• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sokak cocuklari

Hay agzina saglik bir tecavuz olum haberi aldilar mi bir gunlugune topluyorlar sokaktan sonra yine saldim cayira mevlam kayira... ben en ust kattayim ama evimin bir aralik noktasi var ve bes alti yaslarinda cocuklar kosustiruyor aralikta oyunlar oynuyor ... annesi babasi hic yok fakat etraflarinda hep buyuk cocuklar mudahale halinde hatta bir ara sikistirmis ufak bir cocugu tokatliyorlardi ve ben seslenip kizdim orada cocuga bir sey yapsa ertesi gun muge anlida evladim cocugum bir yere gitmezdi diye tutusacak rahatlik mi kaldi memlekette ben rahat sokaga cikamiyorum birde cocugumu salacagim :) delilik gercekten...
Aynen oyle bir kacirsa cocugumu gozumden ayrilmazdi der .Yani hic mi korkmuyorsunuz neler duyuyoruz insan biraz tirsar.gecen srnegozumun onunde cocuga araba carpti burda tabi Allahtan bir sey olmadi fazla baktim cocuk 1 hafta sonra yine disarda yrin ediyorum cildirdim ya Annasina boyne sovdum daha yeni ccuk kaza gecirdi yine sokakta ne isi var

Canlar çocuk sesi kadar güzel birşey var mı tabiki dışarıda oynayacaklar enerjilerini boşaltacaklar ses yapacaklar rahatsız olmanız ilginç yarın sizin çocuğunuzda oynamak isteyecek bu kadar mı tahammülsüz olduk milletçe yazık!!!!!!!!

Canlar çocuk sesi kadar güzel birşey var mı tabiki dışarıda oynayacaklar enerjilerini boşaltacaklar ses yapacaklar rahatsız olmanız ilginç yarın sizin çocuğunuzda oynamak isteyecek bu kadar mı tahammülsüz olduk milletçe yazık!!!!!!!!
lütfen önce okuduğunuzu anlayın bize yazık diyeceğinize anlamadıysanız tekrar okuyun mesele oynamak değil küfür eşliğinde bağırmak gece 12 ye kadar abartı değil bu net ciddi rakam bir çocuğum olsa asla küfür gibi iğrenç bir şeyi ağzına aldırmam eğitim veririm gece 12 ye kadar da sokakta böğürmesine orada burada resmen ses bombası gibi şeyler patlatmasına izin vermem ankara gibi yerde zaten diken üstünde oturuyoruz psikolojimiz bozuldu o patlattıkları şeyler mahalleyi inletiyor insan korkuyor böyle anlatınca abartı gibi farkındayım ama gelin bir gün yaşayın sadece bir gün

Siz çocuğunuzu gece 12 lere kadar sokakta oynatır mısınız yada 2 ye 3 kadar oynamasına izin verir misiniz.

lütfen önce okuduğunuzu anlayın bize yazık diyeceğinize anlamadıysanız tekrar okuyun mesele oynamak değil küfür eşliğinde bağırmak gece 12 ye kadar abartı değil bu net ciddi rakam bir çocuğum olsa asla küfür gibi iğrenç bir şeyi ağzına aldırmam eğitim veririm gece 12 ye kadar da sokakta böğürmesine orada burada resmen ses bombası gibi şeyler patlatmasına izin vermem ankara gibi yerde zaten diken üstünde oturuyoruz psikolojimiz bozuldu o patlattıkları şeyler mahalleyi inletiyor insan korkuyor böyle anlatınca abartı gibi farkındayım ama gelin bir gün yaşayın sadece bir gün
Katılıyorum eski oturduğum evde böyledi birde 1. Kat yazları gece 12 olan saat gece 3 leri bile bulurdu hangi ara uyuyorlar hangi ara yemek yerler anlamazdım kışında aynı gece 12 vs top sesi o sesler olduğu gibi evin içinde balkonun içi taş-kum dolardı milletin camlarını kıranlar vardı ailelerine söyleyince benim çocuğum kırmaz derlerdi ki kıranları da görüyorduk yani.

Katılıyorum eski oturduğum evde böyledi birde 1. Kat yazları gece 12 olan saat gece 3 leri bile bulurdu hangi ara uyuyorlar hangi ara yemek yerler anlamazdım kışında aynı gece 12 vs top sesi o sesler olduğu gibi evin içinde balkonun içi taş-kum dolardı milletin camlarını kıranlar vardı ailelerine söyleyince benim çocuğum kırmaz derlerdi ki kıranları da görüyorduk yani.
işte burada anlatınca bunlara abartı geliyor galiba saatler falan hiç görmedikleri için bizde sokakta oynayarak büyüdük ama böyle değildi ya

Bi yanım “oynasınlar tabi. Bilgisayarı, televizyonu bırakıp sosyalleşebilen çocuk kaldı mı” diyor. Diğer yanım “yeter be çocuğu zor uyuttum. Tam oturucam uyandırdınız çocuğu” diyor. Ay ya taşının ya pozitif düşünceyle sakinleşin.

Anlatamadim sanirim oynasinlar bende cocugumu oynamaya gondereim en fazla bir kac saat sabah 9 da baslayim gece 1 e kadar ayni cocgun ne isi var sokakta .Sanirim sizde cocugunuzu gonderiyorsunuz yada gondermeye niyetiniz var sabah ve geceye kadar.Ayriyen cocuk sesi kadar guzel bir sey yok elbette kufur eden cocuk sesine ne dersin

Bi yanım “oynasınlar tabi. Bilgisayarı, televizyonu bırakıp sosyalleşebilen çocuk kaldı mı” diyor. Diğer yanım “yeter be çocuğu zor uyuttum. Tam oturucam uyandırdınız çocuğu” diyor. Ay ya taşının ya pozitif düşünceyle sakinleşin.
Pozitif dusunmeye calisiyorum ama firsat birakmiyorlarki gece 1 e kadar ne sosyallesmi ortalik ickici sapik kayniyor hayatin kotu yanini sosyalesir ler heralde o saate

Aynı durum bende de var. Bizimki site. Yazları sabah çıkarlar, gece 2-3'e kadar çığlık kıyamet. Hepsinin bebek kardeşleri olmuş anneleri eve almıyor. Bizim tarafa yolluyorlar burada oynasınlar diye. Top oynamak site kararıyla yasaklandı hala ellerine top verip aşağı yolluyorlar. Top yoksa bisikletle yakalamaca ya da çığlık çığlığa saklambaç oynuyorlar. Evimizin dibinde de koskocaman park var. Ama anneleri götürmüyormuş. Gün yapıyolar, güne gelen tüm misafir çocukları bahçede. Apartmanlara girip apartmanda oyun oynuyorlar. Kaç kere ikaz ettim bilmem. Bu kadar arsızlık görmedim. Biz taşınmaya karar verdik, Allah onları da barındırmasın evlerinde.

Aynı durum bende de var. Bizimki site. Yazları sabah çıkarlar, gece 2-3'e kadar çığlık kıyamet. Hepsinin bebek kardeşleri olmuş anneleri eve almıyor. Bizim tarafa yolluyorlar burada oynasınlar diye. Top oynamak site kararıyla yasaklandı hala ellerine top verip aşağı yolluyorlar. Top yoksa bisikletle yakalamaca ya da çığlık çığlığa saklambaç oynuyorlar. Evimizin dibinde de koskocaman park var. Ama anneleri götürmüyormuş. Gün yapıyolar, güne gelen tüm misafir çocukları bahçede. Apartmanlara girip apartmanda oyun oynuyorlar. Kaç kere ikaz ettim bilmem. Bu kadar arsızlık görmedim. Biz taşınmaya karar verdik, Allah onları da barındırmasın evlerinde.
Amin arkadasim amin.Neden gorgusuz aileler yuzunden evimizde barkimizdan oluyoruz cok uzuluyorum.Heralde bende tasinicam son kararim o olucak cunku.Annneleri keyfine takilsn cocuklari salsinlar millet kahrini ceksin.Iste boyle kadinlara o kadar sinireniyorum ki diyorum kisirlassinlar ya gercekten.

Allahim gina geldi yemin ediyorum.Kizlar biktim bu cocuklardan dogurup dogurup sokaga atiyorlar.Sabah aksam gurultu olurmu ya ben camimi insan gibi 5 dk acamicakmiyim.Inanairmisin 2 yasinda cocuklar sokakta tek basina analari nerde bunlar hepsi korkmuyorlar mi yavrularimiza bir sey olur mu diye.
Okul zamani geldi biraz rahatlarim dedim yok okuldan cikarlar hoppa sokaga bir dersinsiniz yokmu acikmiyormusun Yok analarina sorsan oglum caliskan der.Yemin ediyorum hayatimda duymadigim kufurler ediyorlar .
Tamam cocuktur oynar diyenler olcaktir oynasin kardesim sabah aksam mi oynasin abartmiyorum sabah aksam evet ya bir gidin acikin ya kizlar gina geldi biktim gercekten.Tamm bebgi uyutcam ciglik ata ata uyandiriyorlar camlari kapali olmasina ragmen.
Allah analarina akil versin ne diyim dogurup sokaga atanlara ViCDAN versin .

Sonra toplum Kötuye gidiyor derler.Boyle sokakta 24 saat buyurlerse tabi toplum kotuye gider ne beklersin ki.
Kizlar kusura bakmayin sistim gercekten.
Bizim milletimiz hala pedofililerden akillanmadi illa kasiniyolar

Yarın öbür gün sizin çocuk büyüsün o da çıkıp oynamak isteyecek çocuklar dışarda oynarken evde durmak istemeyecek tutamayacaksın :spor:

Yarın öbür gün sizin çocuk büyüsün o da çıkıp oynamak isteyecek çocuklar dışarda oynarken evde durmak istemeyecek tutamayacaksın :spor:
Buyusun ister tabi ciksun en fazla 2 ssat dursun park var devlet bahceleri var imkan cok lakin insanlari rahatsiz etmesine katiyen izin vermem

hiç mi haber izlemiyorlar yaa pedofili pislikler dolu etrafta. geçen gün hastanede cocuk kaybolmuş anne diye aglıyor gel benımle dedim arkamdan gelmeye başladı. sonra götürdüm verdim güvenliğe. o gün yine denk geldim annesine kızdım; abla dedim çağırdım peşimden geldi şu cocukları şöyle yetiştirmeyin diye. kadının bana verdigi cevap 'napayım herkesin pesinden gidiyor'. sanki konusmak zor o cocukla egitmek zor!!

hiç mi haber izlemiyorlar yaa pedofili pislikler dolu etrafta. geçen gün hastanede cocuk kaybolmuş anne diye aglıyor gel benımle dedim arkamdan gelmeye başladı. sonra götürdüm verdim güvenliğe. o gün yine denk geldim annesine kızdım; abla dedim çağırdım peşimden geldi şu cocukları şöyle yetiştirmeyin diye. kadının bana verdigi cevap 'napayım herkesin pesinden gidiyor'. sanki konusmak zor o cocukla egitmek zor!!
Anneye bak srn iste boyle kadinlati tek tek egitim vermek sart.Bir sey olursa anca aglayip sizlarlar ama baska cocklari olsa yine ayni kafa.Zor arkadasim sanirim bizim toplum hic akillanmicak:KK43:

Anneye bak srn iste boyle kadinlati tek tek egitim vermek sart.Bir sey olursa anca aglayip sizlarlar ama baska cocklari olsa yine ayni kafa.Zor arkadasim sanirim bizim toplum hic akillanmicak:KK43:
dahada 1 tane karnında var. Allah akıl fikir versin vAllah birşey diyemiyorum artık ben böyle insanlara. desemde sesimi duyan yok,anlayan hiç yokk !!!

Back
X