Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende eski evimizin orda 20-30 tane kedi doyuruyodum hergün bi tavukçumuz vardı gidip tavuk derilerini kanatlarını alıyodum bedava veriyodu çöpe atıcak normalde zaten getirip haşlıyodum derileri güzel yiyorlar pişince taşımasıda kolay oluyr bebelereböle bir seçenekte olabilir canım
şimdiki evimizin burdada var bikaçtane bizim 2 kedimiz var evde yemedikleri şeyleri hergün biriktirip veriyorum
sosiste alıyorum hem ucuz hem pratik oluyor gerçekten
![]()
canım ben de seni tebrik ediyorum
bizim de eski evimizin cevresinde onlarca kedi vardı ve biz de duzenli olarak beslerdik ama burda hiç kedi yok malesef
micho mama alıyorduk 15 kilosu 50 tl. o mama da ne kadar saglıklı bilemem ama sosisin zararlı oldugunu biliyorum
bu arada sokak hayvanlarını kısırlaştırmak kötü bir sey degildir, sokak açlık, soğukluk, barınma ve en önemlisi guvenlik problemleriyle doludur, kısırlaştırma ile hayvan sonu tukenmez. benim evimdeki kedi bile kısır, kısırlaştırmak ayrıca hayvanları rahim, yumurtalık ve testis kanserinden korur. Bir hayvana yapacagınız en buyuk iyiliklerden biri onu kısırlaştırmaktır. Amerika'da bu işe gönlünü vermiş Houston SPCA hayvanları kısırlastırıp, bakımını yapmakta ve onları sahiplendirmektedir. Sokakta hiç hayvan olmamalı bana göre, hepsi evlerde sıcak yuvalarında sevgi ile büyümeli
Size bişey sorabilir miyim?Eski evimizin orda 20-30 kedi vardı dediniz ya taşınınca nasıl bıraktınız? Gelip sizi aramadılar mı?Aç kalmadılar mı? Aslında biz tayin isteyecektik ama benim gönlüm hiç onları bırakmaya el vermedi.
Bizim buralarda öyle kimse yok.Hatta sinir olanlar da vardır.Karınları doysunda cücelerimin ben tayin de istemem.
harikasınız ,ben kuru mama veriyorum 20 kiloluk paketler ucuza geliyor ,
birde haşmalalık tavuk kemiği veya tavuk ciğeri alıp pişiriyorum ,onlarda taşımak için iyi oluyor kilosuda 3 lira gibi bişi bunların
hiç sosis vermeim katkı maddesi çok fazla onların yasık canlara ........