• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sokakta Yüksek bel pantolonlar var :)

ambivalan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2012
374
7
26
İstanbul
düşük bel modasını oldum olası sevmemiştim zaten. yüksek bel pantolon takıntısı oluştu bende. dar paça, ispanyol paça, geniş paça, kot, kumaş fark etmez.
beğendiğim birkaç modelin resmini koyuyorum varsa bildiğiniz, güzel bir model tavsiyelerinize açığım kızlar :) ben pek bulamadım mağazalarda.

buyrun ünlülerin yüksek bel sokak modasına :)
$Leighton-Meester-wears-a-pair-of-high-waisted-pants-on-the-set-of-Gossip-Girl-in-NYC-blair-w...webp$yuksek-bel-pantolon-2.webp$44.webp$yuksek_belli_pantolon_24.webp$yüksek-belli-pantolonlar5.webp$yuksek_belli_pantolon_8.webp$yuksek_belli_pantolon_28.webp$yuksek_belli_pantolon_26.webp$5ee089337651e2a673b04c277d57b07d.webp

kanka türk kadını kısa değil
bizi kısa gösteren düşük bel pantolonlar
ben düşük bel pantolon giyince o kadar kötü görünüyorum ki :14:
bi tane yüksek bel pantolonum var, sürekli onu giyiyorum
tabi burdaki gibi kombin yapmıyrum
yüksek bel oldugu belli olmuyor üstüne bluz giyiyorum
ama insanın boyunu en azından oldugu gibi gösteriyor
düşük bel kotlar gibi götten bacaklı yerden bitme değil..

Ben çok hoş buluyorum. Şimdi iki tane dolabimda var ve gözüm hala doymuyor:9:
Ama bunların arasında zadece 2, 3, 4 hoş. .

Son düzenleyen: Moderatör:
evet ama ben bi sevemedim ya hiç hoş durmuyor öezllikle ispanyol ve bol paça olanlar şu model neyse yine gösteriyor kendini $30817c0a-692c-4310-ae4e-eccaf6132fa3.webp

ben etek pantolon olanları da seviyorum onlar da şık duruyor gömleklerle özellikle

guzeller yaaa...70 lerdede modaymis sanirim bunlar..cok guzel duruyorlar :16:

bayılıyorumm bunlaraa :21::21:
her gün klasik giyiyorum, bütün pantolon ve eteklerim yüksek bell :34::34:
şuan bile üstümde kahve yüksek pantolon, krem şifon gömlekk :16::16::16:

benim için dünyanın en güzel giysisi yüksek bel pantolondur. hastasıyım. :31:
fakat her yerde bulunmuyor sinir oluyorum
:50:

cok guzellelr ne yazıkkı heyerde yok...zatennn dusuk bel cıkalııı kadınların belı kalınlastı en zayıflarda bılee simitler oldu.. oyuzdenn dusuk beli pekkk önermıyorummm...alınıyorsada mecburıyetten alınıyor suannn cunku hıcbır yerdee yuksek bell yok arkadas yok yaa!!!!!

En sondaki hatun çok güzel olmuş. Heveslendim bulursam bende alacağım. Ayhan diye bi markada görmüştüm özellikle kapalı bayanlara hitap eden mağazalarda da bulunur diye düşünüyorum.
Topuklu ayakkabı şart!

yüksek bel kemerle birlikte çok güzel duruyor. 7-8 tane yüksek bel pantolonum var, bağımlılık yapıyor resmen.artısı, olduğunuzdan uzun görünüyorsunuz.

Merhaba arkadaşlar :)

sizden bir ricam olacak :)

Instagram kullanan arkadaşlar varmı aranızda? Peki takıya merakı olanlar? Sizden bir ricam olacak :) eğer Instagram hesabınız varsa birde üstüne takı ve moda ile ilgileniyorsanız beni @eva_licious7 dan takip edermisiniz :)

şimdiden çok teşekkür ederim :)

yüksek bele de belin azck ince olacak of msela ben giyemem hiç rezalet durur of okey unut gitsin kedicik sen once zayıflaaa:27:

yüksek belden ,nefret ederim ya
ben düşük belciyim
ne bileyim karnımın üstünde öyle rahatsız ediyor beni bir şey olması :27:

Back
X