• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sokak köpeklerinin bela olması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

gamzelihaller

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2021
980
-74
18
46
Dün evime gelirken 4 köpekli bir çete saldırdi. Çantamı çekiştirdiler. Bagirtima dükkan sahibi yetişti.
Arkadaş dağın başında değil, ormanda değil bayağı bildiğimiz sokakta saldırıya uğruyorum. Devlet ne için var .sokakta yirtici hayvanin işi ne anlayamiyorum. Saat altıdan sonra dışarıdaysan yandın. Eve yemek soylemiyorum biliyorum kuryelere musallat olduklarını. Hadi en hafif derdim bu olsun. Isirilma öldürülme tehdidiyle yaşamak zorunda mıyız. Silah almayı düşünüyorum ciddi ciddi.
Ne yapacagimi şaşırdım. Hangi ülkede bu var .inanılmaz. sahibi olur bahçesinde tutar. Muhatap yok bildiğin. Allah'a emanetiz

Silah almayı düşünüyorum ciddi ciddi.
yok artık abartmasanız mı? bu nasıl bir nefret?

tamam köpek saldırısı korkutucu bir şey evet ama,ararsınız belediyeyi,durumu izah edersiniz,onlar sokak hayvanlarının olduğu tesislere yerleştirirler.

biraz sakin olun lütfen.

bir de sokak köpekleri insanlara alışkın hayvanlardır. normalde saldırmazlar kolay kolay.

muhtemelen bir insan tarafından kötü bir muameleye maruz kalıp,saldırganlaşmışlardır.

evet sizin suçunuz değil bu ama,sizin de söylemleriniz korkunç bence.

yok silah alacağım falan. inanılmaz

Hayvanlar ac susuz omurlerini yasamaya calisiyor lutfen biraz merhametli olun bu dunya sadece insanlar icin degil calisamazlar para kazanamazlar acim hastayim susuzum diyemezler yasadiginiz durum uzucu ve yanlis ama sizin tavriniz bana daha yanlis buldum. Silah almak fln ne demek onlar bize emanet muhtemelen cok ac kaliyorla ve saldirganlasiyorlar.

Siz korktugunuz icin ustunuze geliyorlardir. Belki yiyecek verip biraz tanişsaniz problem ortadan kalkar. Ya da kopek kovucu uruneler vs kullanabilirsiniz. Neden hemen silaha sariliyorsunuz? Bir insani da bu kadar kolay vurabilir misiniz?

Kopekler insanlar kadar tehlikeli degiller merak etmeyin. Kopek saldirilariyla, insan saldirilarini kiyaslarsak insanlardan korkardim ben olsam.

Yani silah biraz fazla olmuş. Ki alsanız bile hareketli hayvanlar yani vurmanız da zor bu nedenle tamamen iyi niyetimden bunun farkında olup, sesle korkutmak istediğinizi varsayıyorum ve size önerim legal olarak satılan köpek savar almanız.
Bireysel silahlanmaya hayır.

Dün evime gelirken 4 köpekli bir çete saldırdi. Çantamı çekiştirdiler. Bagirtima dükkan sahibi yetişti.
Arkadaş dağın başında değil, ormanda değil bayağı bildiğimiz sokakta saldırıya uğruyorum. Devlet ne için var .sokakta yirtici hayvanin işi ne anlayamiyorum. Saat altıdan sonra dışarıdaysan yandın. Eve yemek soylemiyorum biliyorum kuryelere musallat olduklarını. Hadi en hafif derdim bu olsun. Isirilma öldürülme tehdidiyle yaşamak zorunda mıyız. Silah almayı düşünüyorum ciddi ciddi.
Ne yapacagimi şaşırdım. Hangi ülkede bu var .inanılmaz. sahibi olur bahçesinde tutar. Muhatap yok bildiğin. Allah'a emanetiz
Hangi ildesiniZ? Bende Muş/Bulanık ta görev yapıyorum. Aynı dertten muzdaripim.. Kışın evde otur otur 4 kilo aldım.. Mümkün değil yürüyüş yapmak 20 köpek bir arada geziyor ne yapacakları belli değil.. Yürüyerek 10 dakikada gidebileceğim okulum için taksi çağırıyorum.. Çok korkunç çok

Yanınızda mama taşısanız, karınlarını doyursanız, bir kap su koysanız önlerine saldırmazlar (ki saldırmamışlar oyun o) diyeceğim ama havaya gidecek biliyorum.

Köpeklere gelene kadar ortadan kaldırılması gereken çok insan var. Ama elden bir şey gelmiyor işte.

Şu konuyu şuraya açmak da hadi kavga edelim demek resmen.

K
Yani silah biraz fazla olmuş. Ki alsanız bile hareketli hayvanlar yani vurmanız da zor bu nedenle tamamen iyi niyetimden bunun farkında olup, sesle korkutmak istediğinizi varsayıyorum ve size önerim legal olarak satılan köpek savar almanız.
Bireysel silahlanmaya hayır.
Öpek savar nedir.. Hiç duymadım ama ihtiyacım var yaşadığım yerden dolayı evimin kapısının önüne çöp atmaya dahi inemiyorum insandan çok köpek var vee kesinlikle abartmıyorum bunu

1 kap mama 1 kap su vermeyin, sonra niye saldırıyorlar deyin. Harika bir insansınız maşallah.🥰
canım şimdi ''bana ne benim sorunum mu onları beslemek'' diyenler gelip beğenmedim atmaya başlarlar.

bilmiyorum hayvanlar konusunda çok hassasım.

dilsiz sessiz canlılar... maalesef bize muhtaçlar. ve onların habitatını bozup insana muhtaç hale getiren de bizleriz aslında.

Mahalle toplanıp karar alsanız bir beslenme noktası belirleseniz her gün kuru mama ve su koysanız, bu hayvanlar da insanlarla muhatap olmazlar.
Ama nedense mahalleli olarak köpekleri zehirleme kararı almak, hatta silahlanma kararı filan almak daha kolay geliyor...

Masum hayvanlara silah sıkmak? Yazdıklarınızı dehşetle okudum..yahu aç hayvanlar yada susuz..elbette doyurmak zorunda değilsiniz.arasınız belediyeyi gelir toplarlar...sonrada insan olmayan ıssız alanlara,otoban kenarına falan atar ölüme terk ederler...ama tabi bu sizin sorununuz değil..önemli olan sizin can güvenliğiniz..
Belki bir ihtimal bizim gibi hayvanseverler ara sıra orman beslemesine çıkar karınlarını doyururuz sularını verir yaralıları tedavi ettiririz..

canım şimdi ''bana ne benim sorunum mu onları beslemek'' diyenler gelip beğenmedim atmaya başlarlar.

bilmiyorum hayvanlar konusunda çok hassasım.

dilsiz sessiz canlılar... maalesef bize muhtaçlar. ve onların habitatını bozup insana muhtaç hale getiren de bizleriz aslında.
Vicdan, merhamet sahibi herkesin sorunu ve sorumluluğu bence.
Bunu kendine dert etmeyenler, bir hayvanin aç susuz kalmasina bile isteye razı gelenler, bir damla suya muhtaç kalacaklar. Çünkü karma işliyor. 🥰

Bu sitede hayvanlar için laf sayarken yediğim banın haddi hesabı yok🤣 Yine aynisi olacak gibi, ban kokusu aliyorum.😁

Anasına babasına merhameti olmayandan sokak hayvanlarına merhamet beklemek bizim hatamız gerçi. Çok büyük beklenti sizin için.

Cidden ömrünüz boyunca herhangi bir canlıyı sevmeyi becerebildiniz mi merak ediyorum.
Konu sahibinin mi anasina babasina merhameti yok?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X