sokaktaki çocukların sesi?

Kusura bakmayin ama haksizsiniz. Ben de ust komsumdan rahatsizim surekli ciglik ayip cocuk terbiye etmeye calisan bir anne ama yapacak bir sey yok. Sokagimdan gelen neseli cocuk sesleri kadar guzel ne var? Ne cabuk unuttunuz o gunleri? Cocugum oldugunde evin disinda arkadaslari, hayati olabilecek mi diye ne kadad endiseliyim. Cok yanlis dusunuyorsunuz.

her iki tarafta haklı cok gürültü rahatszılık veriyor olabilir ama cocuklarda mecbur oynayacaklar cocuk onlar.. taşınmayı düsünseniz? ya da odanızı arka tarafa alın

evet uzak :KK43: keşke yakın olsa hiç durmam giderim..

yani bence biraz gaza gelip yanlış konuştunuz, yoksa mağdur olduğunuz doğru ama bu müdahale edebileceğiniz bir şey değil.

saatlerinizi ayarlayabilirsiniz mesela sabah 5 öğlen 12 arası hangi bebe sokakta oynayacak? ben olsam sabah 4-5 saat temizinden konu çalışırdım çocuk sesleri başlayınca test falan çözerdim herhalde. ama ses yapmasınlar diyecek haddi bulamam kendimde.

yani bence biraz gaza gelip yanlış konuştunuz, yoksa mağdur olduğunuz doğru ama bu müdahale edebileceğiniz bir şey değil.

saatlerinizi ayarlayabilirsiniz mesela sabah 5 öğlen 12 arası hangi bebe sokakta oynayacak? ben olsam sabah 4-5 saat temizinden konu çalışırdım çocuk sesleri başlayınca test falan çözerdim herhalde. ama ses yapmasınlar diyecek haddi bulamam kendimde.
güzel bi cevap verdiğiniz için teşekkür ederim, evet çok mantıklı söyledikleriniz, uygulamaya çalışıcam :)

Sokak sizin tapulu malınız değil.
Dolayısıyla gece ses yapmıyorlarsa siz karışamazsınız.
Bizim de sokakta oynuyorlar,bir de şuan ramazan olduğu için akşam 12-1'e kadar oynuyorlar mahalleli oturuyor
Yapacak birşey yok yani
haklısınız, ders çalışma saatlerimi buna göre düzenlemeye karar verdim..

Çocuk yani adı üstünde anı yaşıyorlar, o ne der bu ne der diye düşünmüyorlar. Annemlerde de yeğenim geldiğinde ses olabiliyor alttan tak tak vuruyor anlayışsız insanlar. Biraz böyle şeylere müsama gösterelim. Sizin çocuğunuz olsa eve kapatacaksınız o zaman.

Back
X