- 21 Kasım 2016
- 3.680
- 5.251
- 158
- Konu Sahibi Birumuttur yasamak
-
Bende farkindayim onlarinda caninin ve yasama hakkinin oldugunun ben zarar gelsin asla istemem cocuguma zaten soyluyorum ben akil akildan ustundur isin icinden cikamadim die yardim istedim[
Valla beni ne şekilde büyüttüğünüz ilgilendirmezdi konu açıp köpekçikleri ne yapmalı diye sormasaydiniz. Malesef ben bazı insanlar gibi hayvan ya bosver deyip geçmiyorum. Onlarda can olduğu için o yüzden yukarda üye alıştirmissa oluyor demek ki. Koydekiler falan misal hani düşününce hayvanlara bir sey yapmaktansa çocuğu alıştırmak mantıklı degil mi??
Zehirlerler hayvanları dedim altina biz bunlari hep cekmek zorunda mıyız demişsiniz
Uykulari bölünsün onemli deil aglamasi git demesi beni üzen gündüzleri de sevmek icin can atiyor aksine zarar gelmesini kimseye istemem tesekkur ederm tekrarMalesef biraz uzun sürüyor alışmaları iki belki üç ay gece uykuları bölük pörçüktü. Ağlamalar, çığlıklar inanın ne durumda olduğunuzu çok iyi anlayabiliyorum. Ama emin olun çocuklar her duruma adapte olabiliyorlar. Zamanla o sesin zarar vermeyeceğini kabullenecek zaten.
Barınaklar genel olarak çok kötü, şikayet edilen hayvanların toplanışına bir şahit olsanız o an zaten yeter ki fazlası da var.
Asla neden ben bir canlının yasam hakkini elinden alayim bu sekilde oldugunu ben nerden bilebilirim ki ogrendm ve asla sikayet etmeyi de düşünmüyorumPeki ne yapmayı düşünüyorsunuz kime şikayet edeceksiniz ? Ülkemizde hayvanlara muamele ortada. Yaşam haklarını ellerinden alabilirsiniz
Yani kimse istemez büyük insanın bile gece vakti korkarak uyanmasını ama hayvan bunlar sonuçta. Bugün okuduğum o bir adet vahşi yaratığın köpeğe defalarca tecavüz edip hayvanın acı içinde can vermesinden sonra üstüne bu konu geldi iyice gerildim.Teşekkür ederim. Bir yandan konu sahibinin telaşını da anlayabiliyorum. Gecenin bir vakti sürekli bölünen uyku, çığlıklar, ağlamalarla geçeb birkaç ay gerçekten yorucu oluyor. Ama tabi ki çözümü köpekleri şikayet etmek olmayacaktır. Umuyorum kısa bir sürede alışır bebeği.
Asla zulum edilsin istemem su atmayi deneyecegim beraber camdan bakip kopekcim hadi evine git uyu bak kizim uyuyor diyorum cici kopek diyor ama o anki korkusu insan caresiz kaliyor ne yapmam lazim diyeKöpeklerde kedilerde sudan korkar gider. Cagirinca gelmez ya da gelip hayvalari ya zehirlerler ya zulum hayati yaşarlar barinakta bunu söylemiştim zaten. Öyle bir şey yapmayın. Yazık o canlara. Su ile deneyin kızınız alışır onlarda alisir gelmez
O tecavuz edene hayvan deniyor malesef kiYani kimse istemez büyük insanın bile gece vakti korkarak uyanmasını ama hayvan bunlar sonuçta. Bugün okuduğum o bir adet vahşi yaratığın köpeğe defalarca tecavüz edip hayvanın acı içinde can vermesinden sonra üstüne bu konu geldi iyice gerildim.
Fikir değiştirmenize sevindim. Bugün gördüğüm haber sonrasi kanim dondu biraz daha sert ifade etmiş olabilirm o yüzden.Bende farkindayim onlarinda caninin ve yasama hakkinin oldugunun ben zarar gelsin asla istemem cocuguma zaten soyluyorum ben akil akildan ustundur isin icinden cikamadim die yardim istedim
Uykulari bölünsün onemli deil aglamasi git demesi beni üzen gündüzleri de sevmek icin can atiyor aksine zarar gelmesini kimseye istemem tesekkur ederm tekrar
Asla neden ben bir canlının yasam hakkini elinden alayim bu sekilde oldugunu ben nerden bilebilirim ki ogrendm ve asla sikayet etmeyi de düşünmüyorum
Konunuzu güncelleyin bence yapacağınız fikir konusunda. Böylece tepki çekmez.Asla zulum edilsin istemem su atmayi deneyecegim beraber camdan bakip kopekcim hadi evine git uyu bak kizim uyuyor diyorum cici kopek diyor ama o anki korkusu insan caresiz kaliyor ne yapmam lazim diye
O tecavuz edene hayvan deniyor malesef ki
o anki aglama haykırış ile sikayet edilince ne olacagini hesaplayamadan konuyu acmis bulundum gunduz gelmiyorlar cunku tavuklar var bos arazimizde gece o tavuklarin oraya geliyorlar hem havliyorlar hemde biri bisey yapiyor gibi ciyakliyorlar ince sesleFikir değiştirmenize sevindim. Bugün gördüğüm haber sonrasi kanim dondu biraz daha sert ifade etmiş olabilirm o yüzden.
Gündüzden daha camin altına gelince su atin su tabancasi bile olur gece ciyaklayabilirler. Zamanla oraya gelmez olurlar.
Hayvana tecavüz edene hayvan denmez. Seytanlarin bile aklıma gelmez bu. Ne denir hiç bilmiyorum Allah belalarini versin o pislik organlarını kesmek lazım da nerde o devlet bas bas bağırıyoruz yıllardır tecavuzculere yasa diye hayvan hakları yasası diye kimsenin umrunda değil.Konunuzu güncelleyin bence yapacağınız fikir konusunda. Böylece tepki çekmez.
Malesef öyle deniyor
Kadinlari katlediyorlarda yasa çıkmıyor caydırıcı hayvanlara mi çıkacak bu zihniyetteki butun pislikleri hadim edeceksin ki birdha yapabiliyorlar mi görelim ama caydirici hic bir ceza yok malesef kiHayvana tecavüz edene hayvan denmez. Seytanlarin bile aklıma gelmez bu. Ne denir hiç bilmiyorum Allah belalarini versin o pislik organlarını kesmek lazım da nerde o devlet bas bas bağırıyoruz yıllardır tecavuzculere yasa diye hayvan hakları yasası diye kimsenin umrunda değil.
Ben vahşi yaratık demeyi tercih ediyorum ama genelde hayvan diyor insanlar malesef. Hayvanlari mal olarak görüp ona göre para cezasi veriyorlar. İnanılmaz bir şey. Nefes alıp veren, acı ceken bir şey nasıl mal gibi degerlendirilir.Hayvana tecavüz edene hayvan denmez. Seytanlarin bile aklıma gelmez bu. Ne denir hiç bilmiyorum Allah belalarini versin o pislik organlarını kesmek lazım da nerde o devlet bas bas bağırıyoruz yıllardır tecavuzculere yasa diye hayvan hakları yasası diye kimsenin umrunda değil.
Bende hadımdan yanayım. Onu onunla vuracaksın ki ibreti alem olacak.Kadinlari katlediyorlarda yasa çıkmıyor caydırıcı hayvanlara mi çıkacak bu zihniyetteki butun pislikleri hadim edeceksin ki birdha yapabiliyorlar mi görelim ama caydirici hic bir ceza yok malesef ki
O yasa çıkana kadar kaç masumun daha canı yanacak Allah bilirHayvana tecavüz edene hayvan denmez. Seytanlarin bile aklıma gelmez bu. Ne denir hiç bilmiyorum Allah belalarini versin o pislik organlarını kesmek lazım da nerde o devlet bas bas bağırıyoruz yıllardır tecavuzculere yasa diye hayvan hakları yasası diye kimsenin umrunda değil.
Tavuklara bile zarar vermiyorlarsa cok cici hayvanlar belli kio anki aglama haykırış ile sikayet edilince ne olacagini hesaplayamadan konuyu acmis bulundum gunduz gelmiyorlar cunku tavuklar var bos arazimizde gece o tavuklarin oraya geliyorlar hem havliyorlar hemde biri bisey yapiyor gibi ciyakliyorlar ince sesle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?