Sokak cocuklari

Burda pek coluk cocuk sesi yok. Semti soylemeyeyim ama Yok yani hele bu havada ne cocugu? Yazin bile cocuk dolu degil ve bagris cagris olmaz. Cok nadir bögürenler oluyor ama aninda kiziyorlar insanlar burada

evet sikayet etsekte bir faydasi yok en fazka iki gun bazen diyorum kanun cikarsin cocuklari cikarmasinlar ebevynleri olmadan sokaga.

Burda pek coluk cocuk sesi yok. Semti soylemeyeyim ama Yok yani hele bu havada ne cocugu? Yazin bile cocuk dolu degil ve bagris cagris olmaz. Cok nadir bögürenler oluyor ama aninda kiziyorlar insanlar burada
Hasrerim keske oyle bir semtte otursaydim .Burdakizsan sana birde karsilik veriyor bebeler

aynı dert bende de var ben ikinci katta olduğum halde ses evin içinde ve normalde sesten hiç rahatsız olan biri değilim sabah 7 de çıkıyorum daha şimdi yoldayım eve gidiyorum düşünün ama o gürültü aman allahım dedirtiyor ağızlarıda öyle bir bozuk ki benim çocuğum olsa o küfürleri etse inanın çıldırırım ya birde son günlerde moda olmuş sokakta bir şey patlatıyorlar ama inanın bomba gibi ses çıkıyor geçen iki kat üst komşu dayanamadı adam çıktı bir bağırdı yok mu lan ananız babanız diye dehşet bir şey ya.

Bende çocukken sokakta büyüdüm 16 yaşıma kadar ama bizim annemiz bir saatten sonra zorla eve sokardı resmen ayıp artık bu saatte ses olmaz diye mahalle arasında hiçbir komşu bir gün sesimizi duymazdı ben küfürü lisede gördüm ilk ağzımızdan çıkmazdı ip atladık saklambaç oynardık oturup korku hikayeleri anlatırdık böyleydi eğlence anlayışımız

Inanin ayni yerde mi oturuyoruz acaba dedim unutmusum onu yazmayi bu bomba sesi cikartan onlar zaten ayri bir muama.bir de bayramda dk da birboomm sanki gercek bomba en son bakkala gitim dedim satmayin diye biz satmiyoruz degir bakkalar saiyor dedi pekte inanmadim acikcasi.
Dediginz gibi bizdesokakta buyuduk ama bu kadar da degil yani en fazla bif iki saat bunlar 24 saat disardalar acab adiyorum acikmiyorlarmi bunlar boyle

Üfff ailemin sitesindeki çocuklar da öyleydi ve abartmıyorum gece 12ye kadar bahçedeydiler sabah da ennnn geç 9da hepsi bahçeye inmiş olurdu cinnet sebebi

Üfff ailemin sitesindeki çocuklar da öyleydi ve abartmıyorum gece 12ye kadar bahçedeydiler sabah da ennnn geç 9da hepsi bahçeye inmiş olurdu cinnet sebebi
Cok zor bir durum gercekten kendi evinde kafa dinleyemiyirsun.cinnet gecitmme az kaldi benimde(

Cok zor bir durum gercekten kendi evinde kafa dinleyemiyirsun.cinnet gecitmme az kaldi benimde(
bence bağırın yani çocuklara bağırılmasından yana değilim ama güzellikle söyleyince anlamıyolar. Bi sabah uyurken öyle bi çığlık sesiyle uyandım ki dedim kesin çocuklardan birine bi şey oldu hemen cama koştum baktım oyun oynuyolar ama sanki ölüyomuş gibi bağırıyolar öyle korktum ki tansiyonum düştü bi hışım indim aşağı sabah sabah ödümü kopardınız birinize bi şey oldu sandım diye bi bağırdım bunlara uzun müddet sesleri çıkmadı.

Bizim mahallede buna benzer ama büyük çocuklar oynar sokakta.5 yas alti gormedim hiç tek başına.
2 yaşında bebek nasıl salınirki sokağa.5 yasindaki çocuğumu bile okuldan gelince bahçede karşılıyorum.

bizim sitede de öyle. ben evde değilim görmüyorum ama haftasonları cinnet sebebi. o kaydıraklara vura vura çıkardıkları sesler,küfürler vs. hepsinin de ailesi benim altımda oturuyor ben duyuyorsam onlar kesin duyuyordur.

bir de bunların köpeğimi görünce taş atan cinsi türedi,en son birine çok kötü bağırdım annesi de vardı bir şey diyemedi. sustukça tepenize çıkıyorlar.

Sanki bizim mahalleden bahsetmişsiniz.
Şu saat oldu hala bağrış, çağrış, çığlık çığlığa oyun oynuyorlar.
Aynı zaman da arabadan İbrahim Tatlıses vur gitsin beni çalıyor.
Nasıl bir gürültü kirliliği anlatamam.
Yaz, kış, bahar hiç farketmez, gece 1 den aşağı eve giren çocuk yok, gençler de dahil.
Polis gelip gidiyor ama aynı tas aynı hamam.
Görgü insanın için de yoksa, çocuğa ne verebilir ki.
Ön teker nereye, arka teker oraya.

Burda hiç çocuklar olmaz sokakta ama gectigimz semtlerde olur keşke bizim cocuklarmz olsa gece gunduz oynasa yok Suriyeli yok ıraklı gece gündüz sokaktalar yürüyüşe çıkıp oralardan gecemiyorz. Küçück veletlerden korkuyoruz bizim derdmz sizinkindn biraz farklı tabi:))

Sitede oturuyorum yine de göndertmiyorum.
Gerçi benimki ufak 6 yaşında ama bilemiyorum.
Öylelerinin çocuğu bizimkinden daha sağlıklı ama fiziken, biz sakındıkça çöp batıyor.

aynı yerde olabiliriz bence :)

Ya benim oğlum 9 yaşına gelecek.. bakkala yollarken aklım kalıyo.. camda bekliyorum.. nasıl sokağa gönderiyorlar valla aklım almıyo..

Gürültü bir yana,o çocukların can güvenliği beni hep çok düşündürür.benim mahallemde böyle 2,3 yaşlarında çocuklar tek başlarına oynuyorlar.biri alıp goturse annenin ruhu duymaz.bu devirde bu gamsizlik akıl alır gibi değil

Bizim sitede de oynuyor çocuklar ben hiç rahatsız olmuyorum. Ayrıca çoçuğum da gelecek yaz aynen öyle sokakta tepinen atlayan zıplayan bir çocuk olacak ondan mı batmıyor acaba.
Bir de bebeği sessiz ortamda uyutmaya alışırsanız en çok siz zorlanırsınız gürültülü ortamda da uykuya geçebilmeli.
Onun dışında kafaya takmayın bu kadar yoksa işin içinden çıkamayıp delirirsiniz

Bu arada benim gördüğüm anneler bebeklerin dibinden ayrılmıyor zaten mutfak penceresinden baksa çocuğu ne yapıyor görür o yüzden doğurup salıyor olabilirler dışarıbende yapıcam aynısının

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…