• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sokak köpeklerinin bela olması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anasına babasına merhameti olmayandan sokak hayvanlarına merhamet beklemek bizim hatamız gerçi. Çok büyük beklenti sizin için.

Cidden ömrünüz boyunca herhangi bir canlıyı sevmeyi becerebildiniz mi merak ediyorum.
hedefi tam 12 den vurmak nedir? şekil A 'ya bakınız :süslü:

K

Öpek savar nedir.. Hiç duymadım ama ihtiyacım var yaşadığım yerden dolayı evimin kapısının önüne çöp atmaya dahi inemiyorum insandan çok köpek var vee kesinlikle abartmıyorum bunu
Benim lisans proje ödevimi ultrasesle köpeğin duyma aralığında ses veriliyor çok rahatsız edici bir frekans da insan kulağı işıtmıyor ama köpek oldukça rahatsız oluyor geneli kaçıyor ama hırçınlaşıp daha çok saldıranlar da olabilir

Silah almak yerine mama almayı deneyin.

Sizi gördüklerinde artık saldırmayacaklardir.

Belediye bu konuda daha çok çalışmalı. Aşılandirma yapmalılar. Mama / su tezgahlari hazirlamalilar.

İnsanlar bu konuda daha suçlu. Onları bu kadar saldırgan yapan bizleriz.

Geçmiş olsun.

Yanınızda mama taşısanız, karınlarını doyursanız, bir kap su koysanız önlerine saldırmazlar (ki saldırmamışlar oyun o) diyeceğim ama havaya gidecek biliyorum.

Köpeklere gelene kadar ortadan kaldırılması gereken çok insan var. Ama elden bir şey gelmiyor işte.

Şu konuyu şuraya açmak da hadi kavga edelim demek resmen.

Maalesef sürekli beslediği sokak köpekleri tarafından saldıraya uğrayan en az 3 arkadaşım var. Biri hastanelik olmuştu hatta. İsimlerini bile bildiği köpeklerdi

Dün evime gelirken 4 köpekli bir çete saldırdi. Çantamı çekiştirdiler. Bagirtima dükkan sahibi yetişti.
Arkadaş dağın başında değil, ormanda değil bayağı bildiğimiz sokakta saldırıya uğruyorum. Devlet ne için var .sokakta yirtici hayvanin işi ne anlayamiyorum. Saat altıdan sonra dışarıdaysan yandın. Eve yemek soylemiyorum biliyorum kuryelere musallat olduklarını. Hadi en hafif derdim bu olsun. Isirilma öldürülme tehdidiyle yaşamak zorunda mıyız. Silah almayı düşünüyorum ciddi ciddi.
Ne yapacagimi şaşırdım. Hangi ülkede bu var .inanılmaz. sahibi olur bahçesinde tutar. Muhatap yok bildiğin. Allah'a emanetiz
Silah almak yerine mama.alsaniz hayvanciklarin karni doyar oraya buraya saldirmaz belki !!! Can almak insanlarin haddi degil ! Iyilik dunyayi degistirir

Maalesef sürekli beslediği sokak köpekleri tarafından saldıraya uğrayan en az 3 arkadaşım var. Biri hastanelik olmuştu hatta. İsimlerini bile bildiği köpeklerdi
Kendimi bildim bileli sokak hayvanı beslerim hiç saldırıya uğramadım.

Benim lisans proje ödevimi ultrasesle köpeğin duyma aralığında ses veriliyor çok rahatsız edici bir frekans da insan kulağı işıtmıyor ama köpek oldukça rahatsız oluyor geneli kaçıyor ama hırçınlaşıp daha çok saldıranlar da olabilir
Çok teşekkür ederim. O zaman buda bir çözüm değil. İlçede veterinerlik okuyan gençler var pandemi nedeniyle okullarına gidemediler. Bağış toplayıp mama alıp düzenli beslediler bu yıl biz bağış aşamasına yardımcı olabildik çünkü ben asla yanlarına yanaşamam 🤦‍♀️🤦‍♀️benden büyükler ebat olarak köpekler. Benim için bir çözüm yok o zaman korkarak yaşamaya devam.. Bir iki tane değil ki en az 7 tane birlikte geziyor ve çok büyükler. Adım başı köpek 🤦‍♀️🤦‍♀️

Eskiden sokak kopekleri cok korurdum da, insanlarin colugunu cocugunu olduruyorlar ya. Bana da saldirmislardi, can havliyle yola atladim otobus eziyordu az kalsin. Kendinizi koruyun. Kopek hayvan, insan da dusunen hayvan. Kim ustun gelirse artik. Orman habitatindan farki yok aslinda.

Benim kopegimde veterinere gittiginde esimi isirdi siyirdi gecti igneyle vuruldugu icin ruhunda yaralari olan iyilesmeyen bir can, oysa gezme saatini bile bekler deli olur sevgisini sorgulayamazsiniz
Onlarin yaratilislarinda dogalarinda olani reddedemeyiz ama canlarinida yok sayamayiz

Dün evime gelirken 4 köpekli bir çete saldırdi. Çantamı çekiştirdiler. Bagirtima dükkan sahibi yetişti.
Arkadaş dağın başında değil, ormanda değil bayağı bildiğimiz sokakta saldırıya uğruyorum. Devlet ne için var .sokakta yirtici hayvanin işi ne anlayamiyorum. Saat altıdan sonra dışarıdaysan yandın. Eve yemek soylemiyorum biliyorum kuryelere musallat olduklarını. Hadi en hafif derdim bu olsun. Isirilma öldürülme tehdidiyle yaşamak zorunda mıyız. Silah almayı düşünüyorum ciddi ciddi.
Ne yapacagimi şaşırdım. Hangi ülkede bu var .inanılmaz. sahibi olur bahçesinde tutar. Muhatap yok bildiğin. Allah'a emanetiz
Silah derken? Can almak bu kdar kolay olmamalı.
Evet sızde haklısınız ama gerekli yerlere bildirdinizmi? Barınaklara alınabılırler veya baska bısey ama silah fılan hıc hos olmamıs bu kdr hayvanlara karsı katı olmayın lütfen. İllakı bi çözüm yolu vardır ama bu şiddetle olmamalı.

Hangi ildesiniZ? Bende Muş/Bulanık ta görev yapıyorum. Aynı dertten muzdaripim.. Kışın evde otur otur 4 kilo aldım.. Mümkün değil yürüyüş yapmak 20 köpek bir arada geziyor ne yapacakları belli değil.. Yürüyerek 10 dakikada gidebileceğim okulum için taksi çağırıyorum.. Çok korkunç çok
istanbul. Bazı bölgeler korkunç. Allah yardım etsin. Tatlı su hayvanseverleri yüzünden devlet te çok köklü kararlar alamıyor bence. içime doğmuştu aslında ben de taksi cagiracaktim ama otobüs durak 20 metre önümdeydi. cimerden yazdım. Organize olmak mı lazım bilemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X