• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sokak düğünü!

Şikayet etmek istemiyorum ben de. 12 ye kadar beklicem devam ederse şikayet edebilirim. 7 de başladılar 4 saat oldu yahu.

​Site yönetimi ile konuşun,saat 11 geçti gece 12 ye kadar devam etmesi herkesi rahatsız eder,sonuçta yarın herkese tatil değil işe gitmesi gerekenler var.

Tabi maddiyattan da olabilir ama dışarda yapmak daha rahatacik hava ve samimi oluyir ortam salona resmiyet giriyor o yüzden salon pek trcih edilmiyor izmir dr sicsk mrmleket genrlde kafelerde falan yapiyorlar...

​Site yönetimi ile konuşun,saat 11 geçti gece 12 ye kadar devam etmesi herkesi rahatsız eder,sonuçta yarın herkese tatil değil işe gitmesi gerekenler var.

Site yöneticisi düğünde göbek atıyor kimi kime şikayet edicem. Polisi aricam birazdan ama damat polis işe yarar mı bilmiyorum.

Tabi maddiyattan da olabilir ama dışarda yapmak daha rahatacik hava ve samimi oluyir ortam salona resmiyet giriyor o yüzden salon pek trcih edilmiyor izmir dr sicsk mrmleket genrlde kafelerde falan yapiyorlar...

E açık havada yapsınlar karışan yok ama benim kafamı şişirmesinler. Kafede yapsın, barda yapsın. İsterse kordonda yapsın ama sitenin içinde yapmasın.

yapılması serbest saate kadar olana alışmaya bakın.... sesi belki kkıstırabilirsiniz. onun da ölçümü için gelirler zaten... bence alışmak en iyi çözüm, kendinizi yıpratmak ve yormaktan öteye gitmiycektir...

Site yöneticisi düğünde göbek atıyor kimi kime şikayet edicem. Polisi aricam birazdan ama damat polis işe yarar mı bilmiyorum.
Bilemiyorum canım ama yasal saati geçmiş komşularınız şuan,bizim sitede yapılan düğünler izinli oluyor ama saat 10 da bitiriyor düğün sahipleri 11 kadar devam etmiyorlar,site dışındaki yapılan düğünlerde 11 de bitiyor izinli olanları izinsiz olanlarıda şikayet olursa polis tarafından bitiriliyor.

yapılması serbest saate kadar olana alışmaya bakın.... sesi belki kkıstırabilirsiniz. onun da ölçümü için gelirler zaten... bence alışmak en iyi çözüm, kendinizi yıpratmak ve yormaktan öteye gitmiycektir...

2 senedir bu evdeyim 2 senedir her yaz aynı yoğunluk, düğün salonu işletiyoruz sanki. Alışmak mümkün değil ki.

Bilemiyorum canım ama yasal saati geçmiş komşularınız şuan,bizim sitede yapılan düğünler izinli oluyor ama saat 10 da bitiriyor düğün sahipleri 11 kadar devam etmiyorlar,site dışındaki yapılan düğünlerde 11 de bitiyor izinli olanları izinsiz olanlarıda şikayet olursa polis tarafından bitiriliyor.

10. Yıl marşına geçti bitecek heralde. Bunu da anlamam hiç her düğünde neden bu marşı çalarlar?

Hastası olan var, bebeği olan var, cenazesi olan var. Anlamıyorum ki bu ne düşüncesizlik. Maddiyattan da olsa bir şey değişmez zaten. Paran yoksa yapma düğün, kıy nikahını git evine. Sen çalıp oynayacaksın diye millet rahatsız olmak zorunda mı:ssz:

Kültürde, maddiyatla asla alakası yok. Ben çok seviyorum sokak düğünlerini bizim burda yazları her hafta sonu vardır düğün hepsine de gider oynarım :)) Allah nasip ederse kendi kınamıda sokakta yapıcam.

Sizin sorunuza gelince en azından bizim burda gece 12 ye kadar müsade var kimse hiç bir şey yapamıyor sanırım siz de yapamaZsınız

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Paralari var mi yok mu bilmiyorum ama site icerisinde olmamasi lazim maalesef. 2 hafta once burda da dugun vardi. Aksam 5 gibi basladi ve ewin her odasinda bangir bangir muzik sesi geliyodu. Kizimin odasina ozellikle yogun ses geliyodu. Uyku saati geldiginde salona 2 saat yatak gece lambasi onun malzemelerini telsizini falan ayarladim. Kendi yatagi buyuk oldugu icin tasiyamadik. E haliyle bebegim yadirgadi. 2 saat sallamak zorunda kaldim. Normalde kendi kendine uyur. Esim isten 8 gibi geldi, mutfakta yemek yedik ordanda yatak odasina gectik ve dugun bitene kadar orada tikildik ne tv be bisi ve tum duzenimiz alt ust oldu. Ve yaz geldi artik surekli dugunler olur ve napicamizi bilmiyorum.

insanlar maddi açıdan uygun buldukları için orada düğün yapabilirler, veya ondan hoşlanıyorlardır bu nedenle orada düğün yapabilirler.
Bunun çözümünü sunacak olan yer belediyelerdir. Devlet yasaklamadığı sürece yapabileceğimiz bir şey yok.

Off bizimde arka sokağımızda üstü kapalı pazar alanında kına, nişan, düğün, sünnet her türlüsünü yapıyorlar. Genelde romanlar yapıyorlar. Bazen evin içinde dayanamayıp ben oynuyorum :17: Ama çoğu zaman çekilmez oluyor. Daha bugün alt katımızdaki dernekte düğün oldu. Kalabalık, müzik sesi falan camlar kapalı olduğu halde çekilmezdi. Yapacak hiçbirşey yok malesef kışın gelmesini beklemekten başka.

oğlm bebekken bu sokak düğünleri yüzünden uyutamıyordum gece yarılarına kadar....sürekli havai fişek sesi, müziğin bangır bangır baslı sesi, ev gümbürdüyordu resmen...
maddi konuda bir yorum yapamayacağım doğrudur düğün salonları çok pahalı, ama sizin para çıkmasın cepten diye el alem rahatsız edilmeli mi yani...
ya da düğün yapacak maddi durum yoksa, ki normal birşey yani olmayınca olmuyor, o halde nikahla evlenilebilir...
illa ki eğlence isteniyorsa evde gelin arkadaşlarıyla toplanıp eğlenip oynayabilirler...

Her sehirde fiyatlar ayni olacak diye bisey yok...
Bende 2010 yilinda evlendim (sinirsiz icecek dondurma ve Pasta dahil) yemeksiz 3250 tl verdik dügün salonuna...
Ayrica kina gecemde kapinin önünde oldu yaklasik 1000 tl de ona verdik yaslilarimizda gelebilsin diye dügün salonunda da yapabilirdim 2000 tl verip ama gerek yoktu herkes gelemezdi...
Yani diyecegim o ki bazilarimiz icin maddiyat önemli bazilarimiz icin ise maneviyat...

Back
X