- 3 Kasım 2015
- 2.547
- 3.237
- 63
- 34
Aynen oyle anlamiyorlar bebde careyi tasinmakta bulucamdahada 1 tane karnında var. Allah akıl fikir versin vAllah birşey diyemiyorum artık ben böyle insanlara. desemde sesimi duyan yok,anlayan hiç yokk !!!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen oyle anlamiyorlar bebde careyi tasinmakta bulucamdahada 1 tane karnında var. Allah akıl fikir versin vAllah birşey diyemiyorum artık ben böyle insanlara. desemde sesimi duyan yok,anlayan hiç yokk !!!
Cehalet arkadasim biraz egitimli insanlar olsa kendilerine ceki duzen verirler.Su dugunlerde bir hava fisek atiyorlar ya illet oluyorumKapı pencere açamıyorsun çocuk sesinden uyuyamıyorsun binanın içinde kapının önünde heryerde. Hurdacısı çorapçısı soğan satanı... hele sokak düğünleri var bi de şuan hala kapının önünde polisi aradım zabıtayı aradım yok yok yok... cehalet mi nedir bilmiyorum
Eskiden severdim havai fişeki çünkü o zamanlar hergün olmazdı önemli günlerde olurdu şimdi ise hergün atılıyor özellikle düğün ve nişanlarda.Hiç sevmiyorum artık.Cehalet arkadasim biraz egitimli insanlar olsa kendilerine ceki duzen verirler.Su dugunlerde bir hava fisek atiyorlar ya illet oluyorum