• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sokak eğlencesi

Maalesef izin alma olayı var valiliğe ya da karakola gidip izin alınıyor 11’e kadar mı ne müsaade ediyorlar 😐 Polis gelse bile uyarıp gidiyor sonrasında yine devam ediyorlar…

Merhabalar arkadaşlar
Bulunduğum sokakta şuan akşam için nişan asker yada kına eğlencesi hazırlığı yapılıyor emin değilim. Yarın KPSS var ve kardeşim bende kalıyor sınava buradan gidecek. Şimdiden başımız şişti. Birkaç kez asker eğlencesinde polis çağırdık. İşlem yapıldı ama sonra devam ettiler. Başka yapabileceğimiz bir şey var mı? Gerçekten çok sinirlerim bozuldu. Binada ve sokakta kimseyle iletişimim yok. Taşınalı çok olmadı. Ne yapsam bilemedim?
Birde belli saate dek böyle bir izinleri hakları var mı onu merak ediyorum. Bu konuyla alakalı bilgi bulamadım.

Not : çok karşılarına geçilip konuşup uyarı yapılabilecek bir semtte yaşamıyorum. Direkt muhatap olamam o yüzden. Atandığım için taşındık buraya.
Şu an yan binada düğün var ve sokakta yapıyorlar bu konuyu gördüm zaten gündüz başka salon düğününe gittik kafam şişti
Salon düğünü en fazla 3 saate bitiyor yandaki düğün saatlerdir bangır bangır

En sevmediğim şeylerden biri bu. Gercekten eglenmek istiyosan bunun icin birsuru yer var. Sehirden uzak açik alanlarda bile yapabilirsin. Morali bozuk olan var,hasta olan var,cenazesi olan var. Hicbir zaman mantıklı gelmeyen bişey bana
Ayy banada.sokak düğünleri gerçekten saçma.butun gece milletin kafası şişiyor.dugun salonları niye var

Bizimde mahallede kına olmuştu. Öyle şey bir mahallede değil yani bunu kaldırabilecek. Polise haber verdik iki kere uyardı. Kapattı dağıldılar. En son anne babasına sövüyordum gelinin ( anons ediyorlardı hadi oynamaya gelinin anası babası) kaymakam izin vermiş demişlerdi bizede. Tamam da kaymakam mahalle sakini olarak bana sormuş mu belki evde ağır hastam cenazem var. Velhasıl çok sinir olduğum bir olaydılar.

Aynı şeyi düşündüm. Nunlarda izin almış sözde. Bence mahalle sakinine sorulmalı. İzin aldıkları adam rahat rahat dinlenirken ben geceye dek onu çekiyorum.

Ben bu gece yarılarına kadar eşek gibi aniran düğüncü ve asker ugurlamaci tayfaya veriyorum lafın zorunu
Komşuluk hakkı denen bir durum varsa eğer sonuna kadar da helal etmiyorum :)

Aynı sorun bizde de var. Yani her gece her gece düğün mü eglenece mi bangır bangır müzik. Bir de Kürtçe müzik iyice kafam şişiyor. Eğlencenin nerede olduğunu bilmedigimden şikayette edemiyorum.

Back
X