• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sokak köpeklerinin bela olması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konunun devaminda silah almaktan bahsetmissiniz. Size inanamiyorum. Nasil bir insansiniz? Ne kadar çirkin bir kalbiniz var.

Hayvan hakları yasasını bir türlü çıkarmayan leş siyasetçiler yüzünden böylesiniz. Bu leş düşüncenizi, bu platformda dile getirebiliyorsunuz hiç korkmadan.

Hayat size çirkin kalpler getirsin hep. Her daim kendiniz gibilerle muhatap olun insallah.

evet devlet coook yetersiz.

misal hayvan sahiblendiginde o hayvanlari bir ciplesen. sonra kafasizin teki o hayvani sokaga biraktiginda cipinden sahibini bulup bir güzel haslasan korkutucu cezayla bunlarin hic biri olmaz.

su dünyada en masum cocuklar hayvanlar olan onlara oluyor!

hepimiz sucluyuz…

yok artık abartmasanız mı? bu nasıl bir nefret?

tamam köpek saldırısı korkutucu bir şey evet ama,ararsınız belediyeyi,durumu izah edersiniz,onlar sokak hayvanlarının olduğu tesislere yerleştirirler.

biraz sakin olun lütfen.

bir de sokak köpekleri insanlara alışkın hayvanlardır. normalde saldırmazlar kolay kolay.

muhtemelen bir insan tarafından kötü bir muameleye maruz kalıp,saldırganlaşmışlardır.

evet sizin suçunuz değil bu ama,sizin de söylemleriniz korkunç bence.

yok silah alacağım falan. inanılmaz
Canım tehlikede. Neden nefret etmeyeyim. Hamam böceğinden tiksiniyorsam ondan da nefret ederim.sokakta yürürken risk altındayım ne olsun daha

Her şeyi geçtim hadi mama verin , korktuğunuzu fark ettikleri için böyle yapıyorlar vs vs hiç bir şey demeyeceğim.

Silah nedir ya silah ????

En olmadı belirli frekanslarda ses dalgası yayan köpeksavar gibi aletler var onlardan almayı düşünür insan silah değil.

Nickiniz dikkatimi çekti sonradan hatırladım. Eşiniz için anne babanızdan kira almak istiyordunuz.

Diyecek sözüm kalmadı size.
Umarım aklınızı başınıza devşirirsiniz.

istanbul. Bazı bölgeler korkunç. Allah yardım etsin. Tatlı su hayvanseverleri yüzünden devlet te çok köklü kararlar alamıyor bence. içime doğmuştu aslında ben de taksi cagiracaktim ama otobüs durak 20 metre önümdeydi. cimerden yazdım. Organize olmak mı lazım bilemiyorum
O an ki ruh halinizi düşünmek bile istemiyorum. Çok geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın 😭

Canım tehlikede. Neden nefret etmeyeyim. Hamam böceğinden tiksiniyorsam ondan da nefret ederim.sokakta yürürken risk altındayım ne olsun daha
Senın yasam nasıl hakkınsa onlarında o sokaklarda yasaması o kadar hakları!
Allah onlara o hakkı vermıs sız nasıl almaya cüret edıyorsunuzz ya.

Çok teşekkür ederim. O zaman buda bir çözüm değil. İlçede veterinerlik okuyan gençler var pandemi nedeniyle okullarına gidemediler. Bağış toplayıp mama alıp düzenli beslediler bu yıl biz bağış aşamasına yardımcı olabildik çünkü ben asla yanlarına yanaşamam 🤦‍♀️🤦‍♀️benden büyükler ebat olarak köpekler. Benim için bir çözüm yok o zaman korkarak yaşamaya devam.. Bir iki tane değil ki en az 7 tane birlikte geziyor ve çok büyükler. Adım başı köpek 🤦‍♀️🤦‍♀️
Kesin çözüm değil fakat cidden ise yarıyor köpekler için rahatsız edici bir ses ve zarar vermiyor bizim Ajdar dinlememiz gibi briaey ortamı terketme isteği geliyor hayvanlara. Hayvanlardan korkmak hayvan düşmanı gibi algılanıyor benim telefonunun kapak resminde bile kedi köpek resimleri var ama dokunamam asla korku yani tarifi yok en ürkütücü olandan da korkuyorum en sekerinden de ben kullanmadım kullanamadım hoca bir sonraki nesile göstermek için proje ödevimi almıştı

Hayvanlarla bir derdim yok korkmam ve çok severim. Ama çete halinde dolaşan köpekler çok saldırgan olabiliyor.aklıma ilk gelen örnek Daha önce eskişehirde kendilerini besleyen bir kadını parçalamışlardı.
Bunlar gruplaştı mı saldırganlıkları 10 katına çıkıyor önlerine çıkan her şeye saldırma potansiyeline giriyorlar.

Dün evime gelirken 4 köpekli bir çete saldırdi. Çantamı çekiştirdiler. Bagirtima dükkan sahibi yetişti.
Arkadaş dağın başında değil, ormanda değil bayağı bildiğimiz sokakta saldırıya uğruyorum. Devlet ne için var .sokakta yirtici hayvanin işi ne anlayamiyorum. Saat altıdan sonra dışarıdaysan yandın. Eve yemek soylemiyorum biliyorum kuryelere musallat olduklarını. Hadi en hafif derdim bu olsun. Isirilma öldürülme tehdidiyle yaşamak zorunda mıyız. Silah almayı düşünüyorum ciddi ciddi.
Ne yapacagimi şaşırdım. Hangi ülkede bu var .inanılmaz. sahibi olur bahçesinde tutar. Muhatap yok bildiğin. Allah'a emanetiz
Silah alıp köpekleri mi vuracaksınız
O köpekler bile sizin kadar vahşi olamaz
Silah alana kadar elinize telefon alın da belediyeyi arayın, hayvansever dernekleri arayın
Allah merhamet versin dehşete düştüm çözümünüz karşısında

Kendimi bildim bileli sokak hayvanı beslerim hiç saldırıya uğramadım.
Sen uğramıyorsun diye başkası uğramış olmuyor mu? Beslediği Sokak köpekleri tarafından öldürülen kadının haberini oku. Hadi o köpekler beni tanımıyordu. Besleyen kadını parçaladılar.

İşte anlamadiginiz şey şu, siz canim tehlikede diyip silah almayi düşünüyorsunuz o hayvancagizlarda kendi canlarinin tehlikede oldugunu dusunup insanlara saldiriyor🤷‍♀️🤷‍♀️

Hanımlar konu içerik nedeniyle çok hassas, tartışma vb olma ihtimali de yüksek maalesef, bu sebeple konu daha ilerlemeden üsluplara dikkat edin, polemiğe girmeyin yazayım da gerisi size kalmış.

Pembe Unal Pembe Unal arkadaşlarınıza geçmiş olsun, sürekli besledikleri köpeklerse ve o vakte kadar hayvanlar hiçbir şey yapmamışsa, arkadaşlarınız kızış dönemine denk gelmiş olabilirler.

Erkek köpekler sürülerindeki veya çevredeki kızış dönemindeki dişi köpek yüzünden agresifleşebiliyor, diğer köpekler hatta insanlar dahi onlar için potansiyel rakip oluyor, bir de sokak köpeği yemek yerken yaklaşılmaz, sokakta hayatları çok çetin geçtiğinden yemeklerine karşı hassaslar.

Sevmek zorunda değilsiniz. Ama silah alıp vuracağım demek nefret söylemidir.

eleştirilen şey onları sevmemeniz değil. Öldürme planları yapmanız. Kanım dondu.

Bakın ben sizi anlıyorum
Çünkü en küçük ırk dahil olmak üzere aşırı bir köpek fobim var
Sebebi küçükken parkta bir köpeğin beni uzun uzun kovalaması
Kaldırımda köpek görsem karşı kaldırıma geçerim. Yolu uzatırım. Arabadan inmez beklerim. Yeter ki karşı karşıya gelmeyeyim.
Ama o hayvanlar ne yapsın? Barınağa göndermeye içiniz el vermez. Barınaklar öyle filmlerdeki gibi değil.
Üstelik onlara yaşam alanı da bırakmadık. Belediyeye haber verirseniz toplar başka yere bırakır. Orası da artık neresi olursa.
İnsanlar tarafından patileri kulağı kuyruğu kesilen köpekler de var. O zaman köpekler de mi silaha sarılsın?
Sinirle yazdığınızı düşünüyorum ama köpeksavar alabilirsiniz. Ben bir ara üstüme doğru koşan olursa diye almayı düşünmüştüm. Sesli frekans yayıyor sadece.
Büyük ihtimalle çok korktunuz ondan böyle agresif yazdınız

Burada köpekleri savunan arkadaşlara dilerim hiçbir zaman köpek sürüsü saldırmaz. Çünkü o zaman düşüncenizi değiştirebilirsiniz.

Yasadigim ilcede sadece benim sokagimda 4 tane evde yasayan kopek var Belediye ve halk ilgili alisik ve seviyor sokaklarda yasamaya calisanlarda saldirgan degil karinlari bari doyuyor

Yav oyle bir yazmışsınız ki sanki aslan kaplan mübarek. Bir yerde kopekler insan görünce saldirganlasiyorsa onlara orada siddet uygulayan kotu davranan birileri vardır. Köpekleri öldürmeyi degil o insanları tespit etmeyi düşünün bence.
Aslan kaplan değiller. Kurt cinsi ama farkında mısınız?insan öldürebiliyorlar. Saldirabiliyorlar ki saldırdılar. Parça pinçik ettikleri insanlar var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X