- 3 Kasım 2015
- 2.547
- 3.237
- 63
- 34
Allahim gina geldi yemin ediyorum.Kizlar biktim bu cocuklardan dogurup dogurup sokaga atiyorlar.Sabah aksam gurultu olurmu ya ben camimi insan gibi 5 dk acamicakmiyim.Inanairmisin 2 yasinda cocuklar sokakta tek basina analari nerde bunlar hepsi korkmuyorlar mi yavrularimiza bir sey olur mu diye.
Okul zamani geldi biraz rahatlarim dedim yok okuldan cikarlar hoppa sokaga bir dersinsiniz yokmu acikmiyormusun Yok analarina sorsan oglum caliskan der.Yemin ediyorum hayatimda duymadigim kufurler ediyorlar .
Tamam cocuktur oynar diyenler olcaktir oynasin kardesim sabah aksam mi oynasin abartmiyorum sabah aksam evet ya bir gidin acikin ya kizlar gina geldi biktim gercekten.Tamm bebgi uyutcam ciglik ata ata uyandiriyorlar camlari kapali olmasina ragmen.
Allah analarina akil versin ne diyim dogurup sokaga atanlara ViCDAN versin .
Sonra toplum Kötuye gidiyor derler.Boyle sokakta 24 saat buyurlerse tabi toplum kotuye gider ne beklersin ki.
Kizlar kusura bakmayin sistim gercekten.
Okul zamani geldi biraz rahatlarim dedim yok okuldan cikarlar hoppa sokaga bir dersinsiniz yokmu acikmiyormusun Yok analarina sorsan oglum caliskan der.Yemin ediyorum hayatimda duymadigim kufurler ediyorlar .
Tamam cocuktur oynar diyenler olcaktir oynasin kardesim sabah aksam mi oynasin abartmiyorum sabah aksam evet ya bir gidin acikin ya kizlar gina geldi biktim gercekten.Tamm bebgi uyutcam ciglik ata ata uyandiriyorlar camlari kapali olmasina ragmen.
Allah analarina akil versin ne diyim dogurup sokaga atanlara ViCDAN versin .
Sonra toplum Kötuye gidiyor derler.Boyle sokakta 24 saat buyurlerse tabi toplum kotuye gider ne beklersin ki.
Kizlar kusura bakmayin sistim gercekten.
Son düzenleme: