- Konu Sahibi gamzelihaller
Bende gecen hafta sıkılıp sokaga salinan ve kursunlanan bembeyaz bir terrierin tedavisine ufacik katkida bulundum. Arka bacagindaki Acik kursun yarasiyla ne kdr gezdi bilmiyorum korkudan yerinden kalkamiyordu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hedefi tam 12 den vurmak nedir? şekil A 'ya bakınızAnasına babasına merhameti olmayandan sokak hayvanlarına merhamet beklemek bizim hatamız gerçi. Çok büyük beklenti sizin için.
Cidden ömrünüz boyunca herhangi bir canlıyı sevmeyi becerebildiniz mi merak ediyorum.
Benim lisans proje ödevimi ultrasesle köpeğin duyma aralığında ses veriliyor çok rahatsız edici bir frekans da insan kulağı işıtmıyor ama köpek oldukça rahatsız oluyor geneli kaçıyor ama hırçınlaşıp daha çok saldıranlar da olabilirK
Öpek savar nedir.. Hiç duymadım ama ihtiyacım var yaşadığım yerden dolayı evimin kapısının önüne çöp atmaya dahi inemiyorum insandan çok köpek var vee kesinlikle abartmıyorum bunu
Kira alamıyorum diye ağlıyordu geçenlerde. Anne babası oturuyormuş evinde.Konu sahibinin mi anasina babasina merhameti yok?
Kiraya bağlamaya çalışıyor anne ve babasınıKonu sahibinin mi anasina babasina merhameti yok?
Anasına babasına merhameti olmayandan sokak hayvanlarına merhamet beklemek bizim hatamız gerçi. Çok büyük beklenti sizin için.
Cidden ömrünüz boyunca herhangi bir canlıyı sevmeyi becerebildiniz mi merak ediyorum?
Yanınızda mama taşısanız, karınlarını doyursanız, bir kap su koysanız önlerine saldırmazlar (ki saldırmamışlar oyun o) diyeceğim ama havaya gidecek biliyorum.
Köpeklere gelene kadar ortadan kaldırılması gereken çok insan var. Ama elden bir şey gelmiyor işte.
Şu konuyu şuraya açmak da hadi kavga edelim demek resmen.
Silah almak yerine mama.alsaniz hayvanciklarin karni doyar oraya buraya saldirmaz belki !!! Can almak insanlarin haddi degil ! Iyilik dunyayi degistirirDün evime gelirken 4 köpekli bir çete saldırdi. Çantamı çekiştirdiler. Bagirtima dükkan sahibi yetişti.
Arkadaş dağın başında değil, ormanda değil bayağı bildiğimiz sokakta saldırıya uğruyorum. Devlet ne için var .sokakta yirtici hayvanin işi ne anlayamiyorum. Saat altıdan sonra dışarıdaysan yandın. Eve yemek soylemiyorum biliyorum kuryelere musallat olduklarını. Hadi en hafif derdim bu olsun. Isirilma öldürülme tehdidiyle yaşamak zorunda mıyız. Silah almayı düşünüyorum ciddi ciddi.
Ne yapacagimi şaşırdım. Hangi ülkede bu var .inanılmaz. sahibi olur bahçesinde tutar. Muhatap yok bildiğin. Allah'a emanetiz
Kendimi bildim bileli sokak hayvanı beslerim hiç saldırıya uğramadım.Maalesef sürekli beslediği sokak köpekleri tarafından saldıraya uğrayan en az 3 arkadaşım var. Biri hastanelik olmuştu hatta. İsimlerini bile bildiği köpeklerdi
Çok teşekkür ederim. O zaman buda bir çözüm değil. İlçede veterinerlik okuyan gençler var pandemi nedeniyle okullarına gidemediler. Bağış toplayıp mama alıp düzenli beslediler bu yıl biz bağış aşamasına yardımcı olabildik çünkü ben asla yanlarına yanaşamamBenim lisans proje ödevimi ultrasesle köpeğin duyma aralığında ses veriliyor çok rahatsız edici bir frekans da insan kulağı işıtmıyor ama köpek oldukça rahatsız oluyor geneli kaçıyor ama hırçınlaşıp daha çok saldıranlar da olabilir
Kendimi bildim bileli sokak hayvanı beslerim hiç saldırıya uğramadım.
Maalesef sürekli beslediği sokak köpekleri tarafından saldıraya uğrayan en az 3 arkadaşım var. Biri hastanelik olmuştu hatta. İsimlerini bile bildiği köpeklerdi
Silah derken? Can almak bu kdar kolay olmamalı.Dün evime gelirken 4 köpekli bir çete saldırdi. Çantamı çekiştirdiler. Bagirtima dükkan sahibi yetişti.
Arkadaş dağın başında değil, ormanda değil bayağı bildiğimiz sokakta saldırıya uğruyorum. Devlet ne için var .sokakta yirtici hayvanin işi ne anlayamiyorum. Saat altıdan sonra dışarıdaysan yandın. Eve yemek soylemiyorum biliyorum kuryelere musallat olduklarını. Hadi en hafif derdim bu olsun. Isirilma öldürülme tehdidiyle yaşamak zorunda mıyız. Silah almayı düşünüyorum ciddi ciddi.
Ne yapacagimi şaşırdım. Hangi ülkede bu var .inanılmaz. sahibi olur bahçesinde tutar. Muhatap yok bildiğin. Allah'a emanetiz
istanbul. Bazı bölgeler korkunç. Allah yardım etsin. Tatlı su hayvanseverleri yüzünden devlet te çok köklü kararlar alamıyor bence. içime doğmuştu aslında ben de taksi cagiracaktim ama otobüs durak 20 metre önümdeydi. cimerden yazdım. Organize olmak mı lazım bilemiyorumHangi ildesiniZ? Bende Muş/Bulanık ta görev yapıyorum. Aynı dertten muzdaripim.. Kışın evde otur otur 4 kilo aldım.. Mümkün değil yürüyüş yapmak 20 köpek bir arada geziyor ne yapacakları belli değil.. Yürüyerek 10 dakikada gidebileceğim okulum için taksi çağırıyorum.. Çok korkunç çok