Selamlar, ben bugün öğle yemeğinde başıma gelen bi olayı paylaşmak istiyorum.. yani ben kafama çok taktm ailem ve nişanlm dahil kmse bşy olmaz diyo herkesn içi rahat ama bir de sizlern yorumlarını görmek isterim... üni. son sınıf öğrencisiym bugün okulda her zmanki gibi öğle arasında arkadaşlarmla yemeğe çktık. Hava güzeldi dışarda oturalm dedik ki dışarda da her zaman bi sürü kedi olur normalde hep içerde yeriz. Lokantadan da baya beslendikleri için zaten sürekli ordalar :)
ben hayvansever biriyim ama kedidense köpek daha çok sevdiğmden onlarla pek ilgilenmiyorum. Neyse çok uzatmıym yemek yediğm için kedinin gözü sürekli benim tabağmdaydı ve vermemi bekliyodu resmen masadaki kedisever arkadaşm da aç yaaa görmüyomusun diye acıdı ona yemeğmden de verdm zaten sonra yemedm gerçi hepsini ona verdm o ayrı :) ama ona rağmen ben bi an ona elimi uzattm uzattığm gibi sanırım yemek veriyorum sandı atladı ve tırnakları biraz elimi çizdi.. :18: biraz kanadı çizilen yer ama çok hafif belli belirsiz. Ben hemen lavaboda yıkadm bol sabunla kolonyalı mendil bastım elime falan.. bizm okulun karşısndaki lokantaya hergün gidiyorum öğlenleri ve o kediler de her zman orda oluyo lokanta sahiplerini de tanıyorum hiçbşy olmaz onlardan hep burdalar yemek yiyolar flan dedi ama herkesin içi rahat olmasına rağmen benim değil.
Doktora görünmeliyim? ya da aşı falan olmalımıyım boşu boşuna da olmak istemiyorum vücuduma o virüsü almak.. riske mi giriyorum?((
sen ne olur ne olmaz bi test yaptır dr a git
kuduz muduz olur allah korusun şakaya gelmez
acile gidersen 5 dk içinde numune alıp sonuç veriyolar
geçmiş olsun canım,bu arada kedilere BAYILIRIIMMMM:)))
sen ne olur ne olmaz bi test yaptır dr a git
kuduz muduz olur allah korusun şakaya gelmez
acile gidersen 5 dk içinde numune alıp sonuç veriyolar
geçmiş olsun canım,bu arada kedilere BAYILIRIIMMMM:)))
Selamlar, ben bugün öğle yemeğinde başıma gelen bi olayı paylaşmak istiyorum.. yani ben kafama çok taktm ailem ve nişanlm dahil kmse bşy olmaz diyo herkesn içi rahat ama bir de sizlern yorumlarını görmek isterim... üni. son sınıf öğrencisiym bugün okulda her zmanki gibi öğle arasında arkadaşlarmla yemeğe çktık. Hava güzeldi dışarda oturalm dedik ki dışarda da her zaman bi sürü kedi olur normalde hep içerde yeriz. Lokantadan da baya beslendikleri için zaten sürekli ordalar :)
ben hayvansever biriyim ama kedidense köpek daha çok sevdiğmden onlarla pek ilgilenmiyorum. Neyse çok uzatmıym yemek yediğm için kedinin gözü sürekli benim tabağmdaydı ve vermemi bekliyodu resmen masadaki kedisever arkadaşm da aç yaaa görmüyomusun diye acıdı ona yemeğmden de verdm zaten sonra yemedm gerçi hepsini ona verdm o ayrı :) ama ona rağmen ben bi an ona elimi uzattm uzattığm gibi sanırım yemek veriyorum sandı atladı ve tırnakları biraz elimi çizdi.. :18: biraz kanadı çizilen yer ama çok hafif belli belirsiz. Ben hemen lavaboda yıkadm bol sabunla kolonyalı mendil bastım elime falan.. bizm okulun karşısndaki lokantaya hergün gidiyorum öğlenleri ve o kediler de her zman orda oluyo lokanta sahiplerini de tanıyorum hiçbşy olmaz onlardan hep burdalar yemek yiyolar flan dedi ama herkesin içi rahat olmasına rağmen benim değil.
Doktora görünmeliyim? ya da aşı falan olmalımıyım boşu boşuna da olmak istemiyorum vücuduma o virüsü almak.. riske mi giriyorum?((
yani aslnda tırmalama bile değil küçük bi çizik yani kedinin tırnağı çizdi ama bilemiyorum dediğiniz gibi ihmale de gelmez. Ama ailem falan çok rahat kuduz mikrobu dışarda yaşamaz diyolar oksijen olan yerde.. :/
elimin mi testini ypcaklar nasıl oluyo o öyle cidden sonuç çıkıyomu hemen?
Acilden geliyorum şimdi doktor kadın pek bi şekerdi beni evhamlı görünce güldü kadın resmen :) bak dedi benim her yerim tırmık içinde dedi gösterdi heryerini ki benim tırmık sandığm şeyin on katı vardı doktor kadın da tesadüfen kedi delisi çktı :)) tırnaktan kuduz mikrobu bulaşmaz tırmalamadan bşy olmaz dedi yalnız tetanoz aşısı olman lazım dedi çünkü zaten onun 10 senede bir yapılması lazımmış ben en son ne zaman yaptırdığımı hatırlamıyorum bile çocuktum herhalde... aşıyı da oldum hemen madem gerekliydi şimdi içim rahat etti doktor kadının dediklerinden sonra da.. gereksiz fazla evham yaptm herhalde canım çok mu kıymetlidir nedir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?