Sokak Kediler...

Takdir edilesi bir şey yapıyorsunuz. Keşke herkes sizin kadar duyarlı olsa. Açık alma şansınız yoksa Dia, Şok, Bim gibi süpermarketlerden daha uygun fiyatlı bir şeyler bulabilirsiniz diye tahmin ediyorum. Üstelik daha güvenilirdir diye umuyorum.

Son düzenleme:
canım ben de seni tebrik ediyorum
bizim de eski evimizin cevresinde onlarca kedi vardı ve biz de duzenli olarak beslerdik ama burda hiç kedi yok malesef
micho mama alıyorduk 15 kilosu 50 tl. o mama da ne kadar saglıklı bilemem ama sosisin zararlı oldugunu biliyorum
bu arada sokak hayvanlarını kısırlaştırmak kötü bir sey degildir, sokak açlık, soğukluk, barınma ve en önemlisi guvenlik problemleriyle doludur, kısırlaştırma ile hayvan sonu tukenmez. benim evimdeki kedi bile kısır, kısırlaştırmak ayrıca hayvanları rahim, yumurtalık ve testis kanserinden korur. Bir hayvana yapacagınız en buyuk iyiliklerden biri onu kısırlaştırmaktır. Amerika'da bu işe gönlünü vermiş Houston SPCA hayvanları kısırlastırıp, bakımını yapmakta ve onları sahiplendirmektedir. Sokakta hiç hayvan olmamalı bana göre, hepsi evlerde sıcak yuvalarında sevgi ile büyümeli

bende eski evimizin orda 20-30 tane kedi doyuruyodum hergün bi tavukçumuz vardı gidip tavuk derilerini kanatlarını alıyodum bedava veriyodu çöpe atıcak normalde zaten getirip haşlıyodum derileri güzel yiyorlar pişince taşımasıda kolay oluyr bebelere :D böle bir seçenekte olabilir canım :34: şimdiki evimizin burdada var bikaçtane bizim 2 kedimiz var evde yemedikleri şeyleri hergün biriktirip veriyorum :16: sosiste alıyorum hem ucuz hem pratik oluyor gerçekten :34:

Size bişey sorabilir miyim?Eski evimizin orda 20-30 kedi vardı dediniz ya taşınınca nasıl bıraktınız? Gelip sizi aramadılar mı?Aç kalmadılar mı? Aslında biz tayin isteyecektik ama benim gönlüm hiç onları bırakmaya el vermedi.

canım ben de seni tebrik ediyorum
bizim de eski evimizin cevresinde onlarca kedi vardı ve biz de duzenli olarak beslerdik ama burda hiç kedi yok malesef
micho mama alıyorduk 15 kilosu 50 tl. o mama da ne kadar saglıklı bilemem ama sosisin zararlı oldugunu biliyorum
bu arada sokak hayvanlarını kısırlaştırmak kötü bir sey degildir, sokak açlık, soğukluk, barınma ve en önemlisi guvenlik problemleriyle doludur, kısırlaştırma ile hayvan sonu tukenmez. benim evimdeki kedi bile kısır, kısırlaştırmak ayrıca hayvanları rahim, yumurtalık ve testis kanserinden korur. Bir hayvana yapacagınız en buyuk iyiliklerden biri onu kısırlaştırmaktır. Amerika'da bu işe gönlünü vermiş Houston SPCA hayvanları kısırlastırıp, bakımını yapmakta ve onları sahiplendirmektedir. Sokakta hiç hayvan olmamalı bana göre, hepsi evlerde sıcak yuvalarında sevgi ile büyümeli

Ben de 3 keredir MICHO alıyorum.Sanki daha iyi yiyorlar.Yaklaşık 2 paket yani 30 kilo oluyor toplam 2 ay gidiyor.Bi sabah bi de akşam koyuyorum.Hiç boş kalmıyor kutu.

Okuldan gelirken markete uğradım. Oradaki et reyonundaki çalışana sordum.son kullanma tarihi geçen ürünleri çöpe atıyorlarmış.Telefon numaramı bıraktım.Olursa arayacak.Bu arada hayvanların her türü içn ölürüm ben.Elimdeki lokmanın hepsini verebilirim.Allah'tan tek dileğim bana şans oyunlarından para çıksın.Kocaman bir araziye hayvan bakım evi kurayım.Vallahi sokakta bulduğumu götürürüm.Allah herkesin gönlüne merhamet versin.

Size bişey sorabilir miyim?Eski evimizin orda 20-30 kedi vardı dediniz ya taşınınca nasıl bıraktınız? Gelip sizi aramadılar mı?Aç kalmadılar mı? Aslında biz tayin isteyecektik ama benim gönlüm hiç onları bırakmaya el vermedi.

çok haklısın canım
bizle birlikte onlara her gun ciger pişiren ve kuru mama dagıtan bir abi ve esi vardı, emekli olmuslar, cocuklarını evlendirmişler vs.biz onlara güvendik, yoksa cok zor olurdu
bi de mecburi bir tasınmaydı bizimki ama en onemli sebebi onlara guvenmemiz

canım sokaktaki kedilerdi onlar bırakmış olmuyorum yani hep ordalar :16: hem sadece ben değil mahallede bikaç kişi veriyoduk evimiz kira olduğu için taşındık ama konuşuyorum hep ordaki arkadaşlarda aynı benim gibi tavuk derisi alıp besliyor hatta birinin evi bahçeli yawrulu olanları bahçede bakıyr sağolsun :16: bende şimdiki evimizin ordaki kedilere bakıyorum hoş burada bana ihtiyaçları yok semt olarak herkes kedileri seviyor ve bakıyor şişko şişko hepsi :54:

bende çok istiyorum bana para çıksın çiftlik gibi biyer alayım hepsine bakayım oyy ölürüm mutluluktan heralde :16::16:

Carrefour, Migros gibi marketler yerine Bim,A101 gibi daha uygun marketlerin kendi ürünlerine bir bakın derim çok daha uygun fiyatlı et ürünleri. gerçekten çok güzel bir insansınız,çok kutsal bir şey yapıyorsunuz sizi tebrik ederim. Allah gönlünüze göre bir hayat nasip eder size inşallah :)

harikasınız ,ben kuru mama veriyorum 20 kiloluk paketler ucuza geliyor ,

birde haşmalalık tavuk kemiği veya tavuk ciğeri alıp pişiriyorum ,onlarda taşımak için iyi oluyor kilosuda 3 lira gibi bişi bunların

hiç sosis vermeim katkı maddesi çok fazla onların yasık canlara ........

en ucuzu çorbalık et tavuk bulunur marketlerde et ürünü satan yerlerde hemde kemıklı bayaca gelır kıloya kedıcıkler sevınır

Ben açık mama alıyorum ucuzlar koca biir poşet. Bimde 3-4 tlye var sosis :16:

Bende burda kedilere ve köpeklere ucuz kaşar peynir sosis alıyoruum dolabımın en altt bölümü kedi köpeklerin sosis peynirleri vardır:10:

harikasınız ,ben kuru mama veriyorum 20 kiloluk paketler ucuza geliyor ,

birde haşmalalık tavuk kemiği veya tavuk ciğeri alıp pişiriyorum ,onlarda taşımak için iyi oluyor kilosuda 3 lira gibi bişi bunların

hiç sosis vermeim katkı maddesi çok fazla onların yasık canlara ........

20 kiloluk hangi marka mama.Ben başta dodi aldım pek yemediler, goody aldım o güzeldi özellikle gurmesi şimdi micho alıyorum.15 kilosu 50 tl.Küçük taneli yemesi kolay oluyor sanırım.Konserve mama aldım bulyonlu makarna ile verdim ama pek tutulmadı.

michoyu guvenle kullanabilirsiniz veterinerimiz oneriyor tabi 150 tllik mamalar kadar iyi degil ama idare ediyor

Back
X