevgiye bu kadar mi acsin kalitesizlesme daha fazla acindirma kendine zavallisin diye. Cidden buna boyle yaklasinca o dilden anladi geri cekildi insan gibi yazip bulasma diyince anlamiyordu pisman degilim umarim defolup gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…