SOKAKTA AÇ YAVRU KEDİ BULDUM :(

yaralikelebekk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2015
465
264
33
37
Arkadaşlar biraz önce eşimle marketin önünde marketten çıkanların bacakların dolanan her halinden aç olduğu anlaşılan minnak bir yavru kedi bulduk. :KK68: Kıyamadık aldık. Getirdim binaya karnını bir güzel doyurdum. Kutudan sıcacık ev yaptım minnakımaaa :pşimdi sıcacık yatıyo... gel gelelim konuya tüyleri belli baya kirlenmiş kuyruğu falan. Yıkasam sonra tüylerini kurutsam üşütmür mü :( yıkamaSam çok kirlenmiş:KK34: napıyım kızlar sizce yaa hasta olurmu ki

Normalde kediler yıkanmaz. Ama çok kirliyse yıkayın fakat kulakların içini özellikle koruyun yani başıını sudan uzak tutun yıkayınca hemen fön makinesinde kurutun vücut ısıları düşük oluyor. Bir de şampuan sadece bebe şampuanı filan olur derileri hassas.

Normalde kediler yıkanmaz. Ama çok kirliyse yıkayın fakat kulakların içini özellikle koruyun yani başıını sudan uzak tutun yıkayınca hemen fön makinesinde kurutun vücut ısıları düşük oluyor. Bir de şampuan sadece bebe şampuanı filan olur derileri hassas.
Teşekkür ederim cevabınız için. Belli hayvan bakımında tecrübelisiniz

Yıkanır mi anlamam ama çok sevindim böyle bir davranış da bulunmana ne güzel bir iş yapmışsın arkadaşım eline sağlık

ılık suyla yıkayın, lavabonun içine su koyun, önce tırnaklarını kesin ama :) yavaşca yıkayın en son kulaklarını kıvırın kafasını hafifçe ıslatın. iyice kurutun ve mümkünse gece evde kalsın zaten melek gibi uyur şimdi o.

Çok güzel bir şey yapmışsın canım....
Ona yaptığın yatağın içine minderin altına sıcak su torbası koy ama dikkat et aşırı sıcak olmasın. ... bu da ona iyi gelr...

ılık suyla yıkayın, lavabonun içine su koyun, önce tırnaklarını kesin ama :) yavaşca yıkayın en son kulaklarını kıvırın kafasını hafifçe ıslatın. iyice kurutun ve mümkünse gece evde kalsın zaten melek gibi uyur şimdi o.
minnakımın karnı doyunca bi de ısınınca dönmüş popoyu uyuyo maşallah :D

Back
X