- 9 Temmuz 2021
- 3.242
- 6.065
- 108
- 29
- Konu Sahibi sarilimoncuk
Hamfendi kapi numaranizi yazmayacajsiniz zatenTeşekkürler. Burada adresimi biriyle paylaşmayı doğru bulmuyorum. Sonuçta evimin sokağı.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamfendi kapi numaranizi yazmayacajsiniz zatenTeşekkürler. Burada adresimi biriyle paylaşmayı doğru bulmuyorum. Sonuçta evimin sokağı.
Kadın yardım için demiş ayolTeşekkürler. Burada adresimi biriyle paylaşmayı doğru bulmuyorum. Sonuçta evimin sokağı.
Şu an yan binada düğün var ve sokakta yapıyorlar bu konuyu gördüm zaten gündüz başka salon düğününe gittik kafam şiştiMerhabalar arkadaşlar
Bulunduğum sokakta şuan akşam için nişan asker yada kına eğlencesi hazırlığı yapılıyor emin değilim. Yarın KPSS var ve kardeşim bende kalıyor sınava buradan gidecek. Şimdiden başımız şişti. Birkaç kez asker eğlencesinde polis çağırdık. İşlem yapıldı ama sonra devam ettiler. Başka yapabileceğimiz bir şey var mı? Gerçekten çok sinirlerim bozuldu. Binada ve sokakta kimseyle iletişimim yok. Taşınalı çok olmadı. Ne yapsam bilemedim?
Birde belli saate dek böyle bir izinleri hakları var mı onu merak ediyorum. Bu konuyla alakalı bilgi bulamadım.
Not : çok karşılarına geçilip konuşup uyarı yapılabilecek bir semtte yaşamıyorum. Direkt muhatap olamam o yüzden. Atandığım için taşındık buraya.
Ayy banada.sokak düğünleri gerçekten saçma.butun gece milletin kafası şişiyor.dugun salonları niye varEn sevmediğim şeylerden biri bu. Gercekten eglenmek istiyosan bunun icin birsuru yer var. Sehirden uzak açik alanlarda bile yapabilirsin. Morali bozuk olan var,hasta olan var,cenazesi olan var. Hicbir zaman mantıklı gelmeyen bişey bana
Bizimde mahallede kına olmuştu. Öyle şey bir mahallede değil yani bunu kaldırabilecek. Polise haber verdik iki kere uyardı. Kapattı dağıldılar. En son anne babasına sövüyordum gelinin ( anons ediyorlardı hadi oynamaya gelinin anası babası) kaymakam izin vermiş demişlerdi bizede. Tamam da kaymakam mahalle sakini olarak bana sormuş mu belki evde ağır hastam cenazem var. Velhasıl çok sinir olduğum bir olaydılar.
Evet biliyorum ama yine de anonim olduğum bir yerde sokağımın adresine kadar niye vereyim?Kadın yardım için demiş ayol![]()