İyi o imkanınız varsa,ben yok zannettim...Tadinmayi dusuyorum insallah evin kredi si var bitsin .
evet sikayet etsekte bir faydasi yok en fazka iki gun bazen diyorum kanun cikarsin cocuklari cikarmasinlar ebevynleri olmadan sokaga.Yok yoook inan ki birlik olmayla da bitmiyorlar. Biz nerdeyse mahallece sikayet ettik polise kadar gitti olay. Bir iki gun sessiz kaldilar sonra yine basladilar artik biz de pes ettik. Esim basta bana cok kizdi bu sikayet islerine bulastigim icin. Cocuk onlar dedi heralde oynayacaklar dedi. Ben de sen daha sahit olmadin onlara bos konusuuorsun dedim. Bir ili sefer kendi de sahit oldu da artik kendiside sikayetci time katildiama yol yani hicbir degisme olmuyor. Cocuklari suclamamak lazim. Aileler gorgusuz. Oyle aileden boyle cocuklar yetismesi kadar normal bir sey yok inan.
Hasrerim keske oyle bir semtte otursaydim .Burdakizsan sana birde karsilik veriyor bebelerBurda pek coluk cocuk sesi yok. Semti soylemeyeyim amaYok yani hele bu havada ne cocugu? Yazin bile cocuk dolu degil ve bagris cagris olmaz. Cok nadir bögürenler oluyor ama aninda kiziyorlar insanlar burada
aynı dert bende de var ben ikinci katta olduğum halde ses evin içinde ve normalde sesten hiç rahatsız olan biri değilim sabah 7 de çıkıyorum daha şimdi yoldayım eve gidiyorum düşünün ama o gürültü aman allahım dedirtiyor ağızlarıda öyle bir bozuk ki benim çocuğum olsa o küfürleri etse inanın çıldırırım ya birde son günlerde moda olmuş sokakta bir şey patlatıyorlar ama inanın bomba gibi ses çıkıyor geçen iki kat üst komşu dayanamadı adam çıktı bir bağırdı yok mu lan ananız babanız diye dehşet bir şey ya.Allahim gina geldi yemin ediyorum.Kizlar biktim bu cocuklardan dogurup dogurup sokaga atiyorlar.Sabah aksam gurultu olurmu ya ben camimi insan gibi 5 dk acamicakmiyim.Inanairmisin 2 yasinda cocuklar sokakta tek basina analari nerde bunlar hepsi korkmuyorlar mi yavrularimiza bir sey olur mu diye.
Okul zamani geldi biraz rahatlarim dedim yok okuldan cikarlar hoppa sokaga bir dersinsiniz yokmu acikmiyormusun Yok analarina sorsan oglum caliskan der.Yemin ediyorum hayatimda duymadigim kufurler ediyorlar .
Tamam cocuktur oynar diyenler olcaktir oynasin kardesim sabah aksam mi oynasin abartmiyorum sabah aksam evet ya bir gidin acikin ya kizlar gina geldi biktim gercekten.Tamm bebgi uyutcam ciglik ata ata uyandiriyorlar camlari kapali olmasina ragmen.
Allah analarina akil versin ne diyim dogurup sokaga atanlara ViCDAN versin .
Sonra toplum Kötuye gidiyor derler.Boyle sokakta 24 saat buyurlerse tabi toplum kotuye gider ne beklersin ki.
Kizlar kusura bakmayin sistim gercekten.
Inanin ayni yerde mi oturuyoruz acaba dedim unutmusum onu yazmayi bu bomba sesi cikartan onlar zaten ayri bir muama.bir de bayramda dk da birboomm sanki gercek bomba en son bakkala gitim dedim satmayin diye biz satmiyoruz degir bakkalar saiyor dedi pekte inanmadim acikcasi.aynı dert bende de var ben ikinci katta olduğum halde ses evin içinde ve normalde sesten hiç rahatsız olan biri değilim sabah 7 de çıkıyorum daha şimdi yoldayım eve gidiyorum düşünün ama o gürültü aman allahım dedirtiyor ağızlarıda öyle bir bozuk ki benim çocuğum olsa o küfürleri etse inanın çıldırırım ya birde son günlerde moda olmuş sokakta bir şey patlatıyorlar ama inanın bomba gibi ses çıkıyor geçen iki kat üst komşu dayanamadı adam çıktı bir bağırdı yok mu lan ananız babanız diye dehşet bir şey ya.
Bende çocukken sokakta büyüdüm 16 yaşıma kadar ama bizim annemiz bir saatten sonra zorla eve sokardı resmen ayıp artık bu saatte ses olmaz diye mahalle arasında hiçbir komşu bir gün sesimizi duymazdı ben küfürü lisede gördüm ilk ağzımızdan çıkmazdı ip atladık saklambaç oynardık oturup korku hikayeleri anlatırdık böyleydi eğlence anlayışımız
Cok zor bir durum gercekten kendi evinde kafa dinleyemiyirsun.cinnet gecitmme az kaldi benimdeÜfff ailemin sitesindeki çocuklar da öyleydi ve abartmıyorum gece 12ye kadar bahçedeydiler sabah da ennnn geç 9da hepsi bahçeye inmiş olurdu cinnet sebebi
bence bağırın yani çocuklara bağırılmasından yana değilim ama güzellikle söyleyince anlamıyolar. Bi sabah uyurken öyle bi çığlık sesiyle uyandım ki dedim kesin çocuklardan birine bi şey oldu hemen cama koştum baktım oyun oynuyolar ama sanki ölüyomuş gibi bağırıyolar öyle korktum ki tansiyonum düştü bi hışım indim aşağı sabah sabah ödümü kopardınız birinize bi şey oldu sandım diye bi bağırdım bunlara uzun müddet sesleri çıkmadı.Cok zor bir durum gercekten kendi evinde kafa dinleyemiyirsun.cinnet gecitmme az kaldi benimde(
aynı yerde olabiliriz bence :)Inanin ayni yerde mi oturuyoruz acaba dedim unutmusum onu yazmayi bu bomba sesi cikartan onlar zaten ayri bir muama.bir de bayramda dk da birboomm sanki gercek bomba en son bakkala gitim dedim satmayin diye biz satmiyoruz degir bakkalar saiyor dedi pekte inanmadim acikcasi.
Dediginz gibi bizdesokakta buyuduk ama bu kadar da degil yani en fazla bif iki saat bunlar 24 saat disardalar acab adiyorum acikmiyorlarmi bunlar boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?