- 21 Kasım 2016
- 3.680
- 5.251
- 158
- Konu Sahibi Birumuttur yasamak
-
Gece korno sesi olmuyor sürekli köpek havlama sesi ve tam odasının camının önünde oluyor gündüz gidip seviyoruz köpekleri dokunuyorda ama gece bu şekilde havlamari artk onda korku oluşturdu hav git git diye iççeke çeke ağlıyor uykusu bölünüp huysuz olmasını söylemiyorum bileKorna sesi bolca olan bi caddede olabilirdiniz. Alışır çocuk bu. Ay cici filan deseniz hatta hiç sorun kalmaz.
O anki tutumunuzla çocuğun paniğini haklı bulduğunuzu çocuğa hissettirdiğinize yemin edebilirim, ama ispatlayamam.Gece korno sesi olmuyor sürekli köpek havlama sesi ve tam odasının camının önünde oluyor gündüz gidip seviyoruz köpekleri dokunuyorda ama gece bu şekilde havlamari artk onda korku oluşturdu hav git git diye iççeke çeke ağlıyor uykusu bölünüp huysuz olmasını söylemiyorum bile
Camı kapatın dyoruz ya sicak olur derseniz klima ya da vantilatör alin. Bu çocuk hep piremses modunda buyumeyecek. Nereye gitsin hayvanlar.Gece korno sesi olmuyor sürekli köpek havlama sesi ve tam odasının camının önünde oluyor gündüz gidip seviyoruz köpekleri dokunuyorda ama gece bu şekilde havlamari artk onda korku oluşturdu hav git git diye iççeke çeke ağlıyor uykusu bölünüp huysuz olmasını söylemiyorum bile
Bende benim demedim zaten ne yapabilirim diye fikir istedim camlarim kapali bir sekilde yatiyor cocugum zten gene de evin icinde birbirlerine saldiriyor gibi havliyorlar neden cocugumu hayvanlar ile korkutayim ben siz ne diyorsunuz allah askinaSokak sizin değil
Kediler de Köpeklerde rahat rahat gezebilir
Kimseye saldirmiyorsa sorun yok eğer öyle birşey varsa barınağı arayın
Onun disinda senin çocuğun hav hav diyip korkuyor diye hayvanları şikayet etmemelisin cici de korlutmayin sizde .
Bu saatte her gece ayni seyi yasiyoruz biz yasamak zorundamiyiz bisey oluyor demekki onlarada pencerem kapali zaten gene de camin onunde birbirlerine saldiriyorlar ve havliyorlarSokaktan sesi kesemezsniz ki araba geçer kornaya basar, müzik açar, adam gecer bağırır.
Dakika başı bagirmiyorlar belli ki aniden bağırıp kızınız korkuyor. Pencereyi kapatın. Sikayet ettiğinizde büyük ihtimal onları zehirlerler. Barinaga atarlar orda ölürler cılız şekilde. Cam kapamak bir ya da birden çok cana mâl olmaktan iyidir. Tabii bir şeyde yapmayabilirler.
Köyde köpek sesiyle horoz sesiyle kurt sesiyle yasayanlar bebek ,cocuk , insan değil herhalde. Şehire gelince her yer insanin modları. Üstlerine su dök havlayinca kacarlar sonra onlar gelmez cocugunda alışır zamanla. Bak bir anne ne güzel anlatmis çocuğuna korkmamasini alismis çocuk.Bende benim demedim zaten ne yapabilirim diye fikir istedim camlarim kapali bir sekilde yatiyor cocugum zten gene de evin icinde birbirlerine saldiriyor gibi havliyorlar neden cocugumu hayvanlar ile korkutayim ben siz ne diyorsunuz allah askina
Bu saatte her gece ayni seyi yasiyoruz biz yasamak zorundamiyiz bisey oluyor demekki onlarada pencerem kapali zaten gene de camin onunde birbirlerine saldiriyorlar ve havliyorlar
Peki nereye gitsin bu hayvanlar yani birine saldırıyorlar mi isiriyorlar mi ?Bende benim demedim zaten ne yapabilirim diye fikir istedim camlarim kapali bir sekilde yatiyor cocugum zten gene de evin icinde birbirlerine saldiriyor gibi havliyorlar neden cocugumu hayvanlar ile korkutayim ben siz ne diyorsunuz allah askina
Bu saatte her gece ayni seyi yasiyoruz biz yasamak zorundamiyiz bisey oluyor demekki onlarada pencerem kapali zaten gene de camin onunde birbirlerine saldiriyorlar ve havliyorlar
Keşke herkes sizin gibi olsa hayvan bebek olayina böyle baksa. Ama çoğu kişi kendikini görmez, disardakini istemez.Benim kızım da o yaşlarda çok korkardı. Her uyanışında "Biz evimizdeyiz, köpekler kendi evlerinde oynuyorlar sadece sesleri geliyor.Bize zarar vermezler." gibi cümlelerle sakinleştirdik. Birkaç ay sonra alıştı. Şuan hala aynı sesler geliyor ama kızım duymuyor bile.
Yazık şikayet etmeyin ya hu. Alıp pamuklara sarıp yaşatmıyorlar malesef...
Ben size yemin edebilirim asla bir tutum sergilemiyoruz ne ben ne babasi annecim onlar o sekilde konusuyor sen severkende sana cevap havlayarak veriyorlar orasi onlarin evi burasi bizim evimiz ve babanla ben yanindayiz korkmani gerektircek bir durum yok diyor yanimiza aliyoruz sakinliyor bi hav sesi gelince gene anne hav git diye basliyor aglamayaO anki tutumunuzla çocuğun paniğini haklı bulduğunuzu çocuğa hissettirdiğinize yemin edebilirim, ama ispatlayamam.
Bizde ayni sekilde konuşuyoruz kızımla burasi bizim evimiz orasi onlarin evi biz yanindayiz onlar sadece o sekilde konusuyor korkmani gerektirecek bir durum yok diyoruz sakinlesiyor yatiyor bir havlama sesine gene aynisi basliyor aglamaya halbuki gunduz kopekleri seviyoruz dokunuyoruz da tesekkur ederim yorumunuz icin sikayet ettigimde ne olacagini bilemedim bu sekilde hayvanlara zarar gelecekse asla etmem zten yaklasiminiz icin tekrar tesekkur ederimBenim kızım da o yaşlarda çok korkardı. Her uyanışında "Biz evimizdeyiz, köpekler kendi evlerinde oynuyorlar sadece sesleri geliyor.Bize zarar vermezler." gibi cümlelerle sakinleştirdik. Birkaç ay sonra alıştı. Şuan hala aynı sesler geliyor ama kızım duymuyor bile.
Yazık şikayet etmeyin ya hu. Alıp pamuklara sarıp yaşatmıyorlar malesef...
Hayir cam kapali zten kizimin şimdiki evler biliyorsunuz sanki kagittan yapilmus her ses duyuluyor prenses modunda buyuturum buyutmem cocugumu siz nerden biliyorsunuz ben ne sekilde buyutuyorum ne sacma yorumlarCamı kapatın dyoruz ya sicak olur derseniz klima ya da vantilatör alin. Bu çocuk hep piremses modunda buyumeyecek. Nereye gitsin hayvanlar.
Valla beni ne şekilde büyüttüğünüz ilgilendirmezdi konu açıp köpekçikleri ne yapmalı diye sormasaydiniz. Malesef ben bazı insanlar gibi hayvan ya bosver deyip geçmiyorum. Onlarda can olduğu için o yüzden yukarda üye alıştirmissa oluyor demek ki. Koydekiler falan misal hani düşününce hayvanlara bir sey yapmaktansa çocuğu alıştırmak mantıklı degil mi??Ben size yemin edebilirim asla bir tutum sergilemiyoruz ne ben ne babasi annecim onlar o sekilde konusuyor sen severkende sana cevap havlayarak veriyorlar orasi onlarin evi burasi bizim evimiz ve babanla ben yanindayiz korkmani gerektircek bir durum yok diyor yanimiza aliyoruz sakinliyor bi hav sesi gelince gene anne hav git diye basliyor aglamaya
Bizde ayni sekilde konuşuyoruz kızımla burasi bizim evimiz orasi onlarin evi biz yanindayiz onlar sadece o sekilde konusuyor korkmani gerektirecek bir durum yok diyoruz sakinlesiyor yatiyor bir havlama sesine gene aynisi basliyor aglamaya halbuki gunduz kopekleri seviyoruz dokunuyoruz da tesekkur ederim yorumunuz icin sikayet ettigimde ne olacagini bilemedim bu sekilde hayvanlara zarar gelecekse asla etmem zten yaklasiminiz icin tekrar tesekkur ederim
Hayir cam kapali zten kizimin şimdiki evler biliyorsunuz sanki kagittan yapilmus her ses duyuluyor prenses modunda buyuturum buyutmem cocugumu siz nerden biliyorsunuz ben ne sekilde buyutuyorum ne sacma yorumlar
Malesef biraz uzun sürüyor alışmaları iki belki üç ay gece uykuları bölük pörçüktü. Ağlamalar, çığlıklar inanın ne durumda olduğunuzu çok iyi anlayabiliyorum. Ama emin olun çocuklar her duruma adapte olabiliyorlar. Zamanla o sesin zarar vermeyeceğini kabullenecek zaten.Bizde ayni sekilde konuşuyoruz kızımla burasi bizim evimiz orasi onlarin evi biz yanindayiz onlar sadece o sekilde konusuyor korkmani gerektirecek bir durum yok diyoruz sakinlesiyor yatiyor bir havlama sesine gene aynisi basliyor aglamaya halbuki gunduz kopekleri seviyoruz dokunuyoruz da tesekkur ederim yorumunuz icin sikayet ettigimde ne olacagini bilemedim bu sekilde hayvanlara zarar gelecekse asla etmem zten yaklasiminiz icin tekrar tesekkur ederim
Konuyu cok sacma sapan yerlere cekiyorsunuz koydeki sehirdeki diye ne kadar taniyorsunuz beni ve cocugumun agladigindan rahatsiz olanlari duz mantik konusuyorsunuz lutfen uzatmayalimKöyde köpek sesiyle horoz sesiyle kurt sesiyle yasayanlar bebek ,cocuk , insan değil herhalde. Şehire gelince her yer insanin modları. Üstlerine su dök havlayinca kacarlar sonra onlar gelmez cocugunda alışır zamanla. Bak bir anne ne güzel anlatmis çocuğuna korkmamasini alismis çocuk.
Belki vardiyali calisan biride sizin bebek aglayinca rahatsiz oluyordur ama önüne gecemedigimiz bebek hayvan olaylarina biraz daha hosnut olmaliyiz dimi??
Onları ordan def etmektense.
Peki nereye gitsin bu hayvanlar yani birine saldırıyorlar mi isiriyorlar mi ?
Sırf havliyorlar diye şikayet etmek çok Mantıksız çocuğunuzu bu seslere siz alistiracaksiniz korkutmayindan kastım bu
Hepimiz küçükken havlama sesinden korkardik çünkü gelip bizi isiracaklarini falan düşünürdük
Böyle birşey olmadığını onların kendi evlerinde olduklarını söyleyin yukarıda bir üye ne güzel yazmış.
Konu boyle olacagini siz sanmayin ama karşınızda bir hayvan dusmani yok su atinca giderlermi bilmiyordum sikayet edilince hayvanlara zarar geldigini bilmiyordum bunlari ogrenmis oldum ne yapabilirim diye yardim istedim sadeceKeşke herkes sizin gibi olsa hayvan bebek olayina böyle baksa. Ama çoğu kişi kendikini görmez, disardakini istemez.
Ne güzel alıştirmissiniz.ama sanmıyorum bu konuda böyle olacağını
Teşekkür ederim. Bir yandan konu sahibinin telaşını da anlayabiliyorum. Gecenin bir vakti sürekli bölünen uyku, çığlıklar, ağlamalarla geçeb birkaç ay gerçekten yorucu oluyor. Ama tabi ki çözümü köpekleri şikayet etmek olmayacaktır. Umuyorum kısa bir sürede alışır bebeği.Keşke herkes sizin gibi olsa hayvan bebek olayina böyle baksa. Ama çoğu kişi kendikini görmez, disardakini istemez.
Ne güzel alıştirmissiniz.ama sanmıyorum bu konuda böyle olacağını
Köpeklerde kedilerde sudan korkar gider. Cagirinca gelmez ya da gelip hayvalari ya zehirlerler ya zulum hayati yaşarlar barinakta bunu söylemiştim zaten. Öyle bir şey yapmayın. Yazık o canlara. Su ile deneyin kızınız alışır onlarda alisir gelmezKonuyu cok sacma sapan yerlere cekiyorsunuz koydeki sehirdeki diye ne kadar taniyorsunuz beni ve cocugumun agladigindan rahatsiz olanlari duz mantik konusuyorsunuz lutfen uzatmayalim
Konu boyle olacagini siz sanmayin ama karşınızda bir hayvan dusmani yok su atinca giderlermi bilmiyordum sikayet edilince hayvanlara zarar geldigini bilmiyordum bunlari ogrenmis oldum ne yapabilirim diye yardim istedim sadece
ben kimseye düşman demedimKonuyu cok sacma sapan yerlere cekiyorsunuz koydeki sehirdeki diye ne kadar taniyorsunuz beni ve cocugumun agladigindan rahatsiz olanlari duz mantik konusuyorsunuz lutfen uzatmayalim
Konu boyle olacagini siz sanmayin ama karşınızda bir hayvan dusmani yok su atinca giderlermi bilmiyordum sikayet edilince hayvanlara zarar geldigini bilmiyordum bunlari ogrenmis oldum ne yapabilirim diye yardim istedim sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?