Sokakta yakinlasmak

Simdi el ustunde mi tutuluyor 5 ay elini tutturmadi diye?

Evet el üstünde emin ol o adamın naifliğinden bi arkadaşımın erkek arkadaşıda aynen şunu demiş kız niye elimi tutmuyosun demiş onun söylediği ben elini tutarım ama seni tanıyan gören biri eğer evlenmezsek belki adını çıkarır demiş ben böyle naif adamları seviyorum o dediğim arkadaşımında imrenilecek evliliği var

Evet el üstünde emin ol o adamın naifliğinden bi arkadaşımın erkek arkadaşıda aynen şunu demiş kız niye elimi tutmuyosun demiş onun söylediği ben elini tutarım ama seni tanıyan gören biri eğer evlenmezsek belki adını çıkarır demiş ben böyle naif adamları seviyorum o dediğim arkadaşımında imrenilecek evliliği var

Ad cikarmak nedir ya? :/

Şimdi malum bizim Türkiyede ad çıkarmak terimi vardır sizin orda pariste durum ne bilmem ama insanlar sürekli farklı farklı kişilerle görse o insan için farklı düşünebiliyor

Kızlar merhaba...
Benim 2 aydır gorustugum biri var çok ilgili, düşünceli, naif.. Fakat bi problem var. Mesela biz otururken çok yakın oturmak istiyor ben biraz uzak oturuyorum. Buna biraz bozuluyor. Öyle uzaksın ki dışardan tanıdık gibi durmuyoruz bile diyor. Ama ben dışarda yakın olmayı sevmem. Buna saygı duymani bekliyorum diyorum sorun etmiyorum ama yakın ol daha diyor. Yolda giderken elimi tutmak istiyor çok uzaksın insanlara çarpıyorsun falan diyor. Ben mi abartıyorum. Giderken sarılmak istiyor ama ben istemiyorum kalabalık içinde(bu arada sarilan çiftleri yadırgamam bu benim kendi secimim sadece, herkes ozgurdur).. Ben mi abartıyorum yoksa çocuk mu sağlam pabuç değil?...
Canım yaşlarınız kaç?
Sevgililer sarılırda el elede yürür yani anormal olan ne?

Benim kendini aynen böyle savunan bana hiç dokunmayan bi sevgilim vardı adam gay çıktı sonra biliyor musunuz. Arkadaşınızın özel hayatında ne yaşadığını bilemezsiniz şuan. Ahkam kesmeyin başkasının hayatı üzerinden.

Kızlar merhaba...
Benim 2 aydır gorustugum biri var çok ilgili, düşünceli, naif.. Fakat bi problem var. Mesela biz otururken çok yakın oturmak istiyor ben biraz uzak oturuyorum. Buna biraz bozuluyor. Öyle uzaksın ki dışardan tanıdık gibi durmuyoruz bile diyor. Ama ben dışarda yakın olmayı sevmem. Buna saygı duymani bekliyorum diyorum sorun etmiyorum ama yakın ol daha diyor. Yolda giderken elimi tutmak istiyor çok uzaksın insanlara çarpıyorsun falan diyor. Ben mi abartıyorum. Giderken sarılmak istiyor ama ben istemiyorum kalabalık içinde(bu arada sarilan çiftleri yadırgamam bu benim kendi secimim sadece, herkes ozgurdur).. Ben mi abartıyorum yoksa çocuk mu sağlam pabuç değil?...
Bence size saygı duyması gerekir . Ben rahatsız olduğum da eşim nişanlılık sürecimiz de bile mesafesini her zaman korudu daha sonra ben yakınlaşmak istediğim zaman bile seni üzmek istemiyorum dedi hatta düğün nikah arasında 1 ay var o zaman bile mesafesini her zaman korudu valla o süreçte bi kere daha aşık oldum eşine karşı bile iradesi bu kadar sağlam bi adama nasıl güvenmem dedim

Eğer sevgiliyseniz bunu istemesinden normal bisey yok ki! Ben eşimle sevgiliyken de şimdi de hep el ele tutuşuruz sarılırız,hatta dudaktan bir birimizi öperiz :KK22: güven varsa bunlarda olur.​

Ben öpüşüyorum da :KK70:
Tam şuna gülecektim, nicke baktım hiç şaşırmadım :D

Konu sahibi, bence sizin içinizden gelmiyor.
Ben el tutmayı bırakın sokakta, barda vs öpüşen eden biriyim, hani o anlamda çekincesi olan biri değilim; ama bir flörtümle buluşmadan sonra adam elimi tutmak istemişti de elimi cebime sokmuştum tutamasın diye :D Biriyle daha aynısı olmuştu mesela, sarılmaya koluma girmeye kalkmasın diye aramızda 5 metre boşluk bırakarak yürümüştüm. Çünkü ikisiyle de temas etmek içimden gelmemişti.

Eğer normalde elini tutmaktan çekinceniz yoksa adama dokunmak, değmek içinizden gelmediği için kendinizi çekip kendinize bahane buluyorsunuzdur. Hisleriniz bu yöndeyse hiç zorlamayın bence.

Burda bi kadin konu acip sevgilim benimle kafede yanyana oturmuyor sokakta el ele tutuşmuyor dese yuzde 90’ımız kesin baska biri var hayatinda o yuzden senle yakin gozukmuyor derdik
Bence suan adam da sizin saglam pabuc olup olmadiginizi sorguluyordur, en azindan ben oyle yapardim.

Yakından kasıt ne? Ben kendi içimde pek mazbut biri olmasam da :-) sokakta filan hayatta dudak dudağa öpüşemem. Ama el ele tutuşmak, sarılmak vs bunlarda ne var? Eğer adamla buluşup tokalaşıp karşılıklı toplantı havasında oturup eve dönüyorsanız delikanlı haklı :) Yok eğer dışarda sizden aşırı laubali karşılıklar bekliyorsa da siz haklısınız. Aslında vazgeçtim ya, her türlü sen haklısın, saygı duyması gerek..

Onun yakin olmak istemesi anormal gelmedi. Ama sizin de istememeniz anormal gelmedi.
Yani tercih meselesi tabi ama elinizi tutmak istedigi icin sapik degildir.

Back
X