sokak ortasında çocuğunu dövenler:(

böyle kadınları gördüğümde o kadar çok sinirleniyorum ki anlatamam....çocuk bu ne kadar yaramazlık yaparsa yapsın,dayak yemeyi haketmez..nasıl kıyıyolar o minicik bedenlere...
ben ve benim gibi birçok kadın anne olabilmek için neler vermez ( ama her çocuk doğuran anne olamıyor maalesef...

dayakla büğütülmüş çocuklar ilerde kendi çocuklarınıda aynı şekilde büğütüyorlar akıllarınca öle terbiye ediyorlar

2 yaşında bir çocuk...
tabi ki oynamak isticek...
kuzenim var 1,5 yaşında... dışarıya çıkınca gözleri dönüyo, sevinçten çığlıklar atıyo, kahkahalar atıyo... ve her hareketini bize onaylatmak istercesine bizimle göz göze geliyo...çünkü öyle öğretildi ona... yanlış bişey mi yaptı,annecim o öyle olmaz böyle olur dedi teyzem... kızmadan,bağırmadan ve kesinlikle vurmadan !
çok yanlış bişey bu al o yaratıkları parçala....
madem sevgini vermicen neden doğuruyorsun o zamn... bunun mantığı ne? ayıp yaaa çok ayıp...

bugün haberlerde anaokulu öğretmeni 6yaşındaki yavruyu almış ayağının altına ceza veriyo sözde delirdim akşam akşam böylelerine öyle bi ceza versinler ki ibret olsun cümle aleme

daha bugün birkaç kadın çocuklarıyla gezmeyee gitmiş dönüyolar belli
birisi çocuk arabası sürüyor. arabanın yanında da çocuklardan biri yürüyor
çocuk birden arabaya takılıp düştü
çocuk daha ne olduğunu bile anlamadan bi de annesinden dayak yedi çocuk olduğu ve düştüğü için
neden dikkat etmemiş de düşmüş Allah'ım akıl ve hidayet versin böylelerine...

yook bende dayanamıyorum böylelerine.ısırmalık olan o kadın olmalı..bende kavga edirim hiç çekmem lafımı.bi kere birisiyle agız dalaşına girdim.çocuk dondurma yiyordu.birden üstüne top dondormayı döktü.ayy kadın çıldırdı resmen üstünü berbat ettin diye.kızı sanki kimse görmeyecekmiş gibi alttan alttan kıvırdı.çimdikledi.kızda yazık can havlile bagırmaya başladı.aglıyo.kadın çimdikledigi gibi kıza bagırma diyo sus diyo.bende dayanamadım yaptıgınız hatayı kimse duymasın diye çocugunuza susmu diyorsunuz dedim.oda üstüne döktü falan dedi.giysi tertemizmi kalacaksiz kirletmiormusunuz .tabiki olacak.derken kadın bana bagırdı ben kadına.ayy çok oldu tabi zeyno bir yaşındaydı.bende dayanamıyorum.evlata yapılırmı yaa..anne dedigin yedek giysiyle dolaşır o çocuk tabiki kirletecek..::://///

arkdaşlar bende dayanamıyorum böyle durumlarda hatta her defasında uyarıyorum çocuğun yanında baktım cadılaşıyor üste çıkmaya çalışıyor ona mesleğimi söylüyorum ve hakkında yasal işlem yaptırırrım birdaha dövecek çocukta bulamazsın elinden alırlar oturur bu sefer yas tutarsın diye azarlıyorum baktım olmuyor çağırıyorum polisi diyorum kuyruğunu sıkıştırıp gidiyor tabi bu geçici bir önlem o an için çocuğu kurtarıyorum anneden ama anne dövüyorsa hep dövecek benim annemde bizi döverdi öyle böyle dayak değil yani ama şimdi ben kızıma bağıramıyorum bile
eğitim şart herşey okumaklada olmuyor arkadaşım sınıf öğretmeni ve kızlarını bi güzel dövüyor hırpalıyorr allah vicdan versin çocuk dayakla terbiye edilmez bunu anlatamıyoruz insanlara

ayy Allah ım ya evet bide çocuk yere düştüğünde neden düştün ditipte dövenler var çcuk acının hangisine acıdığına yansın off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…