Sokak köpekleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende farkindayim onlarinda caninin ve yasama hakkinin oldugunun ben zarar gelsin asla istemem cocuguma zaten soyluyorum ben akil akildan ustundur isin icinden cikamadim die yardim istedim
Uykulari bölünsün onemli deil aglamasi git demesi beni üzen gündüzleri de sevmek icin can atiyor aksine zarar gelmesini kimseye istemem tesekkur ederm tekrar
Peki ne yapmayı düşünüyorsunuz kime şikayet edeceksiniz ? Ülkemizde hayvanlara muamele ortada. Yaşam haklarını ellerinden alabilirsiniz
Asla neden ben bir canlının yasam hakkini elinden alayim bu sekilde oldugunu ben nerden bilebilirim ki ogrendm ve asla sikayet etmeyi de düşünmüyorum

Yani kimse istemez büyük insanın bile gece vakti korkarak uyanmasını ama hayvan bunlar sonuçta. Bugün okuduğum o bir adet vahşi yaratığın köpeğe defalarca tecavüz edip hayvanın acı içinde can vermesinden sonra üstüne bu konu geldi iyice gerildim.

Bu hayvanlar ne yapsın nerede yaşasın nereye şikayet ediyorsun sen ya kizi uyanıyormuş. Rahat bırakın hayvanları. Hiç dusundunuzmu şikayet edince o hayvanlar nereye gidiyor. Ya götürüp dağ başına atıyorlar ya da barınak. Hiç barinakda yaşayan hayvanların halini gördünüz mu?
Cici kızınızın uykusu bölünmesi diye bir cani yerinden yurdundan etmeye hakkınız yok. Sokak sizin babanızın mali değil. Sokaklara bari sığdırin şu canları.
O canları şikayet etmeyi dusuneceginize çocuğunuza hayvan sevgisi aşılayın köpeklerden korkmaması gerektiğini anlatın. Daha faydalı bir anne olursunuz.
Lütfen şikayet etmeyin bu bir vebaldir.!!!

Asla zulum edilsin istemem su atmayi deneyecegim beraber camdan bakip kopekcim hadi evine git uyu bak kizim uyuyor diyorum cici kopek diyor ama o anki korkusu insan caresiz kaliyor ne yapmam lazim diye

O tecavuz edene hayvan deniyor malesef ki

Fikir değiştirmenize sevindim. Bugün gördüğüm haber sonrasi kanim dondu biraz daha sert ifade etmiş olabilirm o yüzden.

Asla zulum edilsin istemem su atmayi deneyecegim beraber camdan bakip kopekcim hadi evine git uyu bak kizim uyuyor diyorum cici kopek diyor ama o anki korkusu insan caresiz kaliyor ne yapmam lazim diye

O tecavuz edene hayvan deniyor malesef ki
Konunuzu güncelleyin bence yapacağınız fikir konusunda. Böylece tepki çekmez.
Malesef öyle deniyor

Gündüzden daha camin altına gelince su atin su tabancasi bile olur gece ciyaklayabilirler. Zamanla oraya gelmez olurlar.

Fikir değiştirmenize sevindim. Bugün gördüğüm haber sonrasi kanim dondu biraz daha sert ifade etmiş olabilirm o yüzden.
o anki aglama haykırış ile sikayet edilince ne olacagini hesaplayamadan konuyu acmis bulundum gunduz gelmiyorlar cunku tavuklar var bos arazimizde gece o tavuklarin oraya geliyorlar hem havliyorlar hemde biri bisey yapiyor gibi ciyakliyorlar ince sesle
Gündüzden daha camin altına gelince su atin su tabancasi bile olur gece ciyaklayabilirler. Zamanla oraya gelmez olurlar.

Konunuzu güncelleyin bence yapacağınız fikir konusunda. Böylece tepki çekmez.
Malesef öyle deniyor
Hayvana tecavüz edene hayvan denmez. Seytanlarin bile aklıma gelmez bu. Ne denir hiç bilmiyorum Allah belalarini versin o pislik organlarını kesmek lazım da nerde o devlet bas bas bağırıyoruz yıllardır tecavuzculere yasa diye hayvan hakları yasası diye kimsenin umrunda değil.

Kadinlari katlediyorlarda yasa çıkmıyor caydırıcı hayvanlara mi çıkacak bu zihniyetteki butun pislikleri hadim edeceksin ki birdha yapabiliyorlar mi görelim ama caydirici hic bir ceza yok malesef ki

Ben vahşi yaratık demeyi tercih ediyorum ama genelde hayvan diyor insanlar malesef. Hayvanlari mal olarak görüp ona göre para cezasi veriyorlar. İnanılmaz bir şey. Nefes alıp veren, acı ceken bir şey nasıl mal gibi degerlendirilir.

Kadinlari katlediyorlarda yasa çıkmıyor caydırıcı hayvanlara mi çıkacak bu zihniyetteki butun pislikleri hadim edeceksin ki birdha yapabiliyorlar mi görelim ama caydirici hic bir ceza yok malesef ki
Bende hadımdan yanayım. Onu onunla vuracaksın ki ibreti alem olacak.

O yasa çıkana kadar kaç masumun daha canı yanacak Allah bilir
Düşünüyorum da köpek sürüsünün arasına o tecavüzcüyü koysak eminim o köpekler daha merhametli davranır çeker giderler birsey yapmadan
Ama bir insanoglunun yaptığı kan dondurucu olaya bakın birde içler acısı
Hayvanlar insanlardan daha merhametli başka birşey bilmiyorum.

Tavuklara bile zarar vermiyorlarsa cok cici hayvanlar belli ki oynuyorlar kiziyorlardir. Ben cok köpek baktım suyu seveni görmedim. Sokak köpeğinin sevecegini hic sanmam inşallah onlar size siz onlara alisacaksiniz.

Sokağımızda 1 iken 10 olan sokak köpekleri var. 1 ..2 taneyken bende köpek bunlar yazıktır ne zararları var derdim.ama 10 tane olunca çete gibi dolaşıp çoluk çocuk ,büyük, araba,motor herkesi koşturur oldular. Alt komşum korkusundan duraktan taksiye biner oldu. Evine gitmek için sokağımızdan değil alt sokaktan geçip yolunu uzatan bir kızda var tanıdığım.Ben korkmuyorum. 1 indende 10undan da ama parka akın eden çocuklar bile çıkamaz oldu artık.Bende şikayet etmem görüyoruz barınakların halini..keşke iyi ve yeterli baksalar hayvanlara.çok yazık..

Hayvanların hem yaşam alanını elinden alıp hemde onları istememek. İşte biz insanlar böyleyiz :)
Şikayet ettiğinde ne diyecektin? bunlar çok havlıyor gelin başka yere atın mı diyecektin?
oyle bir düşüncen varsa almıyorlar sadece yaralı hayvanları alıyorlar en azından bizim belediyemiz öyle, sizin gibi hayvanları şikayet eden insanların isteğini yapmıyorlar

Bu dünyada ne kadar insanlar varsa bir o kadar hayvanlar da vardır siz havlıyor diye şikayet etme hakkınız yok sadece insanlar üzerine yaratılmadı bu dünya.
Çocuğunuzu hayvanlardan uzaklaştırma derdine düşeceğinize, alıştırmaya çalışın ileride sizin gibi olmasın.

Sadece bir köpek değil, korna sesi, bağırma,çığlık her türlü ses duyabilirsiniz adı üstünde SOKAK :) size ait bir yer değil belirtmek isterim.

Daha dün sahipli olduğu halde bir köpek tecavüz edilipi öldürülünce ben de sandım ki derdiniz sokakta eziyet gören, tecavüze uğrayan, kuyruğu yakılan köpekler! Ama değilmiş biricik piremsesimiz korkmuş. Hemen belediyeyi arayın toplatın köpekleri atsınlar ormana ya da barınağa ölsünler, sizin piremses de mışıl mışıl uyusun. Ama bitmedi daha bunun Mart ayı var kediler de bağırıcak, onları da zehirleyiverirsiniz ne olacak!

Kopekler ac susuz kaliyor olabilir.
Bende su anda tam bu konudan sikayetciyim
Tas atilan havv diye kizdirilan uykusundan uyandirilan bir kopek havliyor diye kizan bir komsum var. Cama cikip o kdr yuksek sesle bagiriyorki ben yerimden sicriyorum ama cocuk bunu duymuyor sanirim. Ayrica yari deli cennet mahallesi kivaminda bir apartman karsimizda gece 1 e kdr scooter bisiklet sesi eksik olmuyor ama cama cikip kopege bagiriliyor cunku o dilsiz o kendini savunamaz anca hav der oda sorun olur
Kopek havlamasina hic birsey yapamazsiniz onun yasam alani orasi ev bildiler baska yere goturulmez
Belki aksamustu mama su verirseniz geceyi sakin gecirirler denemeye deger

Su atmak ilk anda sustursada daha huzursuz eder daha cok havlarlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…